PANIK.NU

Fan, fan, fan!
Klänningen jag planerat att ha på mig ikväll passar inte(!). Den sitter helt konstigt vid brösten, så det ser ut som om jag har dubbel-pattar. URK!!!!!

Fredagskänsla

Just hemkommen och med fredagskänsla i kroppen. John är och handlar, själv håller jag på att styra upp en god middag med tillhörande vin. Ikväll blir en bra kväll.

Mysigare låt får man dessutom leta efter:


So long, gott folk!

Beach'10 börjar här

Tjohej!

Dagen har varit bra, trots min eländiga morgon. Har faktiskt haft riktigt kul på jobbet! Jag har bland annat skyltat om, så jag har haft fullt upp ;).

Dagens varning: Onlinepizza.se
Vet ni hur farligt bra det är?! Jag & John har knappt lagat någon mat senaste veckorna, utan bara beställt pizza(!). Som om det inte vore nog med julmaten man krängt?! Jag känner mig nu otroligt äcklad av pizza och hungrig på träning. Dessvärre är jag förkyld, men så fort den gett med sig ska jag börja Projekt: Beach'10!
Beach'10, here I come!

Någon som är sugen på att joina förresten? Min tränings-lillevän lämnar ju mig den 5/2, så nu tycker jag att vi kör igång "Babba söker vän". Meriterande vän-kriterier:
- Träningskort på Friskvårdshuset
- Lillevän-humor

Vad ska jag göra utan min lillevän i ett halvår?! Dö? Ja.

Helvetesmorgon

Fyfan för denna dag so far...

Jag sov sjukt dåligt pga Johns gamla telefon som har massa jävla ALARM igång som ringt heeeela morgonen, varav jag missade min körlektion imorse(!).

Nästa projekt var jobbet. Jag gjorde min i ordning, åt min frukost och cyklar sedan iväg till bussen. Så sent som igår tog jag Åhusbussen utanför resecentrum (pga arbetet efter olyckan), så även denna morgon ställer jag mig där och väntar. Inser till min besvikelse att bussen med avgång 9.17 måste ha kört för tidigt. Samtidigt inser jag att jag glömt min lunch - som jag stått och lagat inatt (!!!) eftersom jag inte har råd att äta ute denna månad. P-A-N-I-K-!

Lösning: Ta nästa buss, hinna precis i tid till jobbet och hämta posten på min lunch istället. Så jag står kvar och väntar. och väntar. och väntar... Ingen buss i sikte. Varför? Jo, för att plötsligt har 551:an börjat gå på sin ordinarie busshållplats igen(!!!!!). Jag springer dit, men då är klockan förstås redan to late.

Lösning nr 2: Ta ytterligare nästa buss som går 10.02 (Observera att jag skall öppna butiken kl 10 egentligen...). Jag ber därför John ta med min lunch, när han ändå går till jobbet. Vad händer? Jo, Kant-John tar förstås fel lunch. Han tar en liten skål från kylen med en pytteliten klick gröt som blivit över (dessutom tar han ingen kasse, så han tycker att jag ska bära på en skål gröt i handen hela vägen till åhus). Don't think so!


Lösning nr 3: Skita i Johns felaktiga lunch (får köpa något på Maxi med ICA.-koret), ta bussen 10.02 (får öppna butiken galet sent och ta posten på min lunch).

Lyssna på Anna Anka

God afton!

Babba goes Anna Anka - vem vet? Överläggning pågår.

Annars vill jag skryta lite om att Januari blir en bra månad - alltså en bra start på det nya året. Det är viktigt! Den 15/1 åker nämligen jag & John iväg på en SPA-weekend Saltsjöbaden i Ystad, ska bli så mysigt. Därtill hör en 4-rätters middag, övernattning, samt även tillgång till SPA-avdelningen på senkvällen, yey! Frågan är vad man skall boka för behandling? Jag hoppas John tagit åt sig av Anna Ankas rekommendation till "alla män där ute, ge er kvinna en ansiktsbehandling i år. För det är varje kvinna värd." *host, host*


So long! /B.

Anna Anka vs. Babba Anka

Godmorgon, gott folk!

Ytterligare en arbetsdag står på schemat, denna dag i Åhus. Efter jobbet ska jag bara hem och vila min förkylning som jag lyckades kamma hem i fredags. Är rädd att jag har öroninflammation(!). Varför ska jag alltid bli sjuk såhär olägligt? Måste dessutom plugga inför uppskrivningen som närmar sig med storm. Hjälp.

