Söndags aktivitet

God kväll!

Idag var knappt nådig, men jag hade ju lovat John & Danni en utflykt till Kjugekull med tillhörande fika. Jag fick därför gå upp och börja förbereda äventyret:

Operation packa in Danni i bilen ^^

Operation rasta barnen ^^

Fikapaus med pannkakor och varmchoklad :)

Bra dag :)

Kvällen spenderade jag hos Alec. Vi har lekt modeskola, jag var Bingo Rimér och Alec modell, haha. Syftet var att hjälpa henne med hennes nya verksamhet ;).

Lillevän-goodbye

God morgon!

Vilken kväll igår! Lillevän hade avskedsfest med snittar, "mina vänner-bok", tjejsnack, våghals, rosa drinkar, en kanin vid namn Spiker aka Babe och massa mer!

Fler bilder finns på Facebook!

Jag hade kalaskul både på förfesten och ute, hoppas det blev en minnesvärd kväll för lillevän också :). Nu blir det inget lillevän party på minst ett halvår :,(...

Love life

God kväll!

Igår hade vi knytkalas, det var gott.
Brownies, almondy och cupcakes, made by Bree =)

Fler bilder finns på Facebook.

Annars tog jag & John en liten utflykt med bilen idag. Det var otroligt mysigt men också äckligt kallt. Lite varmchoklad och fika fick rädda situationen.
- SJUKT coolt ute på Yngsjö. Galna vågor, kändes som Tsunamin xD!

Bra dagar

Igår:

Avskedsträff för Sophie, med en del av Sp3E. det bjöds på god "chokladvulkan" och vin, samt en hejdundrans massa skratt åt gamla björket-minnen mm XD.

Idag:

Startade jag & Emma dagen med en bilfärd till Åhus, för lite morgon picnic i snön. Varmchoklad, frallor och massa prat om bekymmer och glädje. Välbehövlig stund!

Klänningens framsida

God dag!

Jag har fått många frågor om hur klänningens er ut framifrån, den bästa bilden jag för närvarande kan hitta är denna:

(OBS!! BORTSETT från den stora rosetten som var en brosch)

Den är alltså väldigt "enkel" framtill, men "lagom" urringning, figursydd och helt svart.

Godmorgon Fredag!

God morgon!

Nu ligger klänningen med bar rygg ute på Tradera:
(Klicka för förstoring)
Utropspris: 50kr
Köp nu: 250

Idag:
- Utflykt med Emma
- Jobb 14-18
- Knytkalas/förfest/(utgång?)


Babba goes Tradera

God kväll!

Herregud vad grejer man har! Jag var hos mamma innan för att "rensa lite", evighetsprojekt! Hittade till och med plagg jag fortfarande tycker om, som bara glömts bort.

Annars hittade jag massa tighta och korta historier som jag inte längre trivs i, så nu ligger en del ute på Tradera. Får fortsätta en annan dag dock, känner att sängen kallar höhö.

Urval av saker som ligger ute på Tradera nu:

Senare i veckan skall jag lägga ut lite till, bl.a denna:
Hoppas något blir sålt nu, så jag kan shoppa nytt :D.

So long! /B.

Trevligt mail

God dag, gott folk!

Igår fick jag ett så trevligt mail av en läsare:
"Hej Barbara, vill bara säga att din blogg är fantastisk och att du verkligen är vacker. Tänkte höra med dig, vad gör du med dina kläder när du rensar? Tänkte om man kunde få några plagg eller alt.köpa! Dem är så jäkla snygga, och har själv inte råd med det dyraste då jag är student.. "

Det är så kul med sån här trevlig respons!

Förövrigt tänkte jag passa på att meddela att jag funderat på att börja rensa ut lite på tradera. Jag har nämligen sålt lite åt min mamma som tillhört min lillasyster och det har gått riktigt bra! Så ikväll ska jag hem till mamma för att fota lite gamla fodralklänningar mm, så håll utkik så hörs vi :).

So long! /B.

Ett stycke Monki

God afton!

Jag är på jakt efter en snygg och tidlös trenchcoat. Om någon har tips så är det välkommet, btw. Annars har jag hittat en annan perfekt vårjacka - Dagens begär:
Imorgon:
- Posta ett paket som jag sålt via Tradera :)
- Jobba 10-18 i stan
- Lunch med Linnea
...kvällen är än oplanerad!

Det kom på posten till slut

God kväll!

Jag sitter i skrivande stund med skakande armar efter årets jobbigaste pass so far: Powercirkel Box. Dock riktigt kul! Kombination av cikelträning & boxning :).

Annars måste jag skryta om dagens post:
- Körkort, check!


Nu blir det dusch--> mat --> mys!

Today

God morgon!

