uppladdning

God dag!

Vet ni? Jag har gett mina förädrar den bästa julklappen ever: En juicepress! Perfekt, nu kan jag dricka färskpressad juice varje dag, yiiha!

Förövrigt är det ju nyår ikväll. Jag & J har varit på Harald Nyborg och laddat upp med raketer och MASSA nyårs-pynt, samt bakat jättefina dessert-tårtor, så nu är jag redo att möta det nya året ;) -bortsett mitt klädproblem förstås, höhö..

Nu ska jag ta ett bad med min lillasyster som väntat på mig hela dagen!
Adjö, och gott nytt år på er! /B.

hemmakväll

God tisdag :)!

Gårdagen tillbringade jag i Malmö med min kära Alec. Nyårsklänning var vår huvudsakliga mission, dock helt förgäves -jävla REA som occuperar hela stan(!). Men men, vi överlevde besvikelsen, för guess what?! Vi har nu planerat världens bästa resa som skall äga rum i augusti/september, YÄY!

På kvällen var jag bara hemma (ja, hör och häpna!). Men det var mysigt, då jag hade sötis-Danni som sällskap <3. Dessutom provade jag min nya supersöta-mini-symaskin och läste Doctor Glas, som förövrigt är mycket bättre än jag trott -Toppen!


Juldagen

Hallå gott folk!

Något utav bloggtorka här på senaste tiden kom jag på idag. Sanningen är att suget har saknats, känner inte riktigt för att blotta mitt liv ibland xD.

Har egentligen inte gjort så speciellt mycket, mer än det vanliga: Firat jul, festat på juldagen, umgåtts med släkt och vänner etc. Inget vidare exotiskt med andra ord.

Juldagen firades på T-baren och Class :)


Imorgon flyr jag och Alec staden, äventyr i Malmö är vad som väntar!
Ikväll blir det bio, adjö gott folk! /B.

some uppdate

Hallå gott folk!

Julen har varit av bästa slag. Tomten var dessutom super snäll som gav mig min efterlängtade SYMASKIN :D, yippieyäy! Bilder från julen får komma senare, för nu ska jag iväg på äventyr i mellandags-rea-folkmassorna.

Förfrågning om min e-mail har dykt upp: [email protected]
(så varsågoda att maila på ;D).

Bilder från C4's julshow komme rupp på BDB:n när tiden ger med sig, Adjö!
(Gästlösenord: babybabbs.blogg.se)

God fortsättning på er <3

Årets längsta dag

Hallå gott folk!

Igår hade jag & John 6 månader. Det firades med mat, vin, choklad och deep talk ända in på småtimmarna. Lite frågesport hann vi också med ;).

Idag har vi varit på äventyr i Vinslöv, och guess what?! Jag har nu gjort min beställning på balklänning!! Vill dock inte visa den här på bloggen för än dagen är inne ;). Nu åsterstår bara att hitta den perfekta baldejten med, inte lätt må jag säga!

Men men, nog om studenten (som för övrigt springer ifatt mig). Idag är det "årets längsta dag" - The day before Christmas :)! Denna tillrbingar jag med John. Vi har precis ätit och druckit vin. Nu väntar julfilm och choklad <3.



Julens planer:
- Upp tidigt och kolla på Musses jul
- Hem till John föräldrar och fira
- Hem till mina föräldrar och fira på kvällen
- Midnatts gudstjänst på Heliga Trefaldighets kyrka

(Bra att min familj inte börjar julen förrän på kvällen, då hinner man med massor!)

GOD JUL på er /B.



Söndag 4 advent

God dag gott folk!

Igår tillbringade jag större delen av dagen med Sanna. Vi kollade på Two and a half men, lekte med Danni och bakade Lussekatter/Lusse-freaks.



På kvällen skulle jag hem till Jossan, för vår årliga julklappslek :D
-Jag hade laddat upp med Bree-paketer ;)


Hos Jossan rådde det julstämning och trevligt umgänge <3


Sen hade jag sleepover med Alec, vi har nu gjort klart gästlistan till vår fest ^^

Adjö gott folk!