På tal om ingenting: Efter att ha härmat Anna Anka konstant i några veckor nu har jag fått höra att jag tydligen är rätt bra på det, haha. Enligt Johns mormor är jag "lilla Anna Anka" ;). Vad vore då inte roligare än att konkurrera ut Miss Anka, med en Babba Anka videoblogg?! Shit vad jag & John garvade åt det igår! "Hej, mitt namn är Babba Anka och idag är det december 29!"


So long! /B.

MYKITA + SATC = sant

God kväll!
Vet ni? Jo, att i SATC 2 så har Sarah Jessica Parker ett par MYKITA solglasögon på sig. Coolt va? MYKITA is the shit helt enkelt ;).
Förövrigt längtar jag tills filmen kommer på bio :D

Agent Provocateur

Dagens "Babba-vill-ha":
... Har ni sett något vackrare? Tror inte det. Galet fint, sexigt och elegant. Som en brunhårig Marlyn Monroe! Älskar bilderna, sminket, underkläderna... - Allt.

En söt rosa sak

God dag!


Hade som vanligt en trevlig stund uppe på Myran & Malkolm, hos Beccie. Nu är utväxten gone! Titta vad surfat fram idag, förresten:

...Ja, se och häpna: en ROSA klänning! Haha, men här har vi ett bra exempel på en rosa klänning som funkar. Alltså inte någon enfärgad rosa blåsa, tack.

Galet söt. Så om någon vill ge mig den är det välkommet.

So long! /B.

How to wear?

God afton!

Kom på en jobbig sak: hår.

Jag är så fruktansvärt dålig på att fixa mitt hår. Jag tar alltid det säkra före det osäkra och kör därför alltid på samma race: mittbena, nersläppt. Men till nyår vill man ju vara lite nyårsfin (vilket fjantigt ord btw), men frågan är hur? Jag har fått detta söta diadem av mamma, dock har jag typ glömt hur man använder diadem?! Jag har ju mittbena liksom, hur går det ihop?

När vi ändå pratar hår kan jag ju passa på och skryta om att jag ska till frissan imorgon. Finns inget bättre! Hårmassage, nyfärgat och fräscht hår - Tacka Beccie :D!

So long! /B.

Nyårs outfit

God kväll!


Jag fick förfrågan på nyårs outfit och sanningen är den att jag knappt kollat på nyårsklänningar(!). Jag känner inte att jag har råd med någon sprillans ny outfit, så jag har försökt hålla mig undan jag-vill-ha-plågan :P. Men här är lite bilder på vad jag förmodligen skall ha på mig:

En ny svart tubklänning från ZARA, i ett spets-aktigt mönster.

Till det ett par klackar. Dessa från Kmb, köpta på OP Johanssons.
(Det är ett par ankelboots i skinn och lack, med snörning)

Självklart skall Babba ha röda läppar, as always. Speciellt nu när jag äntligen fått mitt röda ALARM läppstift från Make Up Store i present av mina vänner :).

Vad gäller väska blir det antingen min färgglada senapsgula från Mango, eller min svarta kuvertväska i mocka från MQ. Vi får helt enkelt se :).

Jag fick även en fråga om jag tyckte att man kunde ha en rosa klänning på nyår eller ej. Svar: Nej. Haha, skämt å sido. Självklart får man ju bära vad man vill, men själv skulle jag aldrig dressa mig i något rosa på Nyår, eller vid något annat tillfälle heller för den delen (med undantag för blommiga klänningar med INSLAG av rosa). Personligen tycker jag att man ska ha något mörkare på sig till Nyår, exempelvis svart, grått/silver, eller helst av allt: Midnattsblått - finns det något stiligare? - Nej!

Här är en riktigt fin Nyårsklänning som Amanda bloggat om:
Från Forever 21

So long! /B.

Konkurrens

Hej där!

BabyBabbs har fått konkurrens här på blogg.se. Ungefär som Anna Anka gav Kalle Anka en match på Julafton, vill nu nykomlingen BabyJohn ge mig en match(!).

- Watch out for BabyJohn.blogg.se !


BTW!
Postat av: therese
i morgon får du lägga upp nyårs outfiter:)! kan man ha en rosa klänning tycker du?
2009-12-26 @ 23:04:51

...Senare idag lägger jag upp vad jag tänker bära på nyår och vad jag tycker om rosa klänningar ;). Haha, ses och hörs då. Nu: frukost!

/B.

Lillevän är en dålig förlorare

God kväll!


Här är filmen där Elina läser upp Alltr3's text om oss alla Sp3E:ares framgångar sedan studenten. Ni får ursäkta Elinas grova skånska ;) höhöö..