Dagens planer:
- Tvätta
- Hämta lillsyrran i skolan
- Leka med henne lite
- Träna powercirkle box med Moa

... och eventuell canasta-kväll igen? ;)

Babba, Sagge & livet

God kväll!

Hör och häpna: BabyBabbs har varit och tränat idag(!).

Blev dock bara ett snabbt 30minuters mage/rygg-pass efter jobbet. Intensivt & bra! När jag kom hem lagade jag lite sopppa och värmde bullar. Fick ju fint besök av Sanna & Agnes, så jag dukade fram lite fika för att därefter påbörja vår canasta-kväll (som dock urartade och blev alltså inte så sofistikerad som det kan låta, haha). Det hela slutade med en rap-video a la Sanna:


- Lyssna och "njut" haha ;).

Imorgon är jag ledig, hörs då! So long /B.

Söndags seghet

God morgon!


Igår var den segaste dagen på länge. Jag bokstavligt talat släpade mina fötter efter mig från morgon till kväll :P. Men John envisades om en utflykt.. Jag fick därför packa in mig i bilen och åka med till Fjälkinge för att kolla på teakmöbler och därefter fortsätta turen mot Åhus hem till Johns syster.

På tal om Johns syster, så har jag nu hittat en träningskompis ;). Dock går Moa bara på pass, så jag får hitta någon att biffa med på gymmet också höhöö..

So long! /B.

Lördags kul!

God dag!

Jävlar vilken lång kväll det blev igår, vi höll ju på till 4 inatt(!). Riktigt trevlig kväll, med andra ord. Det börjades med lite stök i kök för att ordna fram lite snittar och annan plockmat. Därefter spenderade vi timmar runt bordet med det ena samtalet efter det andra och otaliga glas vin.

(Klicka på bilderna för förstoring)

Själva spelandet satte inte igång förrän både Simon och Elin åkt hem, haha. Kvar satt jag, John, Ludde och Amanda och spelade pictionary när vi egentligen var på tok för berusade för det. Helt galna teckningar blev resultatet xD. John & Ludde tänkte precis lika trögt båda två, så dem vann(!). GAAH! Jag & Amanda skyller på att vi var FÖR smarta ;).

Slutsats: sjukt trevligt!

I <3 MYKITA

Årets coolaste solglasögon, tveklöst:

- Janis Joplin inspirerade!


En annan kul sak de gjort är denna solbrillan:

- Lite Apple inspirerad! Samma färg som på iPod's och det vita gummit på hörlurarna.

My happy friday

God dag!

Vilken dag igår! Efter att ha tagit körkortet kl 10, och därefter hämtat ut bilen kl 12, så körde jag i princip hela dagen igår :D. FYFAN VAD GÖTT MED KÖRKORT OCH BIL!!!!

På kvällen körde jag mig och John till Elins place, för en "Halv åtta hos mig"-middag som blev succé! Av alla tre bidragen vann jag & John med min utsökta chokladkaka ;). För att citera Belle: "Alltså... Detta var den godaste chokladkakan jag någonsin ätit! Och apelsinen till...mmm!!".

Eftersom vi vann, så blir nästa "Halv åtta hos mig" hos oss den 5/2 :)!

Tyvärr är ju John den största klant som någonsin skådats, varav han igår glömde ta med kameran till middagen (vilken var hans ENDA uppgift. Misslyckad? Check!). Snäll som han är körde han dock tillbaka för att hämta den, vad händer? Jo, han glömmer NYCKLARNA till lägenheten(!!!!). Herre jisses!

Så bilder får eventuellt komma (från Linns kamera) vid senare tillfälle!

So long! /B.

Körkort =)

Kolla vad jag fick i körkorts present av John =)

HIPP HURRA!!!!!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORTET IDAG :D!

....FYFAN VAD JAG E BRA!

Lyckoruset påminner om studentdagen... gaaah! Happy-me!

Halv åtta hos mig

God kväll!
Då var denna arbetsdag över. Nu skall jag hem och äta pannkakor, mums! Ikväll skall det spelas canasta, Sanna ville nämligen också lära sig det ;).

Imorgon är Jag ledig från jobbet. Planerna är:
- övningsköra
- köra upp
- köpa bil
- promenad med Elin

På kvällen ska vi ha middags tävling i 'Halv åtta hos mig'-anda. Ellen och Isabell skall stå för förrätten, Linn och Elin gör huvudrätten, medan jag och John står för efterrätten (min specialite!). Sen skall maten presenteras på bästa vis! Yeey, låter riktigt kul. All cred till Elin som styrt upp kvällen :).

So long! /B.

