Båstad

God kväll!

Vilken lyckad afton vi fick i Båstad, verkligen över förväntningarna. Jag & John var där redan på dagen, för att fira hans kusin som konfirmerades och hans andra kusin som fyllt år. Riktigt trevligt släktkalas, med underbar buffé (italienskt <3) och trevliga människor. Det stora samtalsämnet var lägenhet i Stockholm - att det ska va så svårt...

Framåt kvällen mötte vi upp Sofia o company:
De hade träffat några killar på stranden som skulle ha förfest och erbjöd sig att köra och hämta oss allihop. Riktigt hyggligt! Här står vi i väntan på skjutsen :).

förfesten:
- Riktigt trevligt, och underbar utsikt!

Sen vart det dags att gå ut. Vi hade sånt jäkla flyt som bara gled med på ett bananskal in på Pepe's Bodega, in på VIP-delen "Cristal" (eller va det nu hette?:P). Det roligaste var när Emma, efter en timme inne på Pepe's, säger "Nae, nu tycker jag vi drar vidare till Pepe's!" hahah.

Dessvärre var det sjukt svettigt inne på Pepe's, alla fönsterna var igen immade av värme(!). Bastu! Dessutom stod folk och sprutade champagne för fulla muggar, så man kände sig lagom fräsch efter att ha blivit dränkt i skumpa i en bastu. Men men, en upplevelse rikare blev vi visst!

Idag har vi bara chillat vid Sofia's lånade crib
Mat, umgänge och jordgubbar i solen. Älska svensk sommar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GUD vilken underbar klänning mie hade!! Topshop tro ?

2010-07-22 @ 09:04:59
URL: http://xoxoamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0