Förövrigt så har vi nu spelat färdigt Gin Rummy och guess what?! Jo, den dåliga förloraren Sophie förlorade big time :D, så nu är hon så sur att hon ska bege sig hemåt - Stackars Simon får dras med henne nu ;). (OBS! Man ska ha så lite poäng som möjligt):

Det har annars varit en hård kväll för Simon också:
John: Simon, det är tur för dig att jag inte är beväpnad.
Sophie: Men Simon! Jag sitter väl hellre på stolen än i ditt knä!

So long! /B.

Julada'

Tja snygg!

Vilken kväll det blev igår - knappt lyckad! Alltr3 var lite små stirrig över att galajet denna gång var hemma hos honom, men när järgern gjort sin nytta blev han lugn igen ;). Alltr3 hade dessutom skrivit ihop en text om allas (miss)lyckande sedan studenten - as kul. Bra som jag är, så har jag det på film så den kommer upp inom kort.
Klassbild <3

På M&M fick man kötta sig fram. Både i kön in, ut, garderob och dansgolvet(!). Några tjejer ville tydligen bråka och rev sönder hela min strumpbyxa(!) så jag såg ut som en hoe resten av kvällen. "En väldigt vacker hoe isf" höhöö..

Vi gjorde ett trevligt killgäng från Malmö sällskap vid deras bord (eftersom man på M&M tydligen måste ha hyrt bord för att ens få sitta). Det blev en massa Anna Anka (såklart) och shots. Vidare destination var: dans, all night.

Förutom kaos vid jackorna var det en helt GALET bra kväll. God fortsättning!

Nu ska jag äta pizza, sen blir det spel & kladdkaka med Simon & Sophie. /B.

Jul hos BarbaPappa

Goder afton!

Vilken mysig lille julafton vi haft hos min pappa, eller "BarbaPappa" som John så fyndigt vill kalla honom ;). Det bjöds på god middag och därefter ris a la malta. Juste, jag fixade fram ett gäng Irish Cofie också - gott gott.
Jag & John vid middagen
Mina fina Irish Cofie's ;)
Barnbarnen: Cornelia och Amanda :)

Nu är respektive klappar utdelade och jag gör mig redo för ytterligare julfirande imorgon. Ungefär såhär ser morgondagen ut:

- Frukost + julfilm + presentbyte med John
- Julfirande hos hans föräldrar i Broby
- Hem till min mamma för kvällsjul
- Midnattsgudstjänst med John & lillevän

Ingen utflykt utan fika

God dag!

It was the day before christmas... fan vad mysig denna dag är! Trots att det är årets längsta dag ;). Jag och John har iaf haft en mysig sovmorgon, följt av en otroligt god frukost och julfilm. Vi fick dessutom besök av min lillasyster, som ville åka pulka. Så här såg det ut:

Danni är stark ;) haha.

...Men vad vore en utflykt utan fika?! - Varmchoklad och småkakor!

Förutom ett nästintill stukat knä och en ISBOLL(!) a la John i skallen så är jag nöjd. En riktigt mysig eftermiddag. Nu bär det snart av till pappa för julfirande.

So long! /B.

En liten vän i en stor värld

Hallå gott folk!

Ni har väl inte missat att min alldeles egna Lillevän gått och skaffat blogg?! Tanken är att vi skall kunna ta del av hennes äventyr i Australien/Nya Zeeland/Thailand som börjar i feb-10. Men tills dess får vi följa hennes arbetslösa vardag som är på tok för rolig. Roligare lillevän får man leta efter, eller åtminstone någon med mer självdistans xD.

- Så här ser hon ut :).

http://Lillevan.blogg.se

So long! /B.

Idol & Julklappslek

God morgon!

Igår såg vi Idol-Erik & Idol-Calle på lillatorg! Förutom att vi frös ihjäl så var det mycket trevligt. Calle är dock överlägsen Erik, check.

Efter det bar det av till Jossans crib för vår årliga julklappslek - ni vet, då alla blir 5 år gamla igen och vill ha ALLA paketer ;). De som lyckades kamma hem flest i år var Jossan & Lillevän. Emma slutade utan ett enda, snutten (men så jävla värt att nämnas, haha :D).

Fan vad trött jag blir på blogg.se - den vill inte ladda upp några bilder nu heller!! Men men, får se om det ger med sig till ikväll. Dagens planer:

- Jobb
- Banken
- Köpa sista julklapparna
- Klä granen
- Baka lussekatter

Youtube

God kväll, igen

Sådärja, nu ligger lördagens mest klockrena film uppe på Youtube!

