John på Tumblr

Hej där!

Nu har vi just varit på Freeport där jag fyndat en hel del! Synd att jag inte har mer pengar (eller kanske tur?!) för jag hade kunnat handla upp hela boomerang och Filippa K annars, haha.

Förresten så har ju John Tumblr-blogg nu, så den borde ni kika in (han kan ju uppdatera lite oftare tack vare att de har en app till iPhone ;). Bloggen: Jmagner.tumblr.com

So long,
/B

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Sv: sorry för sent svar, såg inte din kommentar förut men hittade den nu när jag kollade tillbaka :)

Gud vad lång du är :D Önskar jag växte lite till men jag har tyvärr slutat (är 175cm), har varit det sen jag gick i sjuan så när jag var yngre var jag väldigt lång jämfört med andra!

Med tanke på vikt och det.. jag har alltid dröm om modell yrket som liten men sen gav jag upp den drömmen totalt. nu har dock flera sagt att jag ska skicka in bilder till olika agenturer och sådär men jag är orolig för om de skulle dissa en totalt för att man är för stor. Jag väger 57, vilket egentligen också är underviktigt enligt bmi men jag är ju tjock jämfört med modeller typ, hehe. Vet du om man ska ha några speciella mått/vikt/bmi? Tack på förhand snälla du!



Ja dubai är grymt läckert, sjukt annorlunda jämfört med sverige! Om du får möjlighet att göra en resa dit så veka inte en sekund :D Jag kan vara din rese-guide!



Hoppas helgen varit bra, good night!

2010-05-31 @ 01:07:08
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0