Toppen-lördag

Hallå gott folk!

Igår var det en toppen-lördag :D! Först jobb hos the Schmidt's, som förövrigt gav mig två julklappar (choklad -mums mums, och biobiljetter -yäy yäy, tackar så mycket!).

På kvällen bar det av till Malmö med Sanna för Sweden Models årliga julfest. GUUUD vad kul vi hade, helt sanslöst! Först jättegod mat, därefter lite vin och cider på det, sen dans (till sjukt bra house-musik) resten av kvällen. Dessutom var vi omringade av massor med härligt folk (och snyggingar!!!), samt papparazzi-Toghny xD. Toppenkväll!

Dock var hemvägen inte den lättaste xD. På något vis hamnade jag och Sanna ute på Örtofta(!) mitt i natten och biljettautomaten vägrade fungera. Men hem kom vi, trots storm och klackar på fötterna.


Idag har jag bara slappat med Sanna, dock har vi agerat barnvakt en del med. Nu ska jag snart påbörja mitt Julbak nr 2 för i år, arriveee!

(DOCK hade jag inget batteri i kameran igår, så jag har NOLL bilder -gaah!!)

Studentkommitté-dag

God fredag!

Gårdagen tillbringades med Studentkommittén ute på Tranan i Sibbhult(!). Ja, hör och häpna. Men vad gör man inte för ett supergott julbord? ;).

Söderports studentkommitté (minus Joannis):


Och så ett härligt kollage från Julbordet:


Efter alla festligheter Tranan hade att erbjuda bar det av till Biljard (Ja, hör och häpna igen. Men vad gör man en torsdag med alkohol i kroppen?). Werner, Måns, Jesper och Henrik kände för att ställa upp på några härliga bilder till bloggen -Enjoy ;)!

Werner med Tranan-bröd som han skall bjuda familjen på:


Måns i sin finaste form:


Jesper brings that sexy back:


Och bäst av alla - Henke med sin cykel-style xD:


Sjukt lyckad kväll med mycket god mat (åt tills jag sprack!) - Tack Tranan!

Idag äbörjar förövrigt jullovet. Jag var och kollade på c4's julshow -WOW vad bra! Bilder på det kommer senare i ett eget inlägg ;).

Ikväll blir det nog Class, annars hemmakväll -får se. Adjö!


Glad onsdag

Whoho, toppen-dag även idag:

- Sista provet för terminen avklarat
- MVG på samhälle C provet (OTROLIGT!!!)
- Min röda klänning är nu fixad och passar perfekt

...Så nu är allt toppen, utom ekonomin som ligger på 98kr
Dessa ska räcka till: tåg-resa till Julfesten i Malmö på lördag, julklapp åt min bror, John, mamma + nöjen? -Dags att gå i ide, ses efter jul!

Ikväll ska jag på kvällsmässa i Kyrkan, 21.30 @ Heliga Trefaldighet -Mysigt värre.



Nu ska jag laga mat, adjö!

Yiiha-day

God dag!

Imorse var det tydligen jordskalv(!), dock sov jag så sött i min säng att jag missade det. Mamma är fortfarande hysterisk och vill helst inte släppa ut mig. Även hennes vännina är lika hysterisk och är nu påväg hit med sin son i all rädsla. Kanske inte så konstigt med tanke på deras erfarenheter av jordbävningar. Själv har jag bara hört deras berättelser, och det är skrämmande. Men, vi i bor ju i Sverige - SKONA OSS!

Annars har dagen varit väldigt trevlig!
-MVG på spanska uppsatsen
-MVG på spanska provet
-MVG på svenska provet
...Yiiihaaa!

En annan yiiiha-sak är att jag har nya brills + att jag ska till frisören.


Imorgon har jag muntligt filosofi-prov, det ska bli lite skoj!
Arrive gott folk! /B

Rehab-helg

God måndag!

Idag är jag ledig från skolan, vilket jag har firat med frukost framför TV:n (OC-maraton!!!). Dessutom har jag lagat mat åt John som kom hem över lunchen - Housewife for sure.