Simon Anklagar Sophie för att vara leb, Sophie påstår sig vara bi, Adi gillar det och jag agerar kameraman :D haha. Varsågoda att avnjuta en kul film:
...Lilleväns kontring: "Som om jag inte gjort värre saker? :S" - galen kväll ;).

Miss gediget

God afton!

Hah, titta vad jag (eller okej, John) hittade idag: Miss Gediget, nov-09:
 
Grattis till titeln! (vad den nu än innebär?). Hur som helst så tror jag att vi hittat Jackie nr 2 i vår lilla stad Kristianstad - åtminstone lika mediakåta verkar det som. Utdrag ur intervjun:

Hej Jessica Nilsson hur känns det att bli utsedd till den ärofyllda titeln Miss Gediget November 2009?
Det känns kul ! Alltid roligt att synas ;)

Om du var tvungen att vara med i en dokusåpa vilken hade du valt och varför? 
Fan va svårt, hade nog kunnat ställt upp i det mesta?

Så nu tycker jag ni alla ska in och läsa intervjun och sen klicka er vidare till hennes blogg så att hon får synas - eftersom det ju alltid är roligt ;). Paradise Hotel nästa?

So long!
/B.

Babbas 19års jubileum

God morgon gott folk!

Här har det stått stilla i två dagar nu pga tidsbrist :P. I lördags hade jag ju fullt upp med att fixa inför mitt cocktailparty (med fondue-middag och pannacotta till efterrätt), som förövrigt blev mycket lyckat! Förutom en hejdundrans massa roliga bilder, så lyckades vi även filma ett och annat kul xD.

Några citat från kvällen:
- "Sophie, det är slut. Du är leb!"
- "Nej, jag är en sån där.. vad heter det? Bisexuell kanske?"
- "Det är ju najs. Hade någon kysst min brud hade jag bara tyckt det var fett"
- "Alltså om man nu ska va på strippklubb och bli pålurad en brud kunde det väl åtminstone varit en snygg tjej som var värd pengarna, men nejnej. Jag skulle såklart få den ÄCKLIGASTE och fulaste av dem alla!!!"
- "Jag och Emma ska flytta ihop och börja plugga inom kort"
- "Jaha... är ert förhållande verkligen moget för att flytta ihop?"
- "Ohja, vi funderar på att skaffa barn också. Eller ja, vi har ju funderat på att adoptera också :)"
- "Okej, vad kul att ni ska börja plugga :)!"
(...HAHAHAHAH, klockrenaste konversationen!!!)


Tyvärr har inte alla filmerna laddats upp på Youtube än, men här är en där vi dansar Cha Cha Slide. Även Adi ger det ett försök ;) och Danne tittar förbi ibland, haha.


- Lillevän, direkt från Class Nightclub:


Eftersom Blogg.se inte vill ladda upp fler bilder så får vi nöja oss med en bild på bordet :P haha. Fler finns såklart på Facebook i mitt album "Babbas 19års jubileum".

Obs! Jag återkommer inom kort med kvällens roligaste film där Simon förklarar ett och annat och resterande gäster får uttala sig om sitt tycke i det hela ;).

Nu: Jobb 10-14
Sen: Pulka(?) + se Idol-Erik & Idol-Calle + Julklappslek!

So long! /B.






Fredag kväll

God kväll!

Vilken dag! Förutom en lugn arbetsdag (10-14) och lunch med Alltr3 på Graffiti har jag inte haft en lugn stund. Fan vad mycket dte är att förbereda - jag kommer på nya saker hela tiden! Dessutom jobbar jag imorgon också(!), stress.nu

Men jag har haft min Fjant till hjälp (eller själp? hah). Vi har förutom förberett även ätit Tacos och dagit en lång dusch ihop. Ska snart sova, jag är helt s-l-u-t.

So long!

/B.

Stor stark och snygg?

God fredag, gott folk!

Idag hade jag perfekt morgon! Jag fick min skönhetssömn, hade gott om tid plus att jag lyssnade på John Mayer - hur bra är inte han på en skala?! Underbart!

Väl på jobbet fick jag syn på en galet snygg båge vi fått in, såklart från MYKITA:


I eftermiddag ska jag lasta upp stolar och bord som jag ska ha till imorgon - hur ska detta gå?! Bär-hjälp sökes därför omgående. Stor , stark och snygg är meriterande - skicka in ditt cv till.. (Hihi hoho haha. Min nivå på humor sjunker för var dag xD). Önska mig lycka till, tjo!

/B.

Sola är jobbigt, check

God kväll!

Imorgon:
- Jobb 10-14
- Lunch med Alltr3 + julshoppa

På kvällen ska jag vara med min Fjant-Danni. Vi ska laga mat (eftersom hon är en kock :P), samt förbereda inför mitt cocktailparty på lördag - myskväll.

