Karlskrona uppdate

God dag :)!

Igår när jag gav mig iväg på eget äventyr här i Karlskrona, blev det lite shopping. Jag köpte bland annat en seglartröja och en klänning :)


dock verkar det som om klant-John har smittat över lite klanthet åt mig, eftersom jag blev av med min ena shoppingkasse(!), detta innebär att ajg inte längre äger någon seglartröja. Böl. Men har jag tur finns det fler exemplar att köpa :)

Igår kväll kom förresten Helle hit och gjorde mig & Tim sällskap :), vi såg på Aladdin :D!
Idag har vi glassat i solen ;D, och snart ska vi bege oss till staden once again -So long<3


Ambitös uppdatering!

Hallå, då var det högtid för en resumé av helgen :).

Torsdagen började med att jag & barnen fick besök!
- Det  blev massor med sol, bad & köttbullar :D


Efter jobbet hämtade John & Holmer upp mig och Helle i Åhus -Roadtrip till Helsingborg!
Väl där såg vi Paul Potts, och på natten var vi ute på The Tivoli :D


Fredagen började i Helsingborg efter en skön övernattning där. Efter att ha väntat på Helle medan hon duchat och grejat blev det Brunch på Wayne's, mums!
Därefter tog vi färjan över till Helsingör och hade en himla trevlig eftermiddag där. Vi gick i kyrka (!), handlade sprit, och drack smoothie!


När vi kom hem från vår lilla tripp lagades det god mat hos "Johnny-boy", och senare in på kvällen blev det lite party hos honom med :).


Lördagen började med lite paj-bakning. Därefter var jag & John på picnic innan det var dags för mig att jobba. Efter jobbet var jag hos Elin för lite festligheter. Kvällen ledde vidare till Cohibar, som var hur mysigt som helst! Liveband & goda mojito's <3


Söndagen bjöd på frukost buffé @ Café nr 17 i Åhus, därefter lite schteek & bad på stranden -Mys. På Eftermiddagen Åkte jag & Tim till hans lya i Karlskrona :).
När vi kom fram till staden var vi på bio och såg Batman -Svinbra :D!


..Och nu ska jag snart ge mig iväg på äventyr här i Karlskrona, sen när Tim kommer hem fårn jobbet hoppas jag på sol & bad, för här är stekhett! So long<3

jippie-yäy

Hallå :)!

Dagen har varit varm, varav jag och barnen tillbringat den på stranden ihop med pastasallad, melon, saft och Erik -Himla trevligt!

Nu väntar jag på mat hos John, sen ska jag jobba igen :(.

Imorgon får jag och barnen besök av Lillevän och hennes lillasyster, vi ska bada i poolen! Och på kvällen bär det ju som sagt av till Helsingborg, vi ska se Paul Potts :D 
(och shoppa dagen efter förstås, hah) -Halelulja day!

...So long<3

Sol vind & vatten <3

Hallå :)!

Idag tittade solen fram, det var underbart.

Dagen började med en hel dags passning av barnen, vilket bara varit roligt. Vi har bland annat gjort finfina armband ;), lagat mat och hälsat på Helle på jobbet
(hon fick våra mat-rester, hih).


..Nu ikväll har jag umgåtts med "Jhonny-boy" (som Helle så snittsigt vill kalla honom :P). Vi har varit på en underbart mysig kvälls picnic<3.


Annars ser veckan givande ut (bortsett från imorgon som bara innebär jobb)..
Tisdag - Passa barnen 10-18, jobba på bar-b-ko 19-23(?)
Onsdag - Till stranden med barnen & Erik (+ jobba på bar-b-ko..)
Torsdag - Passa barnen med lillevän och hennes lillasyster
På kvällen bär det av till Helsingborg med Helle, John & Holmer!
Fredag - Shoppa i Helsingborg, sen hem och partaja.

/Planerar-Babba ...So long<3

Weekend tjohej

Tjohej Hallå :)!

Nu kommer en liten update från helgen, innan det raderas från minnet mitt :P.

I fredags var jag på beach handbollen med barnen och Jacob, dte var himla trevligt! Vi såg ut som en enda stor familj. "Det hände en olycka, det blev två". På kvällen blev det grill hos söto-gulle-Tim, myys :).
  

Igår var jag John och Anton hos fadern min och åt mat, det var gott. På kvällen kände jag för att trotsa vädret. Det började med lite mat & vin på modesto med Lillevän, sedan begav vi oss ut i ösregnet mot Andrea.


Efter lite party hos Andrea åkte vi in till handelsbaren i Åhus, vilket också var mycket trevligt. Dock blev man fast i Åhus resten av natten. Men allt som allt var det en trevligt kväll!


Idag har jag mest umgåtts med min hund :) och just nu sitter jag hos John med Helle & Hampus, vi äter Ben & Jerry's <3

dubbellycka

Tjohallå :)!

Igår när jag stod och jobbade på bar-b-ko blev jag väldans sugen på Ben & Jerry's, så jag frågade då Radell så snällt om han ville komma med en sådan åt mej... Det slutade med att jag (efter jobbet) fick stressa huvudet av mej för att hinna till hemmakväll innnan stängningsdags -Allt för att få sej en Ben & Jerry's.

Till min förvåning märkte jag att John redan varit så smart,
så nu finns där två stycken -Dubbelglädje!


Förövrigt var jag ju och shoppade lite häromdagen. För 500 riksdaler fick jag en kjol, ett linne och en kavaj - Lycka. Sen köpte jag ju Vasuma solglasögonHelle's jobb med!


Hos Elinens

Hallå gott folk :)!

