Flummigt är bara förnamnet

God dag!


Hade en otroligt mysig kväll med Jasmin igår. Vi catchade upp lite, eftersom hon varit iväg i budapest den rötan. Under kvällen fick vi en minst sagt sjuk nyhet - nämligen att jag nog måste flytta ut från min lägenhet typ.. nyss?! Det visade sig att alla hyresgäster flyttat ut från höghuset, eftersom det tydligen ska rivas(!). Men kvar bor jag! Helt ensam. Dessutom har de stängt av portkoden.


Jag som inte trodde att mitt boende kunde bli mer flummigt, haha!


Takterass, tack

Den dagen jag köper lägenhet ska jag se till att den har en takterass. Det är bannemej guldvärt! Sofia har turen att både bo på Östermalm och ha en takterass. Najs!Söndags brunch @ takterassen, med gottis från Babbas Bakery & fruktsallad.


Solglasögon-vecka!

Denna vecka kör vi solglasögon-vecka på Bonocle.com!


Varje dag presenterar vi ett specifikt solglasögon tema. Först ut är "Colorful" - så gå in och inspireras av några riktiga färgklickar! Mina favoriter är nog de gula från Epos:


www.bonocle.com

Babba & RaggeMan vet att man har problem när man, trots magsjuka, tar sig till Beyond Retro för att shoppa. Jag och Aleks skulle ha "Secondhand-runda", men vi kom inte längre än till Beyond Retro. Och detta inte pga min magsjuka, utan för att pengarna tog slut! Illa. Jag köpte bland annat en jeansväst, så nu är jag redo för en raggar-sommar - Babba & Ragge!

Att komma ner på jorden

Hej där!


Nu börjar jag få ordning på mitt liv, typ. Min lilla lägenhet känns dock inte riktigt som ett hem. Det är mörkt som i en säck och kallt som i en isbjörns rövhål /Johan Glans. Sen har jag en pytteliten kyl som då och då får för sig att bli till frys - så igår åt jag frusen citron. Gott!

Detta till trots är jag sjukt glad att jag flyttat. Läget är så bra att det väger över allt annat! Dessutom bor jag bara här fram tills en bit in i juni.


Det roliga var Aleks kommentar igår:
- Men Babba, vet du? Man behöver sånt här för att uppskatta allt det där man tar för givet. Man behöver komma ner på jorden lite ibland. Det är nyttigt.

... Babba testar på "the real life" för att komma ner på jorden lite, så därför flyttar hon till den mest centrala adress hon kunde hitta, haha. Tufft liv ;).
/Babba, i jakten på jorden

RSS 2.0