Trevlig tisdag

God kväll!

I tisdag var Jasmin värd på Marie Leveau, vilket bland annat innebär att hon fick välja ut ett par rätter och drinkar som skulle serveras till riktigt schyssta priser =).

En riktigt trevlig tisdagskväll, efter ett hårt box-pass med Aleks. Grymt!


Denna helg kommer förövrigt bli SÅ kul. Sanna är på besök och vi har hela helgen planerad med skoj. På lördag blir det storslagen 20-tals fest :D.


/B

En smula personligt

Jag & Jasmin har valt att försöka bli lite mer personliga på vår Bonocle-blogg, så idag finner ni en "On the Street"-bild på ingen mindre än mig(!). Gå in och kika: bonocle.com!


På torsdag kommer förresten Sanna till Stockholm och ska bo hos mig över helgen, så kul! Jag har ett fullspäckat schema planerat för oss. På lördag blir det temafest!

/B

Ladies Night

God afton!

Vilken kväll det blev igår! Jasmin hade bjudit in på peruktjejfest, vilket ju inte kan bli annat än bäst ;). Vi började hos Jasmin, därefter åkte vi till Vassa Eggen för goda drinkar (fireballs - min nya favoritshot, smakar precis som Big Red-tuggummi!!).


Jag i kort vitt hår(!). Blev lika chockad var gång jag såg mig i spegeln, haha!

Jasmin as a little Lady Gaga ;)

Juste, innan vi stack till Vassa Eggen hann vi visst inom ett barnkalas en liten stund också. Jasmins grannar hade fest med tema barnkalas (och de åt marrängswizz!). Ha!

Astrid och Aleks agerade bartenders på Vassa Eggen, hett!

Slutligen begav vi oss till Spybar och gubbrummet. Perukerna gjorde succé!

Valentines dinner

Hej där!


I måndag vart det ju alla hjärtans dag. John överraskade med en underbar 3-rätters här hemma och fina blommor. Godast var den dubbelbakade potatisen, det är ett hett tips - att dubbelbaka sin bakpotatis med god fyllning!


John fyllde potatisen med bland annat fetaost och bacon, vilket kan mosade med potatisens innehåll till en mustig mos. Därefter gräddade han den i ugnen igen!


Glöm förresten inte att följa mig på Bonocle.com! Vi har fått otroligt god respons, en hel del glasögonmärken har mailat oss, bloggat om oss mm. Vi är så stolta! Idag kom dessutom våra superfina visitkort, så nu är vi redo att ge oss ut och fotografera material till bloggen överallt. Så pepp, så stolt, så kul!

/B

Brush with fashion

God kväll!


Gud vad kul vi har med vår nya blogg (http://bonocle.com). Vi har fått så positiv respons, vilket ökar glädjen att göra den ännu bättre! Kom gärna med förslag på saker ni hade velat se/läsa om :).


Hittade förresten några bilder från pressvisningen i tisdags:

Så här såg jag ut =)



Två andra tjejer från min agentur, som var superduktiga och trevliga =)

Bilder från: http://finest.se/citty

/B

William Tempest

Tråkigt nog glömde jag min kamera idag, så jag har bara mobil-bilder från dagen..


William Tempest heter designen vi gick för idag, vilken hade ett samarbete med The Body Shop som i sin tur stod för sminkningen.

William Tempest Lookbook Spring 2011


Kollektionen var indelad i två färger: beige/nude och rosa/röd:


Denna klänning fick jag gå i:


Förutom kläder hade han även designat grymt snygga skor, bland annat dessa som jag fick gå i. De fanns att få i alla möjliga färger, lovely!


Slutligen två "behind the scenes"-bilder:


- Sjukt rolig dag! Tänk om man skulle jobba såhär varje dag =)

Pressvisning

God dag!

Arbetsnarkomanen Babybabbs dubbelbokade sin skola med en pressvisning, så hon missade föreläsningen idag. Aj, aj. Det blir hårdplugg den kommande tiden!

Men det var en otroligt rolig modevisning, dock endast för pressen. De presenterade en designer som från Londons College of Fashion. Jag är kär i hela hans kollektion! Namnet på honom, hans hemsida och bilder från dagen kommer sen.


Så länge får ni en bild på mig right now, med söndertupperat hår :P

/B

Hard work work

God kväll!


Jag måste få bättre vardagsrutiner. Just nu varken äter eller sover jag. Dessutom väntar en tidig morgon! Som Jasmin hade sagt: inte lätt att vara egenföretagare vettu.. ;).

Två bilder från idag, när jag och Jamsin "jobbade över" för att fotografera blogg-material till Bonocle.com. Ska bli så kul när vi är igång på riktigt. Just nu känner jag mig sjukt vilse på wordpress, samt väldigt ovan vid att skriva på engelska. Men detta kommer att bli grymt!

/B

Nytt projekt

God kväll!


Jag & Jasmin har nu äntligen startat: http://Bonocle.com - Your Eyewear Blog.



Bloggen är tänkt att vara den bästa glasögonblogg som existerar! Det finns endast ett fåtal glasögonbloggar och ingen som vi tycker är riktigt bra - därför tar vi nu saken i egna händer! Bonocle finns förresten även på Twitter och Facebook. Check it out!


(OBS! Sidan är inte riktigt färdigt än, vi jobbar på det!)


God natt
/B

Det lilla

Underbara söndag.

Det är sol och jag har ätit surdegsbröd. Nu kommer dessutom Jasmin och Aleks hit för fika, samt för att starta något "revolutionerande" ;). Trevlig söndag!

/B

Tjugofem

God morgon!


Här följer lite bilder från Jasmins födelsedag i tisdags. Vi drack först lite bubbel efter jobbet, sen gick vi till Marie Leveau för middag och Pisco Sour!

25 år, GRATTIS!!!

/B

Nya solglasögon

Nu får solen titta fram, tycker jag.


- Nya solglasögon, från Bågar & Glas Vintage-hörna i Gamla Stan.


Dessa, till en långklänning + mittbena + strandlockar + lädersandaler. Hippie!

Värme, tack

God morgon!


Det blev en riktigt trevlig spontankväll här hemma igår. Jasmin, Aleks, Tobias och Ida kom över på lite käk, vin och sällskap. Marrängswizzen gjorde susen ;).


För övrigt undrar jag när det ska bli varm nog för min nya klänning?
....Kankse i morgon? I övermorgon? eller NUUUU?!

/B

Hemma hos Kaj

God dag!

Idag hade jag en dag ledigt från både skola och jobb. Tanken var väl egentligen att dagen skulle spenderats ihop med min B2B-bok... Men istället tog jag en välförtjänt sovmorgon, en lång promenad till Hammarby sjöstad och avslutade med en dunder-fika @ "Hemma Hos Kaj". Älskar det stället!



Igår fyllde för övrigt Jasmin 25 år! (ska lägga upp lite bilder från firandet sen)

Nu: risotto & plugg
/B

RSS 2.0