Blondinbella & brunettbabba

Vet ni? Blondinbella & Brunettbabba har något gemensamt:
(Bild lånad från Blondinbella.se)
- MAGEN!! Preciiiiis SÅ ser min mage också ut, varje kväll!!! Jag måste börja köpa laktosfritt! Magen är inte nådig. Inte värken heller för den delen!

Poor me, buhuu.

So long! /B.

Snön, försvinn!

God morgon!
Imorgon är det fredag = Babba kör upp för andra gången.

Därför undrar jag vad fan snön gör kvar på marken?! SMÄLT BORT NU!!

Annars är jag väldigt lycklig. Igår fick jag nämligen skjuts av Sanna för att åka och kolla på eventuell bil till mig. Så väl ute i landet ingenstans provkörde vi bilen lite och diskuterade pris. Om allt går som det ska bli den min IMORGON!! Yeeey!
- Hoppas!

So long, B.

Suck med stort S

Tjohej!
Allt går emot mig. Nu blir det inget övningskörande idag trots allt, eftersom mammas kompis (som skulle kommit och hälsat på med sin bil, så att jag kunde övningsköra) har fått förhinder. Min styvpappas bil är dessutom fortfarande sönder. SUCK!

Men om jag åtminstone lyckas ordna skjuts till ikväll, så ska jag åka och kolla på en Saab. Får se om den är något att ha, isf blir den kanske min inom kort. Dock efterlyser jag fortfarande ett körkort... höhöö.

Nu: mot stan för att fika med Sanna!
Ser ni porträttet på mig i bakgrunden? Pappa som målat. Så duktig!


So long! /B.

Röjar-dag

God dag!

Idag har jag varit ledig från jobbet, så jag har röjt undan massa här hemma. Jag har tvättat, bäddat rent och storstädat hela lägenheten. Så skönt!

- Se så rent & fint det blev nu!

Annars har dagen även gått åt till att kolla på bilar. Om jag nu lyckas ta mitt körkort på fredag så ska jag förhoppningsvis få en bil av mamma, weeii :).

So long! /B.

Operation hitta resekompisar!

Åååh vad jag vill resa nu!

Hittade en galet fin nybyggd etage-läganhet i en gammal byggnad. Det ligger i hjärtat av Toscana och bara tvärs över gatan finns en liten by med restauranger, pool, bar mm.



Dessutom har varje sovrum sitt eget badrum :). Det enda negativa är att det egentligen är på tok för stort för mig och John, och därav priset... Operation hitta resekompisar!

Förutom att hyra huset tänkte vi även hyra bil. Då kan man åka runt till olika stränder, sevärdigheter, vingårdar, golfbanor och allt sånt man gör där nere, höhö :). JAG VILL!


Soppa

God kväll!


Har haft en fullspäckad dag på jobbet med bra försäljning. Såna dagar gillas! Dessutom hämtade mamma ut sina glasögon idag, så nu ska även hon bli skarpsynt ;).

På schemat ikväll:
- Laga potatis & purjolökssoppa
- Ta hand om en sjuk fjant
- Spela kort

Potatis & purjolökssoppa toppad med balsamico - mums!

So long! /B.

Bästa hudvårdsprodukten

God morgon!

Tänkte börja dagen med en tummen upp:

- Advance Night Repair, från Estée Lauder!
Helt klart den bästa hudvårdsprodukten som någonsin funnits! Den arbetar otroligt snabbt, och lugnar därför blemmor/finnar mm. under natten!

Själv har jag sällan problem med finnar, men kan däremot lätt få inflammerade pormaskar. Så fort jag känner att det är på gång (den kliande känslan), så tar sånt och kan därmed slippa de synliga effekterna :). Dock är den ganska dyr, men också väldigt dryg så den är ändå prisvärd. REKOMMENDERAS :D.

So long! /B.


Nu, tack

Detta + en resa till värmen med min älskade och bäste vän J, tack.
Bort bort bort från detta rövhål.


Trenchcoat:
Playsuit:
Dress:
Shorts:
Luggage:

ASOS.COM

Jag vill ha allt, på samma gång!

- Så jääävla snygg modell dessutom, ser ut som hon i "Djävueln bär Prada" :).


Annars är denna väska också väldigt fin (+ en snygg trenchcoat till!):
Våren är härmed välkommen!

Varför just jag?

Godmorgon!

Vet ni? Egentligen skulle jag haft uppkörning idag, men jag sköt upp den till fredag. Detta för att hinna övningsköra mer tills dess. Vad händer? Jo:

1. Min körlärare är ledig tis-tors och kan alltså bara köra med mig idag.
2. Min styvpappas bil, som jag övningskör med, är sönder och skall in på lagning först i helgen(!) Dvs. EFTER att jag kört upp. P-A-N-I-K-!

Fan, fan, fan...

Bälte på alla bussar, tack!

Tja snygg!

