Babbas fynd

God morgon!

Ni anar inte vilka fynd jag gjort de senaste veckorna! Jag är en riktig fyndare ;) ...eller också intalar jag mig att jag fyndat och INTE shoppat, hmm.

Mina två senaste kap:

Simone short leather boot, från Filippa K.
Nypris 2500:-, men köpta för 891:- på Tradera ;)



Kabelstickad tröja från Gant
Nypris 999:-, men köpta för 499:- på Cenino-rean

Hakets pizzor

God kväll!

(nu är jag igång med bloggandet på riktigt igen, känner jag haha)

Hur som helst, ikväll begav vi oss till Helsingborg för att äta på Haket:
Deras gourmetpizzor är bland det godaste (och mest prisvärda!) jag vet :)

Här var tanken att jag skulle göra nått "kul" på bilden, men mitt ansiktsuttryck hann inte med så resultatet blev en gravallvarlig Babba med peace-tecken(?!) HAHA.

- Riktigt trevlig kväll!


Imorgon blir det jobb och sen T-baren på kvällen :)

Boktips?

God morgon!

Ny frukostfavorit:
Lingongrova med philadelphia och pepparskinka. MUMS!

Idag är jag förövrigt ledig. Dagens planer:
- Ut och gå med Lillevän
- Luncha/gå på stan med Alec
- Hämta ut skorna jag beställt
- Låna ny bok på biblan, boktips?!

Ny epok på ingång

God kväll!

Tänka sig att vi har vår utflyttningsfest om en vecka(!), trots att vi inte hittat någon lägenhet i Stockholm än.. Men förhoppnings har vi en på g nu som vi får besked om i helgen!

Jag är verkligen SÅ pepp på att börja plugga igen, flytta till en ny stad, nytt jobb, nya möjligheter. En ny epok i livet startar om tre veckor och jag längtar. Det här kommer att bli en bra höst, det känns i hela kroppen. Hösten är varmt välkommen!

...Dock kommer jag sakna somliga otroligt mycket. Mest mamma. Hon är verkligen världens bästa, som just nu håller på att bygga upp ett "schampoo/balsam/tvål/tandborste/tvättmedel/kött/mm"-lager till mig, att ha när jag flyttar upp och kommer att leva som en fattig student i en alltför dyr stad haha. Söto-Gulle-Mamma!

Dagens mästerverk

Åh, vad jag längtat efter mina egna pajer! Idag tog jag tag i saken och gjorde en ost, skin och sparrispaj. Gott gott! Nu har vi dessutom storhandlat mat, det gillas ;).



Nu: Kaffe & Muffins :)

Beachhandboll + M&M

God morgon!

Har förmiddagen ledig idag, skönt. Skall ut och gå en runda, handla ost & skinka för att sedan göra en god matpaj. Jag har saknat såna stå-i-köket-dagar!

Bilder från Beachhandbollen följer här:

Riverside MF, med våra coacher och supportrar ;)

Frida räddade matchen, satte 8-8 i sista sekund!

Förfesten ägde rum i Henkes stuga. John & Ludde agerade Mojito-masters

Ute på M&M hade jag kärt återseende med Söto-Gulle-Tim & Alltr3 :)

Riktigt lyckad dag och kväll!

Imorgon smället det...


Riverside MF är på G ;). Våra speltider är:

Kl.10 plan 13,
kl.11.45 plan 8,
kl.13.15 plan 12,
kl.14.45 plan 7,
kl.16.15 plan 6,
Slutspelet börjar sen kl 17 (om vi går vidare, vill säga ;D)

Önska oss lycka till!

Måndag + Onsdag i bilder

God morgon!

Har ju glömt att lägga upp bilder från i måndags, då vi var hos Anna och drack vin & åt ost ;). Riktigt gott och trevligt!

Rickard, Anna, Anton, John (+ Jag bakom kameran ;D)



Här följer bilder från igår:
Grillning på stranden. Därefter blev det hårdträning + dopp i havet!