...Så här såg det ut sist vi lekte i köket höhöö

Vet ni vad jag har gjort idag, btw? Jo, jag har solat(!) - ja, hör och häpna! Jag har tänkt göra det länge nu, då mitt ansikte blivit betydligt ljusare än övriga kroppen xD, men det blir aldrig av. Är det bara jag som tycker det är grymt jobbigt att sola? Ut i kylan, för att sedan klä av sig alla kläder, lägga sig och vänta in sin tid för att sedan gå hem igen och lukta äckel. Nej, jag får panik på sånt - så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång dusch! Dock säger vissa att "färgen försvinner då"? Vadå, skulle den spolas ner med vattnet? Kom igen!

/B.

Rött är sött

God dag!

Idag är ingen bra dag. Bussen var seg och kör dessutom inte längre förbi sjöcronas gata där jag brukar ta den. Dessutom har jag inget att göra på jobbet, jag glömde min bok hemma och jag får inte sitta vid datorn längre, plus att det är så fint väder utomhus. Ja, ni hör mig - jag ser ingen glädje idag. Blä.

Något som däremot är glädjefyllt är detta underklädes set -så fint! Påminner dessutom om det som visades upp så Victoria's secret show på Tbaren för ett tag sedan.


Hej så länge, hörs när humöret gett med sig.

Jul, på en onsdag?!

God afton!
Vilken trevlig kväll jag hade igår med John. Vi beställde hem en stor familjepizza från Pizzeria Melvin - som för ynka 120 riksdaler till och med körde hem pizzan(!). Dessutom var den galet god - farligt bra det här...

Annars bjöd kvällen på Tomten är far till alla barn, julfika, julmusik och julpyssel :D. Tro det eller ej, men till och med John tyckte det var kul till slut ;)

någon bild vill tyvärr inte laddas upp.. dumma blogg.se :(..

So long!

Osminkad Barbra-Fjant

God dag igen!


Kolla vad som trillat ner i min mail idag - den osminkade sminkningen Angelica gjorde som vi plåtade i lördags! Har dock bara fått en än så länge, more to come!
Fotograf: Magnus Egger
Nu vill jag upp till Göteborg igen :D!

....Back to work. So long!

/B.

Mini-Me

God dag!

Igår var jag på stan med mamma och Danni efter att vi hämtat henne i skolan. Eftersom hon är en mini-me så vill hon ha allt som jag har (ja vem vill inte det liksom, höhö), så därför blev hon jätteglad när vi hittade en duffel även till henne :). Nästan exakt samma modell som min, fast i andra färger, så söt :).


Mini-Me! Haha :).
igår bakade jag förövrigt småkakor plus att jag gjorde tomtegröt - John är lyckligt lottad han ;). So long!

/B.

Tjo-Tisdag!

God dag!

Imorse höll jag på att dö av rädsla. Jag kände mig svimfärdig så jag satt mig ner. Då svartnade det för ögonen, jag kände mig illamående och började kallsvettas... Jag fick panik och började tänka "Nej, nu kommer det. Jag kommer spy. Fan! FAN! FAN! Tänk så har jag maginfluensan? Blir sängliggandes resten av veckan?! SPY?! NEJ!!" (Ni som känner mig vet ju vilken extrem spyfobi jag har. Jag har inte kräkts sedan jag var 5 år gammal). Efter första klökningen blev jag så rädd att jag sprang in i sovrummen och lade mig i fosterställning och började be till Gud. Av ren rädsla somnade jag lyckligtvis till och vaknade en halvtimme senare pigg och glad (!). Hur skumt? :S... 

Dagens aktivitet var hur som helst att jag skulle övningsköra till IKEA. Vet ni? Mitt lokalsinne höll ;) haha. Så nu har jag kört i ca 2 timmar. Såå kul :D.


Jag köpte lite fler "party-vinglas" (alltså såna billiga som jag och John tar fram när vi har förfest, haha), galjor, värmeljus, kronljus och en julstrumpa <3.

Dagens to do:
- Handla inför lördag
- Hämta Danni i skolan
- Laga tomtegröt
- Komma på något gott att laga till kvällsmat (Förslag?!)

/B.

Dragkedja mig, tack

God kväll!

Efter lite surfande har jag fått abstinens på dragkedja i ryggen. Ja, på klänningar alltså ;)! Om det inte vore för min dåliga ekonomi skulle jag absolut köpt mig någon sån till Nyår.