Jag har just varit hos Johns föräldrar i Broby och blivit övergödad :p. Jag har ätit för ett helt kompani!

Nu åker vi buss, och John skrattar åt mig för att jag har bälte på mig(!). Vaddå? Om det ändå finns ett, varför INTE använda det? Tänk om vi kör och krockar?! Skrattar bäst som skrattar sist, säger jag bara!


Förövrigt (Ja, mitt favoritord!) Så har jag lärt mig kortspelet canasta :). Får dock öva lite till innan jag skryter ;).

So long! /B.

Ystad del 2

God morgon!

Kvällen igår blev väldigt lugn, jag känner mig lite sjuk igen :(. Ont i öronen och halsen plus att jag är helt mör. NÄR ska jag bli frisk så jag kan börja träna?!
Bilder från igår:

Frukost

Galet bra frukostbuffé, med färskpressad juice <3 FAVORIT!!

Efter frukosten spenderade vi några timmar på SPA:et igen

Vid ett-tiden var det dags att checka ut, så vi begav oss mot Centrum

Lunch

Mycket gott, och smart med värmeplattor under tallrikarna ;)

På stan hittade vi en hattaffär

Hur coolt hade det inte varit med en räv-svans-mössa?! :D


Slutligen tog vi en mini strandpromenad innan bio:n :)

- Toppenhelg!

Bilder från igår

God kväll!

Ystad Saltsjöbad var riktigt bra! Väldigt fin inredning dessutom, i riktig amerikansk sjöstil. Tänk Lexington! Lite bilder följer här:

Rummet


Maten

En stilig Mr Fjant.


Huvudrätten (glömde fota förrätten, haha). - Anka i rödvinssky, gott!

Osttallrik följde efter huvudrätten


Slutligen en minst sagt chokladig efterrätt :D


SPA-avdelningen

Dagens outfit: Ystad Saltsjöbad-dressad, haha!


John i bubbelpoolen, med bubbel (höhö, fyndigt va?)


En Barba-Fjant i varmvattenpoolen


Bilder från idag kommer i ett annat inlägg.

So long! /B.


Snabba cash

Hej igen!

Nu är vi checkat ut från saltsjöbadet i Ystad. Har varit riktigt mysigt. Fler bilder kommer sen.
John har förövrigt just hämtat ut biljetter till Snabba cash, som vi Ja se här i Ystad om någon timme. LÄNGTAR!

so long!

Goodie

God morgon!
Vi har just proppat i oss mängder med frukost, och ska nu ner till SPA:et igen!
So long :). /B.

Tummen upp

Hallå där!
Nu har vi precis kommit upp på rummet igen efter några timmar på SPA-avdelningen. Hur skönt som helst! Dessutom träffade vi på en mycket trevlig man, som vi hade galet mycket gemensamt med(!). Sånt är så sjukt! Han och John delade samma möbel-intresse, hans fru var spansktalande och han hade bott i Åhus tidigare m.m. Så där satt vi och tjattrade i nån timme :P.
Nu blir det dusch, sen 4-rätters middag. So long! /B.

BMW

Hej igen..

då var vi på väg! Det blev tyvärr ingen mini cooper, för de var redan uthyrda. Men det blev en BMW med bra tryck ;). Haha. Nu ska vi m på auto classica och kolla på bilar.


So long!

Välkomna

Godmorgon!

Hoppla, antalet unika besökare översteg 200 igår (!) - det var ett tag sedan sist! Hur som helst, välkomna tillbaka :). Nu ska jag skynda mig in i duschen medan John går ivög för att hyra bilen vi ska köra med till Ystad. Förhoppningsvis blir det en Mini Cooper - hoppas! De är ju så söta :).

Sen blir det SPA, 4-rätters middag och mys för hela slanten!

Hörs on the road, so long! /B.

Pic's

God afton!

Hade fullt upp hela dagen igår, så fanns ingen tid för bloggen. Här följer lite bilder från Synologens mässa/uppackning som ägde rum på Krinova!

Marc Jacobs
Nitar på skalmarna, så snyggt!

Marc by Marc Jacobs
Galet snygga! Hur coolt är det inte med röda brills?! Vill ha!


MYKITA

MYKITA's solglasögon var to die for. Jag vill ha allihop, på samma gång!


Matilda testade den omtalade solbrillan från SATC-filmen som kommer.


Mässan var mycket trevlig! Det bjöds ju dessutom på fika och kyckling-mackor ;D. Efter mässan och inköpen hade vi utbildning om Ögonapoteket. Lång dag!



Idag

Har jag jobbat, därefter tog jag en promenix med mamma & Engi:
Nu: Mat & vin
Imorgon: SPA-WEEKEND :D
So long! /B.

