Rolig Tisdag

Sicket lov !
-Sverige runt för min del. Göteborg, helsingborg och malmö :D och på söndag bär det av till växjö :D

Igår hade jag iaf en sjukt rolig tisdag :) Först malmö hela dagen, lite shopping och lite käk o lite fika ^^

Sen kom jag hem precis till desperate house wives, men sen så blev jag sugen på en vin-kväll hos beccie.. så jag dissade desperate  :O :O -sjuukt, once in a life time! (får se reprisen istället)
 
Men det gjorde jag rätt i, satan vad kul vi hade :D Beccie lade lätt dem bästa kommentarerna "Heej, Babba o sophie är borta, det är bara jag kvar... och sart är jag med borta xD" hahahahha 
Frukost: Fiskpinnar (SJUKT underskattat !!!)        Kvällens underhållning :P
image64

Söndag

Och så var dte dags för helgens sista dag, DESTINATION: GÖTET!
Ja, denna dag tillbringades i göteborg med fiis, där vi shoppade träningskläder (haha, vi fick nog av helgens röjande, nu ska vi bli sunda och nyttiga ;D hahaha -viiisst)

-Perfekt söndag, som för övrigt är en sjukt underskattad dag.

image63

Lördag

Dagen började lite segt med att jag tvingade mej upp ur sängen klockan 7 (!) -skandal. Lite i åtta kom Alec o hennes mot och hämtade mej -Nästa: Högskoleprovet xD Engelskan var dte svåraste jag någonsinn varit med om, matten var den lättaste delen, svenskan va sådär.. meeen det blir då inte 2.0 xD >Trodde jag skulel dör där ett tag, att skriva prov i 8timmar på baksmälla var ingen hit.

Sen var dte bara snabt hem och göra sig i ordning för att sne börja festa igen! Taxin hämtade upp oss på söder vid 8, sen bar det av till kajsas place -SJUKT rolig förfest med massa härliga tjejer (och en full ludde med sin malmö-kompis bakom buskarna, hahah) Vid 11 tiden bar dte av till Lotus -ett sant nöje :D (haha iaf för oss som kom in, nån annan blev ju omhändertagen av fältgruppen resten av kvällen xD hahahahahah)

image62

Fredag

Jag säger bara: VILKEN HELG! Har haft det så satans kul, det får bli ett inlägg per dag, (annars blir dte årets längsta inlägg vilket är blä.)

Idag bar dte av till Helle -18års fets med utklädning, oooh vad jag älskar maskerader <3
Hade så kul åt allas utklädnander, tänk er att festa ihop med superman, turtel, sandy, spiderman, jack sparrow, catwoman, 50 cent, ett gäng snutar, en kanin,  ett gäng gamlingar, etype -EN SALIG BLANDNING helt enkelt!

image61

Barn åt Reinfeldt

Idag har jag för en gångs skull en skön dag, dock på skolans bekostning. Jag fick unna mej en ledig dag från skolan idag.. Dock inte helt utan anledning. Jag har faktiskt historiaprov imorrn och jobbar hela kvällen idag så jag var mer eller mindre "tvungen" att stanna hemma idag, för att studera lite historik. 

Aja, det har gått relativt bra, ställde klockan på 9 i morse, sen åt jag frukost och pluggade! Har nog inte pluggat så många timmar i stäck sedan högstadiet -wow. Nu sitter jag här och unnar mig lite kvalitetstid med datorn, efter en lång och skön dusch =) -Gud vad jag behövde denna lediga dag! haha, låter som om jag vatt på en veckas avkopplande semester så nöjd som jag är :P

hahah, kom att tänka på en sjukt rolig sak innan när jag läste om nazismen, det stod något i stil med "den modern som födde 4 barn åt Hitler fick bronsmedalj, den som födde 6 silvermedalj, och den som födde 8 elelr flera fick guldmedalj.." -Hur sjukt är inte det? meen det var inte dte som var dte roliga, utan det roliga var såklart      All3's kommentar xD "Ja Babba, det är bara till att sätta igång och föda barn åt Reinfeldt", så jag o sophie ska battla varran om vem som lyckas föda flest barn åt vår alldeles egna Reinfeldt xD hahahahahah, tänk så hade man infört sån medalj-utdelning igen xD

image60

FYYYYND

för övrigt så har jag köpt lackpumps nu ^^ -lagom hög klack för mig som är så satans lång. Kapa av mina ben en meter va va va va?!??!!!
Aja, dags att gilla läget. För övrigt så har jag köpt en matchande kuvertväska ^^ samt ett skärp, så nu vill jag verkligen ha helg. Klädproblemet löst.. bildbevis på det efter helgens bilder ;) hahah!