Några exempel:
- Från Nelly.se

- Från Mango.com

- Från Asos.com

Har jag tur kanske jag är vinnaren av alla femtioelva som tävlat om ett presentkort hos Nelly till ett värde av 2000kr, på kenzas blogg hööhöö... typ lycka till?

Imorgon ska jag övningsköra till Ikea, önska mitt lokalsinne lycka till!
/B.

Ur Tomtens arkiv

God dag!

Idag tyckte John att jag skulle säga vad jag önskar mig i julklapp. Sånt är ju jättesvårt! Särskilt när vi i år har bestämt oss för att åka iväg på en spa-weekend istället och bara köpa någon liten julklapp till varandra. Men nu har jag funderat ut saker jag verkligen behöver - direkt ur Tomtens arkiv ;)


...Min kalender tar nämligen slut om två veckor, mitt puder är sönder, mina stay ups har fått en maska, mitt röda Läppstift är borta plus att jag behöver fler matchande trosor till mina bh:ar - jag har verkligen tänkt till i år ;).

Göteborg i bilder

God dag!

Lite pic's från Götet kommer här som utlovat.

Fredagsnatten spenderade jag i sällskap av Alec och Lillevän, samt en bag in box och några offer på facebook :P haha. Alec bjöd på lite moget snack, höhö ;)

Dagen efter var det som sagt dags för fotografering för Ange :)

Därefter begav vi oss in till stan för käk och julshopping!
Så blev min sminkning förresten. En osminkad sminkning =).


På kvällen sminkade Angelica oss inför kvällens utgång

Sanna fick sotade ögon:

Sen tog vi spårvagnen in till Avenyn för att möta upp Talp och Andreas

Efter en liten krogrunda med grabbarna tog vi farväl för att bege oss vidare till PUSH som Filly skrivit upp oss på listan till, under namnet "Birgitta" hahaha. Hon är go hon! Hon känner ju bara mig som "Babba", så hon trodde jag hette Birgitta i förnamn xD.  Tanken var att vi skulle till NIVÅ också, men tiden blev knapp :P.

Slutsats: Galet rolig utekväll med massa Anna Anka skämt, haha!

Dagen därför blev det tåg hem + lasagne + espressohouse
So long!
/B.


Update från Götet

God kväll!

Vistelsen har varit till belåtenhet och den är ju än inte slut =). Jag & lillevän satt uppe halva natten och fjöntade oss med Altr3 på facebook :P haha, så kan man göra när man har sovmorgon ;). Medan alla andra skulle upp vid 6-tiden kunde vi sova vidare till 10 imorse, moahaha.

Väl på Make up Studion gick dte mycket bra. Jag fick en "osminkad sminkning", alltså en smiknning som ska se osminkad ut. Verkar vara något av dte svårare faktiskt, men Angelica var mycket duktig. Fotografen var också jättebra och verkade minst sagt nöjd med oss som team ;). Kort och gott: det gick bra!

Annars har jag och Sophie glidit rundor på stan och sniffat parfymer + shoppat julklappar. Nu sitter vi hos Anges bror med vin, bailys, cider och gör oss i ordning. Angelica står för sminkandet =)!

Ikväll är det tänkt att vi ska dra ut, frågan är vart? Utelivet ser inte så ljust ut för 18-åringar här borta... 25+ typ överallt :S. Men men, vi får väl se hur det artar sig.

Bilder kommer imorgon när jag lagt in de i datorn.

SO LONG GOTT FOLK =) /B.

Bra start i götet

God kväll!

Göteborg med detta underbara gäng har än så länge varit galet kul, skratt från start! Vi började med lite flum ihop med bror min som tog oss till något "vattenpipa-café" :P


Observera min och Sophies miner xD

Efter detta kalas begav vi oss till Anges brors lägenhet för att äta pizza + vin + Idol och såklart ringa och rösta på Calle! Om han vann skulle vi gått ut, men det gjorde han ju inte :/..


...Sen packade Sanna upp sin väska och kaoset urartade. Tjejkväll till tusen: prova varandras kläder, skor, diskutera smink och morgondagens utgång, haha.


Dessutom lekte Sanna fotograf medan jag och Alec agerade "modeller" och Sophie lekte Kjell från Ullared med kommentaren "Ser bra ut! Jag är sugen på annat... flytande.."

(Klicka för större) - och nej, vi är inte seriösa, haha!