Nu: jobb
Ikväll: träna handboll

So long,
/B

Aktiva dagar

God kväll!


Det har blivit dåligt med bloggande dessa dagar, men jag är knappt hemma längre. Kom just hem, och hemifrån gick jag 8.45 imorse. Borta bra men hemma bäst!


Igår vart jag ledig iaf, därför spenderade jag dagen på stranden:
Med mamma, Danni, Helle och John :)

Höjdpunkten var när en liten pojke kom förbi och sålde Otto's(!)

På kvällen hälsade jag på min pappa & Kerstin i deras nya hus :)
Älskade pappa!

Idag har det tränats handboll, grillats & badat. Bilder kommer imorrn!


Godnatt,
/B

Båstad

God kväll!

Vilken lyckad afton vi fick i Båstad, verkligen över förväntningarna. Jag & John var där redan på dagen, för att fira hans kusin som konfirmerades och hans andra kusin som fyllt år. Riktigt trevligt släktkalas, med underbar buffé (italienskt <3) och trevliga människor. Det stora samtalsämnet var lägenhet i Stockholm - att det ska va så svårt...

Framåt kvällen mötte vi upp Sofia o company:
De hade träffat några killar på stranden som skulle ha förfest och erbjöd sig att köra och hämta oss allihop. Riktigt hyggligt! Här står vi i väntan på skjutsen :).

förfesten:
- Riktigt trevligt, och underbar utsikt!

Sen vart det dags att gå ut. Vi hade sånt jäkla flyt som bara gled med på ett bananskal in på Pepe's Bodega, in på VIP-delen "Cristal" (eller va det nu hette?:P). Det roligaste var när Emma, efter en timme inne på Pepe's, säger "Nae, nu tycker jag vi drar vidare till Pepe's!" hahah.

Dessvärre var det sjukt svettigt inne på Pepe's, alla fönsterna var igen immade av värme(!). Bastu! Dessutom stod folk och sprutade champagne för fulla muggar, så man kände sig lagom fräsch efter att ha blivit dränkt i skumpa i en bastu. Men men, en upplevelse rikare blev vi visst!

Idag har vi bara chillat vid Sofia's lånade crib
Mat, umgänge och jordgubbar i solen. Älska svensk sommar!

Fredag i bilder

God morgon!

Idag vart det förfest hos Juicen som stod på schemat. Det var varmt och trevligt, speciellt ute på balkongen =). Det blev ett kärt återseende med många!



Sedan begav vi oss in till stan och minglade rundor typ(!). Bankens kö var ju oändlig, så jag stod utanför öltälten (aldrig att jag går in där!!) och pratade med folk :).

- På vägen träffade vi en kille som låtsades vara tysk(!). "Han är SÅ deutch!"



Nu: Båstad!

Mojito-kväll VS Grillspetts-kväll

God afton!

Igår vart vi bjudna till Amanda på Mojito-kväll, som utvecklades till att även bli kränga-grillspett-kväll ;). Fyfasen vad god maten blev! Och drinkarna!


Dessutom fick vi träffa hela familjen Stridsbergs "hemma-Zoo" höhö. Förutom att lill-vovven bits (GAAH!!) så vart han det gulligaste jag sett :).

Mycket trevlig kväll :)!

Party Onsdag

Godmorgon, gott folk!

Onsdagen bjöd på party! Vi hade lite grillförfest på Helles bakgård, därefter blevd et Bånken. Att det är så varmt på kvällarna att man kan gå i bara klänning - är det bästa jag vet!


Inne på Bånken träffade man många bekanta ansikten, bla Gustav =)!


Dagens plan:
- Frukost med mamma & Anton kl 9
- Jobba kl 10-14
- Lunch med Emma & Alec kl 14
- Träna beachhandboll kl 15.30
- Fest hos Juicen + Banken ikväll!

Barba-Fjant

Godmorgon!