Lunchlösa dagen

Tja äckel-dag! Idag har allt varit dåligt.

1. Jag vaknar upp och är riktigt förkyld.
2. John har tagit datorn med sig till jobbet = jag kan inte lyssna på musik, plus att min plan om att blogga går i kras.
3. John erbjuder sig att komma hit på lunchen med mat och datorn, vad händer? Jo, john kommer arg som ett bi för att han har halkat mitt på lilla torg med maten i handen. Trots att han inser att hela min soppa spills ut, så går han inte tillbaka och köper en ny. Nej, nej, john tycker att jag ska äta en matsked soppa till lunch plus att han inte har med sig datorn.

Slutsats: john kommer hit på dåligt humör och slaskar på mitt nystädade golv för att äta. Själv ska jag sitta och titta på?!

Babba vill ha

God morgon!
Varför ska jag ha dålig eknomi, just nu?
Nu: tillbaka till tvätten ....gäsp. So long! /B.

Dagen i bilder

God kväll!

Dagens godaste: Lunch på Rosegarden med Alec & Sophie. Dock är ju mina blondie-vänner Kissie-wannabees och äter därför sushi(!) - vilket Alec är amatör på, haha ;D
Pinnarna var till mer själp än hjälp, haha!

Eftermiddagen tillbringades på jobbet ihop med mina chefer, samt agenterna för Tom Ford, Alain Mikli, Starck, Vasuma och Initium. Jag har säkert provat över 1000 bågar idag - ME LIKE :D!
Bild lånad från  Vasuma-killens blogg.


Tom Ford hade massa snygga bågar!

Vasumas hörna, massa coolt!

Imorgon:
- Tvätta
- Frukost med Emma
- Ut och gå med Emma
- Övningsköra
- Optikmässa 14-18
- Utbildning 18-21
- Fest/utgång(?)

So long! /B.

Babba goes blondie

God afton!
Riktigt trevlig dag på jobbet idag, bilder och uppdatering från kollektionsvisningen kommer ikväll :). Så länge kan jag unna er en mycket fager bild på mig a la Lillevän ;)
So long! /B.

Puttenuttigt

Dagens begär (förutom värme då, alltså):
Ge mig detta och vår (och kärkort) ;D!

Kollektionsvisning

God kväll!

Denna kväll har spenderats med min styvsyster Leticia som är tillfälligt hemma från Barcelona. John hade lagat god middag och till det blev det några glas rött och ost :).




Imorgon har vi förresten kollektionsvisning på jobbet!

Då kommer några av våra leverantörer med hela vårens kollektion till butiken för visning. Kom gärna förbi och titta, eller säga hej till mig som kommer att finnas på plats :).
Kl 14-18, på Pär Schmidt's Optik (Västra Storgatan 22).

Ses imorgon, gott folk!

So long! /B.

Btw..

Hallå där!

Kolla vad en läsare hade hittat på en annan blogg btw:
...Sjukt att jag inte sett det förrän nu, ett år efter(!) haha :D.

So long! /B.

Pay it forward

God morgon!

Måste tipsa som en riktgit bra film, som Lillevän tipsade mig om: Pay it forward.

- Gripande, tankeväckande och tyvärr sorglig.

Nu: Jobb!
So long! /B.

No more

God afton!

Vet ni? Jag och John hade ju som nyårslöfte att inte äta någon onlinepizza.se mer (förutom vid väääldigt speciella tillfällen, höhö). Idag låg vi båda två i soffan och degade när vi tog det mindre förnuftiga beslutet att beställa en familjepizza(!) - VARFÖR?

Jo, för att sedan få hem den --> äta den --> tycka den var äcklig --> och slutligen....*håll i hatten* ...Bli MATFÖRGIFTADE!!!!!!! WTF?! SO NOT WORTH IT!

Så här sitter vi. Illamående (John säger att han är döende), och med en djup ångest. Vad har vi lärt oss av detta? Jo, håll dina löften och ät för fan inte onlinepizza igen!




Imorgon:
- Jobb 10-18
- käka och umgås med Letty

So long! /B.

Simons dag

Simon bjöd på ett galet trevligt kalas, fyllt med god mat, tårta, dricka och roliga historier haha. När vi kände oss nöjda begav vi oss till Class, som också var riktigt lyckat!
Simon hugger in ;D

Galet kul ute, ös :D!

Fler bilder finnes på Facebook nu :).

So long! /B.

Babba goes fransyska

God dag!


Igår tog jag mig en liten shoppingtur efter jobbet.

En kort liten randig tröja fick följa med mig hem:
Som dessutom hade axelvaddar, så sött!

Kvällens outfit blev därför en fransk Babba!

Mer om Simons 20års kalas och bilder kommer, so long!

/B.

