Babbas Bakery

God afton!

Jag har inget internet i min nya lya, vilket är surt eftersom jag just köpt mig en flashig dator. Nu äger jag äntligen en egen MacBook Air, samt en snygg hårddisk från Philippe Starck. Det går bra nu.


Så länge får ni tre bilder från Aleks mobilkamera:
Jag välkomnar stolt in mina vänner till lägenheten

"Babbas Bakery" (som min lägenhet nu tydligen kallas) bjöd på rosé och cupcakes!


Nu ska jag fortsätta jobba med Apriqot. So long!

/B

Tak över huvudet

God dag!


Eftersom bloggen legat nere (babybabbs.se gör fortfarande det, så tills vidare fungerar bara babybabbs.blogg.se), har jag inte kunnat dela med mig av den goda nyheten att jag flyttat. Jag har flyttat till en liten lya mitt i Sthlm city, som är extremt charmig. Jag har till och med balkong! Och walk-in-closet! So sweet.


Jag flyttade först igår kväll, så jag har inte hunnit komma helt i ordning..

Nya Apriqot

Jag har lite problem med domänpekningen, eftersom Babybabbs.se verkar vara parkerad. Förhoppningsvis ska allt vara löst i veckan.Så länge vill jag stolt presentera Nya Apriqot!

Apriqot har genomgått en makeover som jag fått vara med och ta del av under min praktik, vilket har varit otroligt kul. Här är en av bilderna vi plåtat:

Weekendbagen "Amelia", inspirerad och namngiven efter den djärva kvinnliga piloten Amelia Earhart. Därav bildens flyganda. Vad tycks?


Fotograf: Tobias Eklund/Silverpixlar.se
Fotoassistent/retouch: Jona Dahl
Modell: Astrid Öhnfeldt
Makeup & hår: Angelica Persson
Styling/koordinatör: Barbara Canales och Jennifer Fick


www.apriqot.se

HAPPY SUNDAY

Hej!


Här följer 3 glada bilder från en härlig söndag på taket. Etta flytta in till Jasmins takterass i sommar. U-N-D-E-R-B-A-R-T-!/B

High on life

God lördag!

Idag är jag high on life! Det är verkligen vår i Stockholm och jag är på toppenhumör. Dessutom ska vi fira finaste Astrid idag som fyller 25! Good feeling.

Jag prisar våren med en benvit klänning som jag fått omsydd + orange/korall färgade läppar och naglar från FACE. Jag har hittat mitt nya sminkmärke: FACE. Favorit!


/B

Min utbildning

Anonym om The Office:
kan du inte berätta lite om utbildningen du går? har förstått att det är sälj och marknadshögskolan, var det svåra test man fick göra när man ansökte? är väl matte och engelska?


Jag får ofta frågor om min utbildning, så tänkte slänga in ett litet svar nu.

Utbildningen jag går heter "International sales and marketing". Det är en YH-utbildning som varvat akademiska kurser från Handelshögskolan i Umeå med handplockade föreläsare från näringslivet. En tredjedel av utbildningen är vi ute på praktik, vilka är uppdelade i två längre perioder. Den första praktikperioden är på 11 veckor och den sista löper under hela sista terminen och man gör därmed sitt examensarbete på praktikplatsen.

Testerna man gjorde tyckte inte jag var speciellt svåra, åtminstone inte matte-testet. Det var mest procent och enkla ekvationer som dök upp. Engelskan har jag för mig var lite knepigare, det kom många "business"-relaterade ord man skulle översätta - vilket jag inte hade så bra koll på. När lärde man sig sånt i skolan, liksom? Aldrig. haha!

Hoppas det gav svar på dina frågor :).

/B

RSS 2.0