Påtal om shopping så gjorde jag väääärldens fynd idag, oj så avundsjuka ni kommer bli ;) .. för gissa vad? JAG FYNDADE EN SKINNKJOL FÖR BARA HUNDRA KRONOR :O -tappa hakan va !! Den hade kostat 700kr innan, men jag befann mej vid rätt plats vid rätt tillfälle, och fick den därför för rätt pris ;) haha

Smygtitt på helgens kläder
image59


stress framkallande?

Ojojoj.. jag har typ blivit av med mitt internet beroende? Mja, faktum är att jag har haft så fullt upp att jag bara velat gå och lägga mej i ide ett tag.. -jobb jobb jobb och skola skola med massor av prov och läxor, buhuu :'(

Aja, idag var det tänkt att jag skulle skriva svenska-grejs (deadline vid midnatt... tick tack.. dags att börja snart ja) Men jag jobbar bäst uder press ;), varav jag alltid stressar häcken av mej i sista minuten.

MEEEN nog pratat om tråkigheter. För nu börjar vi snart närma oss helgen och det innebär en mycket glad Babba :), För denna helgen är jag helt ledig från jobb ;)
Fredag: 18års fest med utklädning hos Helle :D :D
Lördag: Lotus med tillhörande förfest hos Kajsa :D :D
(Fett minus för högskoleprovet lördag morgon.. snacka om självmord. Sätta sig och skriva ett 8 timmars prov med baksmälla, sen hem och fixa sej och sen festa igen - Hard work work!)
Söndag: Ligga hemma och dega i x antal timmar, sen glo film med Fiiiiiiiis :D

-Jävlar vilken planering ;) , haha min psykologilärare sa att planeringar var bra för att förhindra stress, jag tycker dock bara jag blir ännu mer stressad av mina planeirngar xD.. Jag planerar in varenda liten sekund, sen blir det stressigt att fullfölja sin planering xD STRESS ÄR BAJS.

Detta långa inlägg kräver en bild, så här har ni mig med min hund 8-)

image58

Skön dag !

Igår hade jag en mkt skön dag :) Först skolan o så, rätt okej (förutom svenska provet där jag skrev handen av mej), men annars var det skoj :) Har alltid kul med lillevän ^^. Sen skulle jag va själv hemma resten av dagen, så jag gjorde massa nyttiga saker: Va ute med hunden och diskade :P, sen va jag på gymmet o pumpade ;) haha, min träningsdagbok går mkt bra (Y) !

På kvällen kom Helle hit :) Vi bakade kladdkakemuffins, MUUMS! Sen hjälpte (okej, gjorde) Helle min engelska bokrecension (A)... Dock måste jag nu lära mej den uttantill eller nått, eftersom vi ska skriva dne på lektionstid xD hahah, hur ska detta gå? Jag verkligen suger på eng, haha, fatta vad jag o Helle garvade när jags kulle frösöka få ihop en mening xD för övrigt så är mina favorit ord "quite" och "You see," -känner mej smart när jag skriver det 8-)

Sen var jag ju tvungen att hjälpa Helle med något, så jag förhörde henne på hennes repliker. Det komme rbli en sjuukt rolig teater, en parodi till askungen xD hahah, så jäävla kul :D

image56

Svart lack<3

Idag är det onsdag och heldag med Alec stod på schemat! meeen den lilla råttan har fått bihålsinflammation, så att det fick bli inställt. Däremot komemr Helle ikväll :) Hon ska hjälpa mej med engelskan ^^,

För övrigt så är jag i ett stort behov av shopping just nu, det är dte ända jag kan tänka på nu: MÅSTE ha ett par svarta lack pumps innan jag får fnatt! Orkar inte bry mig om att jag är lång längre, för jag ska bannemej ha ett par lack-pumps ;) haha. Fast det är ingen panik än, behöver dem nog inte förrän nästa helg, som kommer bli så jävla JÄÄ :D !! -På tal om helgen så säljer jag biljetter till lotus 17+ den 27e om nån vill ha.

Denna helgen blir tråkig. Ska i princip bara jobba :(... Funderar dock på att ta mej en sväng till nova på söndag och spana efter pumps, om jag hittar något trevligt sällskap :) -SÖNDAGAR ÄR UNDERSKATTADE !!!!

image55

Minnen & ny doft

ojojoj vad min blogg har stannat i tiden :P haha! Det beror på att jag hamnat i en sån period då jag måste ha människor omkring mig hela tiden, annars blir jag helt deppig :P haha, tur jag har Helle o Emma så nära här på söder :)

För övrigt så har jag haft världens roligaste helg! Hela fredagen gick åt genrep inför modevisningarna på lördagen. Hade verkligen jättekul. Det var ett sådant härligt gäng, saknar det redan :D ! Bilder finns på bilddagboken :)
På tal om modevisningen, så fick jag Intimitly Beckham perfym + body lotion som pressent -Så snart genomgår jag ett doft ombyte ;) haha! Absolut hot news: BABBA BYTER DOFT :O