La cucina

God morgon!

Kvällen igår blev som jag anade: mysig! Först middag med Helle på La Cucina, galet gott och trevligt att bara umgås och snacka <3. Bree och Susan, när det är som bäst!
Bilder lånade av Helle :)

Efter maten flumade vi hos Sophie med henne och Alec. TV:n bjöd på full frys (hur har jag kunnat missa denna underbart roliga serien??!!) och Date Movie, flumhumör ;).

Nu: Jobb!
Ikväll: middag hos Simon + utgång

So long /B.

Mysig fredag på schemat, check

God fredag!

Dagen har spenderats på jobbet med Pär och massa kunder, trevlans. Annars bjöd den även på en trevlig lunch med Helle och Erik på Nostalgia. Dagens citat:

Jag: Vad har ni för dagens soppa?
Nostalgia-killen: Ehm.. det är gulasch
Jag: Okej, då tar jag en sån!
Erik: Jag med! Den kostar väl 65kr?
Nostalgia-killen: Nej, 75.
Erik: Men det står ju "Dagens soppa 65kr"
Nostalgia-killen: Ja, dagens ja. Detta är gulasch.
Erik: Jaha, då ska jag ha en "dagens soppa" då.
Nostalgia-killen: Tyvärr, vi har bara gulasch.

- Hahahha, stört.

Just nu sitter jag med John och ett glas rött. Vi har precis tagit en varm dusch - extremt välbehövligt i denna kyla. Snart ska jag möta upp Helle för att dra ut och äta!
- Mysig fredag står på schemat :).

So long! /B.

Dagens begär

På tal om vår igår...

2 styck söta jackor som jag vill ha. Båda två!

- Korta, i tweed, rak modell, 3/4 arm ... Ge mig!

eva solo

Hallå där!

Fredag, det innebär helg! Först en lång arbetsdag, dock :P.

Helgens planer:
- Ikväll, tjejmiddag?
- Lördag, jobb sen middag hos Simon (+ utgång?)
- Söndag, hmm?

Annars skall jag göra tummen upp för eva solos karaff:
Den är kanonbra! Helt droppfri, snygg och dessutom har den ett mycket smart "lock" som lyfter sig självt när man häller (bild 1). Ett plus är att den skrämmer Simon ;).

So long!

Vårkläder

Tjohej, igen!

För att smälta besvikelsen har jag surfat runt efter lite vårkläder:

Sjukt söt kofta och jacka:

Stilrena klänningar:

Så nu tycker jag snön kan tya bort så att jag kan klara uppkörningen och sen gå barbent, haha. Sen tycker jag att jag kan få en bil att köra runt med. Japp!

/B.

Tja kuggarN!

Fan också! Härlig start på dagen: Kuggad på uppkörningen.

Varför? Jo, pga. äckel-snön som täckt alla våra gator så såg jag inte linjerna på vägen. Dessutom blev jag så förbannat nervös (VARFÖR???!!!) att jag låste blicken och planerade inte min körning i tid. Åt helvete med nervositet! Nu ska jag behöva gå och vänta som ett fån efter ytterligare en uppkörning som dessutom ruinerar mig. FAN!

- Så här känns det. Älgen illustrerar mina känslor: överkörd.

>Nu:
- Lunch med Emma, Alec och Lillevän
- Jobb 14-18

So long! /B.

Dags att hålla tummarna!

Tjohej!

Kom precis hem från övningskörningen. Herregud vilket väder, säger jag bara! Jag fick sladd två gånger (!) och blev rädd som ett barn. Nu är jag PISS NERVÖS!

Imorgon tycker jag därför att alla ni ska hålla tummarna för mig!


Annars har dagen varit väldigt trevlig. Jag tog en långpromenad med Sanna, därefter gick vi hem för att fika kladdkaka med John och spela Gin Rummy :).

Babbas tips: Ät kladdkaka varje dag, det är bra för...ehm Humöret!
So long! /B.

Fröken sanna

...BTW!

Igår träffade jag fröken Sanna, det var ett tag sen! Hon har tydligen varit på Nyårsresan och träffat massa härliga göteborgare, så nu är vi sjukt pepp på en tripp dit igen :D. Bil och körkort hade suttit på sin plats, hööhöö ;). ÖNSKA MIG LYCKA TILL :D!

Om vi åker dit bör vi denna gång:
- Ordna ihop en fotografering med Ange :D
- Festa med Filly :D
- Flumma med min bror :D
- Träffa Sannas härliga göteborgare :D
- "Göra den där Anna Anka igen" på Kebabhouse :D

Panini

God morgon!