Det blev ingen promenad, istället har jag städat lägenheten ;). Kollade precis igenom skivan med bilderna från fotograferingen med Dan & Angelica förra veckan - första bilden är alltid lika rolig (testa-ljuset-bilden, alltså haha):

"Bästa bilden" ;). Nu ska det väljas ut några gobitar som sen skall redigeras!

So long
/B.

Sommartider är bra tider

God kväll!

Då vart jag nyss hemkommen från en sjukt skön kväll i Åhus. Efter jobbet blev det träning för fulla muggar (även fast vi bara var 4st, haha).

Vi mötte några 9 åringar som var sjukt grymma (eller är det vi som är dåliga? Hmm..). Kul hade vi iaf. Vi avslutade dessutom med ett kvällsdopp, där vi fick sällskap av Moa & Caroline :).

- Så skönt det är i havet nu, lovelovelove!


Imorgon:
- Powerwalk/alt. jogging
- Jobb 10-14
- Barnens Salonger m Danni & Helle 15.30
- Förfest + Banken

ÄLSKA SOMMAREN <3

Nattdopp

God morgon!

Igår var det så varmt att jag höll på att smälta bort(!). Så efter jobbet tog jag & John bilen mot Österslöv för lite kvällsmat och bad. Dock blev det ändrade planer och nästa mål blev Helles pool. Halvvägs dit fick vi dock reda på att poolen skulle rengöras hela natten, så i all panik vänder vi mot Åhus. Myskväll!

Festaostsallad i Österslöv =).

Ballerina kladdkaka <3

Kvällen avslutades med ett dopp =).

Söndagar, när de är som bäst!

Igår vart det en riktig sommardag!

Här följer lite bilder från båten:
- Där bakom skymtar Johan fram med sina vattenskidor-skills ;)

(oj, de hamnade visst på sne? Orkar inte!!!)


Efter detta äventyr blev det lite umgänge med Johns familj och slutligen gick vi och köpte en gigantisk glass från Otto & Glassfabriken (bästa glassen som finns!).


Hampus kalas

God kväll!


Igår bjöd Hampus på storslagen middag med coctail-/gardenparty. Mycket gott och trevligt - och dessutom ett underbart väder! Lite bilder:

- Fler bilder ligger uppe på Facebook =).

Idag har vi åkt båt, vattenskidor, badring, ätit glass, hängt på stranden, sett Axelbandet på lillatorg mm. Bilder från dagen kommer upp imorgon. Nu: film & kaffe!

Torsdag i bilder

God afton!

I torsdags gick jag upp med tuppen för att hänga med Jossan till Malmö. Vi åt frukost i solen, shoppade (trots att jag inte skulle köpa något..), åt glass och bara njöt!


eftermiddagen fick jag fotvård (välbehövligt) och på kvällen kom Angelica hit och stylade mig inför den spontana plåtningen ute bland alla kryp, hah

senkvällen/natten fick John för sig att vi skulle köra till Åhus för att åka badring efter båten. Galet, men skoj. Dock hade jag föredragit att göra det i dagsljuset ;).
- våtdräkt is the shit ;)

Kenza i småstaden

God kväll!

Kom nyss hem från en trevlig sväng på staden med Jossan, Sophie, Simon och John. Det blev knalle-mat & vin. Höjdpunkten var dock för min del att träffa Kenza på Bånken ;)

Alltså, (med risk för att låta riktigt töntig nu) så blev jag helt till mig när jag såg henne. Som förstummad! Vad får jag fram? Jo, "Kenza!", precis som om hon skulle se mig och känna igen mig?! HAHA. Men det är en sjuk känsla att se någon man läser om varje dag, så där oväntat och spontant. Jag blev blyg(!), fastän jag inte trodde det var möjligt. Sjukt.


Jag är iaf nöjd över att jag vågade gå fram och hälsa & ta bild, trots att mitt sällskap skrattade åt mig och sa att jag var sjukt töntig. Taskisar. Kenza var otroligt vacker iaf!