Juste! Sen måste jag bara nämna min, emmas o helles mysiga kväll igår :) Vi satt hos Emma och kollade igenom barndomsbilder, samt läste gamla brev som jag skrivit till emma i ung ålder. Trots att vi gick i samma klass och sågs varje dag, så skulle vi va brevvänner!! Och till råga på allt så skrev vi brev till varrann VARJE dag xD hahaha, vissa brev trevligare än andra :P "Vilken är din kärlekslista? Min är: 1... 2... " hahah, så oskyldigt ^^, Men sen hittade vi också ett sorgligt brev "jag känner mej så ensam ibland.." -DÄR började jag o emma lipa :P

 image54  image53


Jag goes kines ?

Idag tog vi klassfoto i skolan, det var allt ett sant nöje. Vi var bara 16pers som tog kort :S massor med sjuklingar samt en alldeles för mogen Mimmi som tycker det är "töntigt" med klassfoto :S, aja, sån är min klass. Men trots att vi bara var 16pers kunde vi ändå inte komma överrens om en klasstext. Jag som trodde vi hade bestämt oss för "om NI får g, ska vi FAAN ska mvg", men nejnej, det var bara jag, sophie o radell som var för det :P
några andra (urdåliga) förslag var "hitta 16 fel" , "bössebacken if" , "A-torparna vs Östra göinge" -hur dåligt osm helst. Så det hela slutade med: "Var är kinesen?" (eftersom lille jackie var sjuk)

...MEEEEN alla kommer tro det är mej dem menar, efetrsom jag tydligen liknar en kines :@ Hahha, fick massa olika kineser som look-a-likes, förutom på den övre bilden där jag ficka Jessica Alba, Mischa Barton o Penelope Cruz :S.. men som sagt, mest av allt fick jag massa kineser xD
image52

To die for

Jag får spel, vill ha allt detta NU!!! VARFÖR har vi inte topshop och urban outfitters i kristianstad??!!! elelr åtminstone i Malmö :( Sen vill jag också gnälla över att jag har för smala vader för dessa stövlar :'( -böööl, för detta är TO DIE FOR!

image51

Veckan

Sjukt längesne jag skrev sist :P haha, saken är den att jag skaffat meje tt liv ;) hahaha nej, dock har jag haft fullt upp med jobb o skola o sånt tradigt =(... Men nu är allt pluggande överstökat (!) för denna veckan iaf :P... Så just nu känns allt tipp topp!
-I måndags hade vi deadline på en samhällsuppg, jag tänkte vara lite modern o skicka den via internet... -det slutade med att jag råkade skicka mitt arbete till hela klassen!!!! haahah
-Sen sprang vi coopers test med, vilket gick jättebra -Sprang på mvg :O , blev sjuuukt chockad! Skönt o ha dte överstökat för denhär terminen nu ;)
-Igår va allt slappt! Dagen bestod av kanelbullar  o spanska prov -skön dag.
-Idag hade vi dte första porvet i matte C -SKÖNT att ha det överstökat!!!
-imorgon är det fotografering och mega sovmorgon :) Vår klasstext har varit omdiskuterad :P allt från "kärlek kan köpas för pengar" till "Franska kan köpas för kakor" så blev den slutgiltiga texten "om NI får g, ska FAAN vi ha mvg!" (Vilket lätt va ettans klockrenaste citat från Sophie om vårt ESV arbete ;) haha!)

Mina o Angelicas snyggingar  ;D                        Mimmis, Mies & Elins fulingar ;) haha
image50


Matblogg a la Babba?

Idag har jag muntrat upp Helle :D haha, hon va inte på det bästa humöret när jag kom :P -gått i skolan från åtta till halvsex, och bara sovit 4 timmar -NUTTE ^^
MEEN så kom Babba , så levde alla lyckliga i alla sina dar. Hahha :P Vi lagade iaf tacogratäng o chokladmousse med chokladbitar i :D-sinnes gott.
Kom just på en sak... Min blogg börjar bli något utav en matblogg, helt seriöst så skriver jag ju fan bara om mat xD haha aja, som dte kna bli :P

image48


RÖSTA!
För övrigt så får ni inte glömma att rösta på kristianstadborna i nova lunds modelltävling :P 1 & c
Simon    &    Jag

RöstaHär

Ben & Jerry's

Om det inte är den godaste glassen jag någomsinn ätit`?
Helt sinnes, jag är numera ett av alla Ben & Jerry's offer. BESATT! hahahah, och detta tack vare Alec som presenterade den syndiga ben & Jerry-världen för mej ;) haha

Jag har nu även varvat Helle till besattheten ;) Idag köpte vi Chocolate therapy <3 syndigt gott, bokstavligt talat!

image47

RSS 2.0