Igår åt jag tacos, vilket var mums. Efter den glamurösa middagen begav jag & John oss till Elin för att dricka lite vin och äta blåbärspaj, ännu mera mums!

Elin, Ellen, Fredrik, John


Nu ska jag passa barnen, sedan blir det jobb på bar-b-ko -tjohej på min dag.

Piciparken

God morgon!

Igår hade jag picnic med Helle & barnen i parken, det var mys (bortsett från alla ankorna som ville äta upp oss, tur vi hade ank-jagarn danni med oss ;D).



När jag passat barnen färdigt för dagen, var jag hos John och åt hans goda Ravioli :), för att sedan bege mej till nästa arbete: Bar-b-ko.. :P

Nu ska jag snart gå in till stan och shoppa :D! Har massor att köpa, bland annat ett par solglasögon jag tittat ut på Pär Schmidt's optik, yääy!

..So long<3

Happyme

Hallå gott folk :)!

Vill ni veta vad som är riktigt stört? Jo, att la finestra italiana har "semesterstängt" i typ tre veckor (!). Så jäävla sjukt! Vart ska jag nu äta lunch hade de tänkt? :S.. Igår fick det bli Zeke's, vilket nuförtiden alltid är en besvikelse :(.

Några andra slappa jävlar är Butik 47, som har världens slappaste öppettider. "Stängt måndag tisdag" - WHAT?!, jag som verkligen MÅSTE ha ett par shorts därifrån, panik!

-Idioter.

Idag ska jag jobba hela dagen. Ska snart hämta barnen på dagis, för att sedan ta in dem till kristianstad. Sen ikväll är det bar-b-ko som står på schemat..



I'm so happyhappy lalala.. So long<3


En iphone att fiska upp

Hallå gott folk :)!

Då var kristianstaddagarna över, vilket är ganska skönt med tanke på vilket helvete det orsakar på jobbet (bar-b-ko). Jag jobbade i lördags, och funderade rätt seriöst på att dränka mej själv i disken.

Men det gjorde jag ej, för sådär vid elva-tolv tiden hade köket stängt och det blev något utav en liten "vip-fest" istället. Bland andra Petter & Sahara Hotnight var på plats :).

Igår var det tänkt att jag & John skulle golfa, men eftersom jag är seg så fick det bli picnic istället. Det var trevligt & mysigt, tills Klant-John tappade sin iPhone i kanalen :).



..Så för den intreserade finns där nu en iphone att fiska upp ;).

ny favoriträtt

God dag!

Mina dagar följer numera samma mönster:

- Vaknar och gnäller
- Äter lunch på la finestra italiana med John
- Åker till nanny-jobbet
- Ligger på stranden med barnen, eller åker in till staden med dem
- Åker hem och duschar
- Dricker vin & har deep talk (ofta Emma eller Helle :P)
- Går ut & äter eller äter hos John
- Går ut och tar en drink på Taste

...Vilket i och för sej är ett väldigt trevligt mönster!

Hur som helst så måste jag dokummentera att min nya favorit rätt är Johns Ravioli,
som är syndigt god<3


Ikväll blir det pardyy (och jag ska sno med mej mina föräldrars kamera, för jag är trött på att vara kameralös, jag får bild-abstinens, då minnet faktiskt sviker mig :/..)

Sum sum, sum

Hallå gott folk!

I förgår var jag & John på stranden hela dagen, (med betoning på hela dagen, då bussen dissade oss så vi fick bli kvar i Åhus lite längre än tänkt). Med oss hade vi iaf en väldigt god matsäck: Grekisk sallad, mousserat vin, bröd, ost, vindruvor och KAKOR(!)
-Mumsfilibabba

På Kvällen skulle vi till Alec på förfest, men den flyttades vidare till Erik Lehmann, som hade lite att fira (iiih jag känner mig som en stolt mor!).

MEN, eftersom John söp bort sin kamera så ar jag NOLL bilder.

Igår var jag på Opera (för första gången), med John & Holmer. Vi såg på figaros bröllop, vilken var riktigt rolig faktiskt :D. Förövrigt satt det ett par operaproffs framför oss

Holmer: Det där är Opera proffsen ser ni, som har med sig sittkudde och allt.

Efter kalaset bar det av till Holmers hem för lite goda mackor & capuccino -Holmer är numera utmämnd till "mack-master" :P. Däremot är han även utnämnd till Mr-game-over (john likaså), detta då affärs-kvinnan-jag ruinerade båda två i Monopol ;)

Sommarlovsjobb

God morgon :)!

Igår jobbade jag som vanligt, vilket var väldigt härligt. Jag tog med barnen ner till stranden och där låg vi hela eftermiddagen. Med oss hade vi dessutom Erik som i sin tur hade med sej en fotboll, mycket trevligt.

Mina sötnosar! Gud vad jag kommer sakna de när sommaren är över :(.


På kvällen åt jag mat och drack vin, sedan bar det av till Taste för en drink -mys.

-Idag blir det stranden, denna gång utan barn :P.
-På kvällen bär det av till Alec min sköna<3

En dag på jobbet

"Hallå du" :)!

Numera är jobbar jag varje vardag, vilket är himla trevligt faktiskt. Detta då jag jobbar med två jättesöta små barn, som älskar att bada i poolen :)

En dag på jobbet ;)


Igår hade vi Crazy frog kväll hemma hos John btw! Det blev en massa tacogratäng, vin, mojito's, sushi, crazy frog OCH tekken 4 (jag slog skiten ur alla ;D, hahaha)


sen blev jag vulgär.


RSS 2.0