Helgen har, förutom fredagens bravader, varit hur lugn och skön som helst. Jag har tillbringat den hos John, ihop med massor av mat, gottis, film, OC och faddergalan!

Lördag:


Och ja, även söndagen följde samma mönster:


>> Rehab-helg!

Nu ska jag snart bege mig till Jobbet, adjö gott folk! /B.

Lussevaka 08

God dag!

Gårdagen blev sjukt lyckad, trots förkylning ;).

Började hemma hos John me dlite mat, vin & gitarr ^^


Därefter blev det förfest hos Adi --> Grand --> Bk ---> SOVA! haha


Kanonkväll, dock inte lika kanon imorse när jag skulle bege mig till jobbet...höhö

Idag blir det 100% slapp-dag. Nu: film & lunch!

Fredag

God eftermiddag!

Igår agerade jag Housewife och bakade chokladmuffins & paj, mums mums. Sen gick jag hem till J för lite film och fika, myspys-kväll.



Idag har jag suttit och lyssnat på när Sophie lär Jackie spela gitarr, väldigt kul faktiskt :P. Han spelade allt från Lille katt till Lilla snigel ;).



Annars är dagen mest till en börda:

- Bara vg på Hi C uppsatsen (kill me)
- Feber + halsont
- Julklapparna går åt helvete
- Mitt konto saknar pengar.

Men ikväll blir det middag med Simon, Sophie & John. Därefter förfest hos Adi och sen utgång till Class! Dock är jag sjuk, så detta lockar inte så värst just nu...

Nu ska jag ta mitt pick & pack o dra till J<3.

Nyårsklänning

God dag!

Kom på en panik-grej till, nämligen nyårsklänning(!). Men efter lite letande på ASOS kom jag fram till att dte nog löser sig. Mest gillar jag den söta, vippiga med rött band!



Dock jobbigt om den inte passar (vilket jag redan råkat ut för nu ju, gaah!).
Nu blir det lunch, arrivee! /B.

panikens rester

God kväll!

Idag har jag varit barnvakt åt min lillasyster, så hon fick följa med mig på Studentkommitté-mötet :). Därefter var vi hos sömmerskan, som förhoppningsvis kan lösa mitt klännings-dilema!

Förövrigt är jag & Alec i full gång med att planera vår fest, längtar redan ;D.

Nu ska jag se film och njuta av att jag har samhällsprovet bakom mig. Den enda resterande paniken som återstår är nu Nyår. Gah, snart hamnar man ju fan hos sina föräldrar igen -back in the daaaays.

Tjo balo, nu blir det film!

Panik

God morgon Paniken!
Jag har panik.


1. Nyår(!). Alla mina kompisar har planer utom jag. (Ja, ni läste rätt. Jag är kvarlämnad, jag och lillevän. Vi får köra lillevän-nyår...)

2. Samhällsprovet(!). I eftermiddag ska jag skriva årets flummigaste prov och jag fattar nada. Dessutom har jag feber -toppen!

3. Min klänning(!). Jag beställde en syndigt snygg klänning, som kom igår. Jag blev kär direkt. MEN! Såklart passar den mig inte(!), panik!!!! Vad gör jag?! Portot kostar äckligt mycket pengar, och jag äger endast äckligt LITE pengar.


Så vad ska jag nu ha på mig på Julfesten med Swedenmodels?

Tack & adjö, nu går jag och lägger mig i fosterställning!

Helgens resumé

Dags för helgens resumé (som vanligt xD).

Fredag:
Förfest hos Radell, därefter Kareoke-taxi in till 3:3 på KAOS. Sjukt lyckad kväll, med massor av oväntade bekännelser: Exempelvis att Mr Radell inte är så oskyldig som han ser ut. Något annat av intresse är att Alltr3 minsann inte vet hur man står på alla fyra, och att Tim är en liten panda unge som haft i hop det med flest i klassen ;).



Tack för en minst sagt bra kväll xD!