Här har det stått stilla, anledningen är att jag börjat göra vettiga saker (höhö, som om det skulle hända?). Nej, jag har bara haft mycket jobb och körkorts-grejs vilket har lett till tidiga morgnar och extremt trötta kvällar. Jag tål inte att gå upp en sekund innan 8.00, punkt slut.

Hur som haver så har jag just fixat frukost till mig & John. Det skulle egentligen blivit nybakta scones, men mjölet räckte inte till så det blev panini istället :)!
- Panini med salami, pesto, tomat och ost, mums!

Idag:
- Övningsköra
- Promenera med Sanna
- Åka pulka? Någon? :D

En nalle i min säng

God kväll!

Har just varit hos mamma och blivit oerhört berömd för min åstadkomma idag - min mamma är väldens bästa när det kommer till att glädjas åt allt jag gör :D.

Dessutom fick jag en nalle av Danni, som enligt henne jag ska sova med :P. Jag har därför gett den en plats i sängen nu, vilket inte uppskattades av John :/... Han hotar med att bränna upp den(!). Hallå? Nallens rätt i samhället?!

So long!

Teorin avklarad

Hej där!

Idag var jag uppe kl 6(!) - helt omänskligt tidigt med andra ord. Jag skulle nämligen ha körlektion kl 7, därefter uppskrivning kl 8.30. Guess what? JAG KLARADE DET! Jag som verkligen trodde att jag skulle kugga:p..

Så nu firar jag jag med köpekaogor på jobbet, sen ska jag hem till mamma och Danni som har en present till mig för att jag är så duktig;). So long!

Sodastrem vs. Soda syphon

God afton!

Dagens sysselsättning är, förutom en lång slappemorgon med BECK och salami-paninis, teoriplugg. Det är så tråkigt, så tråkigt. Men om jag pluggar på ordentligt nu så kankse jag redan imorgon slipper det för all framtid. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!!


Från en sak till en annan:
John vann en Sodastream - perfekt tänkte jag. John höll dock inte med. Han tycker tydligen att den ser ut som ett rymdskepp (i och för sig en väldigt befogad åsikt):



... Så han har nu beställt hem en Soda Syphon istället! Snygg & smidig:


Nu återstår att sälja Sodastreamen... Någon som vill ha ett rymdskepp i sitt kök? ;)

Tillbaka till teoriplugget!

Babbas resumé'09 (Del 4)

Här följer den 4:e, och sista delen i min resumé'09...

Oktober'09:

Sverige-match (de förlorade, hahah)

Helles födelsedagsfest, det blev succé!

Random utgångar på Class Nightclub

Halloween - Jag & Lillevän köpte crazy lenses och vampyrtänder :D

Angelica flyttade till Götet, vi hade avskedsmiddag på Modesto goes East


November'09:

Jag & John bestämde oss för att flytta till STHLM och började kolla lägenheter
Farsdag inträffade, mysiga stunder hos far min!

Jag satte igång med körkortet och avklarade Halkan

Personalfest med BarEvents + Class - galet roligt onsdags gille!

Kim & Nicke kom på sleepover från Halmstad, det blev Hattfest på Class

December'09:
Årets bästa månad, bortsett från sommaren ;D.

Jag & John tog en tripp till Köpenhamn och gick på TIVOLI


Jag, Sanna, Lillevän & Alec åkte till Götet för att hälsa på Ange
Vi blev sminkade, plåtade och på lussevakan gick vi ut på PUSH


Jag fyllde 19år och firade detta med en Cocktail sittning


December bjöd på snö och vi tog tillfället i akt och åkte pulka :)

Julstämningen trädde in hemma hos mig & John med julbak och julgran

Jag firade lilljulafton hos pappa, John joinade :)

Julafton firades hos Johns föräldrar, därefter hos min mamma <3

Juldagen firades hos Alltr3 - SP3E REUNOIN :D


Nyårsafton spenderades med mina favoriter i Barum hos Linn, Great!

TACK till alla som gjort mitt 2009 till ett toppenår! Gott Nytt År!

Babbas resumé'09 (Del 3)

Här följer då del 3 i min årsresumé - Augusti, September

Augusti'09:
Vi tog oss en tripp mot HBG festivalen för att hälsa på lilla Mimmi

Kort därefter blev det ROADTRIP till Uddevalla (läs världens ände)
Förutom galen fest, pannkakskalas och flum besökte vi även Smögen:
Sista dagen tog hela gänget sig en tripp mot Lise la berg:

Eftersom John semester här, så han kom med pannkakor till mitt jobb :)
Helle's avskedsfest - man kände att sommaren närmade sig slutet :(



iv>Men det var varmt och lediga dagar spenderades därför på stranden

Det blev otaliga cykelturer till Balsby för att ta vara på sensommar vädret


Amy's äventyr i USA stod för dörren, så hon bjöd på avskeds-kräftis


Jag & John uppgraderade oss med en ny kamera - Leica ftw!