Surfar-Babba

Igår åkte vi badring efter båt, i full fart. Jisses! Det var knappt så jag vågade, men kul vart det =).


Så här snygg är man när man gör sånt ;) höhö

Riverside MF

God morgon!

Igår publicerades intervjun Lokaltidningen gjorde med oss i måndags:

Riverside MF (dock saknas vi Linnea Emilsson och Amanda Jönsson)

(Intervju lånad från http://Kristianstad.Lokaltidningen.se)

Good days

God dag!

Har varit på en lång promenix med bror och hans hund idag. Därefter blev det god frukost hos mamma och nu har jag just städat här hemma. Lediga förmiddagar behövs ibland ;).

Nu ska jag ut och jogga en runda, sen blir det staden med Angelica en sväng innan jag börjar jobba kl 14. Vi måste ju hitta rekvisita till plåtningen imorgon, haha.

Ikväll blir det handboll, grillning och jacuzzi. Me like!

So long!
/B

Sommarkväll

God morgon!

Det känns verkligen att det är sommar nu! Jag är tacksam för att jag inte varit på semester nu när det varit sådant tropiskt väder hemma ;).

Igår hade mitt handbollslag vår första träning ihop, vilken faktiskt gick riktigt bra! Därefter blev det spontan grillkväll i Furuboda hos Jens, ihop med hans killkompisar.

Grill i furuboda:

Till efterrätt blev det jordgubbar med glass =).

(jag måste börja ha med mig min kamera, iphonen duger dessvärre inte efter kl.21)

Lyckad lördag, check

Lite bilder från i lördags följer här!


Vi började eftermiddagen med jacuzzi och fördrink hos Anna:


Därefter bar det av till Angelicas garden-förfest med grillning:
- Och jag fick träffa min lillevän igen <3. LOVELY!


Slutligen blev det Martin&Martin, vilket vart sjukt lyckat. Underbar dag/kväll/natt!

Nu: Jobb och därefter träning i åhus (jisses!!)..

Uppsydd klänning

God kväll!

Vilken helg! Detta har lätt varit den bästa helgen på länge. Det har badats jacuzzi, druckits rosé, grillats, festats på M&M, varit på stranden, ätit på Åsikten mm.

(Bilder på helgens bravader kommer förhoppningsvis imorgon!)


Här följer iställlet lite bilder på klänningen min granne sytt upp. Visst är hon duktig? Jag är supernöjd! Sailor-Babba i ett nötskal ;).

- Älskar sådana guldiga skeppar knappar!

En fredag med sommar

God kväll!

Idag vart jag ledig från jobbet, vilket resulterade i en riktig sommardag! På förmiddagen glassade jag hos Helle. Det badades i poolen, åts god lunch, pratades mm <3.


På kvällen blev det Grill i Parken med ett glatt gäng:
- Stort cred till Alec, som blev utsedd till dagens picnic-pro (aka hemmafrun, haha).


Imorgon:
- Jobb
- Grill & förfest hos Angelica
- M&M

... So long!

www.schmidtsoptik.se

God afton!

Ni får inte missa att gå in på mitt jobbs nya hemsida! Där hittar ni såklar information om sortiment, undersökningar etc. (Samt lite bilder på mig, haha).

Om ni dessutom anmäler er till vårt nyhetsbrev innan den 4 juli, så har ni chansen att vinna ett par RayBan Wayfarer! Vår hemsida: www.Schmidtsoptik.se 


En av bilderna som ligger uppe på hemsidan.

Strandbilder

God morgon!


Igår kväll blev det grill i parken med John & Elin. Alltid lika kul att lyssna till Elins prat om hur miserabelt allt är för henne, haha. Elin, one of a kind!


Har förresten glömt att lägga upp resterande bilder från strandplåtningen:

Fotograf: Marcus Löfdahl
MakeUp & hår: Angelica Persson


Tre till med den blåa bikinin kommer så småningom. So long!
/B.

RSS 2.0