Lördag:
Mådde inte så bra efter att ha fått på tok för många gratisdrinkar på KAOS (tufft att va med i studentkommittén ;O). Efter en efterlängtad lunch på La Finestra Italiana med Sanna, John & Julia var jag back on track.
Kvällen bjöd på Mojitos hos John, därefter en kort o seg utgång.


<3

BTW! Är det inte så jävla typiskt att nu när jag väl fyllt 18, så tar dem inte leg på mig?!!?! Varken KAOS, KuppA, Class eller Hessle -LÖNT att ha fyllt 18 xD

Nu blir det Pär Schmidt's Optik resten av eftermiddagen, So long /B.

Lågstadiet

God dag!


Det går för närvarande inte att ladda upp några bilder, så jag får återkomma med årets roligaste klass-inlägg (där jag tänker avslöja alla bravader jag fick ta del av, så som det sjukaste stället Radell haft sex på mm! hahahahhahah) ! Plus en hejdundrans massa bilder, såklart!

Däremot kan jag passa på att svara på en lite annorlunda fråga jag fått:
"Hur tyckte du det var att gå på lågstadiet? Hade du det kul?"

Svar: Jag kommer ihåg när jag började lågstadiet, då hade jag precis cyklat och ramlat omkull riktigt rejält, varav jag fick börja min första skoldag med halva ansiktet HELT förstört likt ett monster. Såklart tyckte alla barnen att var "konstig" (ung-jävlar!!! haha), så ingen ville va med mig :( , stackars lilla Babybabbs va?! ... Men så kom ödmjuka Emma fram och frågade fall jag ville leka med henne :) - Sedan dess har vi varit bästavänner, rätt sjukt, 12 års vännskap (!). Hur som helst så blev lågstadiet därmed en rolig tid, med massor av lek!

Ikväll blir det party igen! Återkommer med 3:3-update ;)

KAOS tonight

Hallå gott folk!

Ikväll blir det lagligt festande (ÄNTLIGEN 18!!!), yäy! På schemat:

- Klassförfest hos Radellis
- 3:3 på KAOS (Black & White)

Gissa vad jag ska va? CRUELLA DEVIL med 101 (okej, några) dalmatiner!


Weeiii vad kul det ska bli, ska snart färga mitt hår sådär tjusigt ;).
BTW! Fick jag förfrågan om frågestund -det är bara att fråga om det är nått! :)

So long & trevlig helg /B.

Torsdag

God morgon!

Veckan har varit himla bra, typ inget plugg alls och massa umgänge!

I tisdags var jag ute och åt med J, sen blev det surprise-bowling, himla kul. Igår hade vi myskväll till min ära med massa gottis snaks hos John, det var också trevlans. En annan trevlig sak var att jag, simon, sophie och John till slut blev kvar själva och spelade KOTTE resten av natten xD, hahahha -NOSTALGI!!

Idag:
-Skola
-Träning (step) m. Emma
-Simma m. Emma & Sanna

....Halelulja day!

Nyckeln till livet

Gårdagen:
-Skola
-Träning
-Simning
-Julfilm

...Bara så ni vet så har jag nyckeln till livet ;)!

Dessutom är det min dag idag, yiha! Och en annan rolig sak är att jag & Sanna drar på Julfest med Swedenmodels den 20 dec @ Malmö, kalaskul!

Helgens bravader

Hallå gott folk!

Helgen har varit underbar -Fullt upp, därav noll inlägg. Här följer en liten resumé:

Fredag - Köpenhamn. 
Det bjöds på massa shopping, fika, lasagne & hotellmys.
 




Lördag - Köpenhamn
Lördagen bjöd på underbar fuskostbuffé, klättring på hotellet, shopping mm.







På kvällen blev det tjejmys hos mig, sen fest på Lillö!


Söndag - Skyltsöndag + Julbak






Dannis special-lussekatt:
....Lusse-freak ;)

Hahha, underbar helg! Tackar takar, imorrn fyller jag dessutom myndig, yäy!

So long <3 /B.

RSS 2.0