Min älskade lill-fjant började skolan <3

Axel Muhr's födelsedagsfest, med mat och 5 kamp!

September'09:

Jag åkte på Eurotrip (Klicka här för att se resan) med Alltr3 och Alec =)


Jag gick modevisning för Handelsstaden Kristianstad

Vi spenderade ett galet dygn hos Beccie i Halmstad med bastu, käk, pannkakskalas, flum, utklädnader, och massa annat sjukt. Galet är ordet.

Helle fyllde 20år , firades med käk på Kristianstads pizzeria



...More to come!

Babbas resumé'09 (Del 2)

...Här följer Del 2: Maj, Juni, Juli

Maj'09:
Jag & Emma testade på golv för första gången

Cartoon-fest, vi agerade Björnligan

Picnic med klassen


Heddas studentskiva med tema: Burlesque



3:3 Anything but clothes - Jag & Lillevän regerade!

Juni'09:
Skattjakten :D! Jag, Lillevän, Simon & Per var Team Shrek!


Jag skaffade lösnaglar(!)

Karnevalen!! Klassen var: Indiander vs. Cowboy's

Balen, bästa bästa bästa jag varit på! Jag & min baldejt Hence: iv>

Massa galet studentfestande, Helle bjöd som vanligt på galaj!

12/6 - Big day. Vi tog studenten, FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!


Det blev äntligen sommar. Midsommar firades hos Moa & Johan i deras nya hus

Jag firade ett år med min fjant, så vi åkte till Helsingör

Juli'09:
Eftersom jag fick en cykel i studentpresent, bjöd sommaren på många cykelutflykter

Massa med härliga sommarfester, utomhus<3. Här på Simons förfest!

Jag åkte katamaran för första gången - ASKUL!

Lillevän hade huset för sig själv i två veckor, så vi lekte sommarland

Uddevallarna slog läger hos Lillevän och Martin&Martin hade premiär!
....More to come! /B.

Babbas resumé'09 (Del 1)

Här följer min årsresumé...

Januari'09:
Denna månad gav en bra start på året. Jag, John, Simon och Sophie tog en weekend till Stockholm för att bl.a se musikalen "Det våras för Hitler".

Förutom musikalen, middag på Berns och shopping blev det även fest med Radellis som också befann sig i Stockholm just då. Najs :D!

Denna månad åkte dessutom mina föräldrar iväg till Chile, så jag & John hade hand om Engi (vår hund) och Sanna flyttade in hemma hos mig ;).


Februari'09:
Det var dags för det fruktade FN-rollspelet. Jag, Sophie, Alltr3, Tim och Mimmi representerade Iran. För att komma i stämning slog vi upp ett Iran-läger hos mig.
Jag & Tim var i fred och säkerhets utskottet :).

Så här såg eftermiddagarna ut. Först på natten satte plugget igång:

En annan minnesvärd händelse är mitt och Alec's 38års kalas:
- En minst sagt ROSA och galen kväll :)

Den 14/2 var det dessutom alla hjärtans dag. Det var en mysig dag som spen derades ihop med J. Middag på La Cuccina, följt av ett varmt bad och chokladmousse<3
Det blev pulka-väder :D

I slutet av Februari hade Sanna & Marianne sin maskerade fest :)



Mars'09:
Terese fyllde år, vilket firades med en sminkkurs på Make Up Store för oss tjejer, därefter hade Linnea ordnat en stor middagsbjudning hos sig. Kalaskul!

Det blev dags 3:3 med HIPPIE-tema :D

John fyllde 21år, och jag ordnade surprise-kalas :D


April'09:
Jag och Sanna gick modevisnig för Alexas klädkollektion

Jag blev klar med min Blogghandbok :D

Valborgsfirandet tog jag & Helle tag i. Det blev grillfest på bakgården
April bjöd även på vårväder, och jag tog med Danni på Cirkus (hemskt)
....More to come! /B.

Barba-Ankas Nyår

God afton!

Här kommer som utlovat en Barba-Anka videoblogg:


Dessvärre är den inte så genomtänkt, eftersom det blev en väldigt spontan filmning utan manus mitt i nyårsfesten :P haha. Jag & John tyckte ju fåtöljen var så passande!


BTW! Jag har nu gjort en "Barba-Anka"-kategori ;).


Coming up: Barba-Anka

Gott nytt år, kära läsare!

Detta året skall inledas med inget mindre än en Barba-Anka videoblogg - so watch out här lite senare idag ;). Videoblogg, straight from nyårsfirandet igår.



... Babba goes Barba-Anka style!


So long!

(Ps. Bilder och utvärdering från Nyår kommer inom kort.)

RSS 2.0