Kvällens bild:



Kvällens roligaste:
Vi lurade John, haha! Sanna kom på den roliga idéen (enligt henne själv då) att hitta på för John att hon, Sophie, Alec och Ange planerat en överraskning för mig - nämligen att vi skulle på Girl Night där jag skulle få en lapdance (!), hahahahha. Stackars John gick på detta och försökte ringa hela kvällen. Vad gör Sophie och company då? Jo, sms:ar från min mobil att "Babba kan inte svara, vi har beslagtagit hennes telefon under överraksningen . Hon är i goda händer ;) Hon ringer sen!"

Allt var ju dock lögn, men John tror typ fortfarande att vi var på strippklubb?!

Kul kul!


/B.



Hit the road

God dag!

Då var vi på väg :). Tågresan har bjudit på oavbrutet prat om allt och inget med tillhörande skratt - att man kan prata så mycket?! XD


Mellanstopp i helsingborg.

Väl framme väntar Alec, Ange och min bror:)
/B.

Heja December

December är en bra månad:

Idag - Åka till Göteborg över helgen för att hälsa på Ange och fotograferas, kul kul! Ska även träffa min bror och förhoppningsvis Filly. Helgen: Idol, Foto, Fest!

19/12 - Födelsedagsmiddag för mig

20/12 - Personalfest

21/12 - Julklappslek

24/12 - Julafton

25/12 - Juldagen + REUNOIN MED SP3E <3


31/12 - Nyårsafton


--> Det ser lovande ut. So long!
/B.

Babbas babbel

God dag gott folk!

Gud vad kul det var att övningsköra igår. Jag körde familjen till alla möjliga varuhusen, allt från ekohallen till ÖB! Nu vill jag verkligen ha körkort, dock fanns det inga lediga uppkörningstider förrän i Januari :(...

Förresten så stötte jag på Ludde på åhusbussen i morse, otippat! Så han har gjort mig sällskap på jobbet hela morgonen :) long time no see!

Imorgon 11.50 drar vi :D

Vardagslyx

God dag!

Igår åt jag och John en otroligt god middag - mina hemlagade köttbullar + Johns magnifika gräddsås och potatis. Till efterrätt blev det vår pannacotta-debut
- D-e-l-i-c-i-o-u-s!


Idag är jag ledig, vilket har gjort mig till en housewife typ :P. Jag håller på att tvätta, bädda rent, städa... you name it! Senare blir det till att träffa Emma, samt övningsköra.

Nu ska jag dammsuga, so long!
/B.

Brunare tider

God dag gott folk!

Nu har Beccie klippt av mina slitna toppar i håret, samt lagt i en mörkare mer chokladbrun tonig. Känns som en perfekt vinter-färg, haha. Beccie är bra hon!

Bilden är ju dock inte den bästa, men men. Förresten så har jag ny kofta/jacka på mig som jag köpte på COS i Köpenhamn. Hur bra är inte COS på en skala?!


PÅ FREDAG DRAR JAG TILL GÖTEBOOOORG :D!

/B.

Apelsinbra!

God morgon!

Idag ska jag till frisören och bli fin i håret, skönt va? Annars bjuder dagen på jobb, därefter en visit hos mamma (Danni saknar ju mig, och jag henne).

Vet ni vad som är jäkligt bra (och fint), jo Alessi's nya apelsinskalare:
Liten, söt och smidig. Nu kan även Babba börja äta apelsiner ;).

So long!
/B.

Nya stolar

Hallå gott folk!

Så här har det sett ut hemma hos oss det senaste dygnet...

John har nämligen varit i farten med att klä om våra stolar, resultat:
- Fint va?

Förresten så fick jag förfrågan om tips på nyårs outfit - det ska vi kunna ordna. Har inte helt bestämt min än, så jag ska surfa runt lite till först ^^.

Nu ska jag äta min hemmalagade pannacotta (!) - Första gången jag gör det, späääännande. Håll timmarna så hörs vi, puss hej!

/B.

Ny blus

God morgon!
Just nu sitter jag med John i knät, haha. Han är ledig idag den lyckosten!
Jag har förövrigt en ny blus på mig, även den köpt i Köpenhamn.
Nu ska jag snart till jobbet, ikväll blir det plugg.
So long!

A bag

God kväll!

Tänkte visa er ett av mina köp i Köpenhamn:
- I'm in love!


So long!
/B.

Lördag 5/12

God morgon!

Mycket lyckad dag igår. Idag känner jag mig dock både väldigt trött och förkyld efter lördagens långa dygn. Gick upp kl 7.00 och lade mig 3.00 ....zZZZzzz

Lite bilder från Köpenhamn:
I Köpenhamn redo för shopping!
Förövrigt är både jackan & mina handskar nya fynd från Malmö förra helgen!



Vi tog matpaus och kom fram till att danskarna inte har bra mat alls!



Vi hittade en sjukt mysig liten skoaffär som låg lite bakom torget.

Jag och min älsklings-fjant på TIVOLI <3.


När vi kom hem var vi sinnes hungriga (igen, haha), så vi bokade in oss på Bar-B-Ko och åt en syndigt god middag: Entrecote (som var helt perfekt!!!) med klyftpotatis & foyotsås. All cred till Jonte som grillade så gott ;D!

Sen bjöd kvällen på förfest & Victoria's secret show på T-baren.
- Helt klart det finaste setet på visningen (och sötaste modellen) :)!

Fler bilder finnes på Facebook.

So long! /B.

2 trötta fjantar

God afton!

Vilken härlig dag vi haft! Köpenhamn är bra mysigt, men också galet fullt av folk xD. I skrivande stund sitter vi på tåget hem, sjukt trötta. Öresundrunt är förövrigt toppen!

Kvällen bjuder på:
- Mat på Bar-B-Ko
- Victoria secret show på T-baren

...Ska bli skoj.

Bilder från trippen får komma senare, so long!

Perfekt fredag

Goder afton!

Shit vad kul det var på kiboxen med Lillevän igår. Vi köttade som aldrog förr, fick ut alla våra aggressioner - typ som i tekken 5 ;) haha. Idag är jag dock helt förlamad xD.

Just därför passade det så bra med en lugn hemmakväll idag efter jobbet. En dusch, god mat, vin, Idol + Måns Möller = Preciiiis vad jag behövde. Och mys! :)

Imorgon:
Köpenhamn med John. Det blir både julshopping & TIVOLI :).

/B.

Tummen upp

God dag!

Klockan är ett och jag är redan supertrött(!) - sablans bygg-gubbar som väckte mig. Men just nu sitter jag med pinnen i knät och myser :).


Annars måste jag faktiskt ge tummen upp för följande saker:

1. Tresemmé shampoo och conditioner Colour Revitalize
För det första: billigt! En hel tub för ca 90kr. Dessutom är de jättebra. Håret blir mjukt och lent utan att tyngas ner. Helt klart ett bra fynd!
2. Min mobil W715
Den har verkligen varit över förväntningarna. Den tar bra bilder, är smidig och inte så "plastig" som många andra Sony Ericsson telefoner kan vara. Dessutom är den nästan som en handdator för mig. Jag brukar kolla bloggar genom den, kolla min e-mail, blogga från den och ladda upp bilder + att den även går att användas som modem till laptopen (alltså istället för mobilt bredband) - Awesome!
....Hur kul är det inte när man känner att man verkligen gjort bra köp?!

Nu ska jag ut med pinnen sen till jobbet. So long!

/B.


Mer verkstad o mindre snack?

God morgon!

Idag har jag sovmorgon, men vad händer? Jo 7.57 knackar bygg-gubbarna (som skall renovera våra dörrar) på dörren för att påbörja sitt arbete med oändligt buller. Jag d-o-g.

Så det var bara till att gilla läget. Upp och göra sig i ordning, äta frukost, kolla bloggar och nu? Jo, plugga teori. MÅSTE. Har varit mycket snack och LITE verkstad...

Idag:
- 14-18 jobb
- 18.45 Kibox med Sophie
- Film med Jossan & Lillevän

Good day! /B.

Ingen vanlig dag

Goder afton!

Jag har haft en mycket trevig dag så här långt! Mamma, pappa, Danni samt Pinnen har varit här på lite fika. Verkligen mysig dag med mycket gott och fina presenter.

Dessutom fick jag mina nya glasögon igår, trivs jättebra i dem:
Grymt stora, men ändå så tunna vilket gör att de inte tar över anisktet. Toppen :)!

Kvällen:
- Middag med J (som han själv lagar :P) och vin
- Bio (2012) med John

So long!
/B.

Jul a la bak

God dag!

Igår hade vi som sagt julbak med världens roligaste Danni. Enligt henne bakade vi "Pekkakakor" hahahaha. Sen fick hon dock gå o lägga sig, så då blev hon ledsen :(.

Mysig kväll!

Idag är det dessutom ingen vanlig dag, så det ska också bli skoj. Kl 3 kommer mina föräldrar och Danni över för lite fika. På lunchen skall John dessutom ta med sig Pinnen till mig så att jag får lite sällskap ^^- mys!

So long! /B.

En liten pinne

God morgon!

Igår på lunchen kom John hem med 'Pinnen', gud så mysig hon är! Hon lade sig på mitt bröst och kollade på Simpsons med mig. Gulle hund :)!


Nu ska jag jobba. Ikväll blir det julbak! Hej svej.

RSS 2.0