Hej Julstämning!

God kväll!

Eftersom jag & John aldrig riktigt hann fira 1a advent igår så ska vi göra det idag! Jag har nyss varit och handlat massa jul-gott av Elof på Maxi, hah. Snart blir det julfilm & mys!

Dessutom har John varit och handlat mer julpynt, bland annat fatet på bilden med en skridsko-tomte på - Från Alessi (såklart, hahaha). En nötknäckare fick också tas fram!

Imorgon blir det Julbak med John & Danni hemma hos mamma, skoj!

So long! /B.

Lång söndag

God morgon!

Först vill jag klaga på äckel-skånetrafiken:
Igår var tanken att ta ETT tåg till Malmö, vars restid är ca 1 timme. Så blev inte fallet. Resan dit tog 3 timmar(!) och jag fick byta till både buss och pågatåg - lagom irriterande.

Vidare ledde detta till en mycket kortare visit i Malmö, närmare bestämt typ 2 sketna timmar. Detta för att hinna komma hem i tid - vilket jag inte gjorde. Resan hem tog nästan 4 timmar (!) då jag förutom buss och pågatåg fick åka inom Perstorp en sväng, pga att tåget som stod markerat "Kristianstad" var FELMARKERAT(!) (och skulle mot Helsingborg) - KILL ME!!!!!! Varför just JAG?!



Annars var det en mysig söndag:
Frukostbuffé på fantasi. Vi har nu konstaterat att Kim & Nicke varken är bra på att fika eller äta frukost. Kebab är mer deras specialité ;).

På kvällen var jag som sagt och hälsade på Helle i Malmö. Vi intog julkänslan samt åt Nachos med kyckling och guacamole. Gott gott och mys mys!


På kvällen (läs natten) när jag kom hem passade jag & John på att julpynta lägenheten för att fira första advent åtminstone lite. Det blev jättefint:

(Klicka för förstoring).
Jag älskar Luciatåget i fönstret, så sött! Från Ateljélyktan.
(Klicka för förstoring).
Jultomtarna är så söta! Från Alessi. Kökshandduken är från Sidepocket ;)

Nu ska jag fortsätta tvätta!
/B.

Jag avancerar

Hej igen!

Jag har nyss varit och uppgraderat mig från rabattkort till 'jojo' -sjukt mycket smidigare faktiskt. Så nu sitter jag på tåget mot Malmö för att träffa Helle:).


Hej så länge!

hattparty

God dag!

Morgonpigge John tvingade upp oss vid 10 idag... gäsp. Nu har vi iaf ätit frukostbuffé på Fantasy och nu köttar vi varandra i Tekken 5 - fight the power!

- Galet kul med hattfest :D. Fler bilder finns på Facebook!

Idag:
- Julskyltning med Helle i Malmö <3

/B.

Photobooth

God morgon!

Galet kul igår, trots vissa omständigheter. Så här såg vi ut på förfesten ;)

Sophie, Kim, John
Sophie, John och jag

...haha vad kul man kan ha med photobooth! Bilder kommer sen.

/B,

tonight's gonna be a good good night

God lördag!

Jag har just kommit ut ur en mycket skön dusch och sitter nu med handuk i håret och iakttar Sophies & Johns duell i tekken 5 - spännande grejer ;). En kall cider, samt en Nicke & en Kim vid sidan om gör inte saken sämre. Det här ska bli ett bra dygn!

Bild från M&M när de var på visit senast.

Annars har jag & Sophie tågat rundor med Kim & Nicke genom hela stan i jakten på "kvällens hatt" xD. Jag blev en hatt och en klänning rikare, check!

Snart mat, förfest, utgång. Kameran är fulladdad ;)!

See yaaa! /B.

Långfredag, höhö

God kväll!

Vilken lång dag! Malmö var hur trevligt som helst, alltid kul när man får tid för familjen sådär. Dessutom fick jag med mig hem ett helt gäng med nya välbehövda saker - perfekt att fylla år just nu typ ;). Jensens Böfhouse stod för en god måltid vilket gjorde dagen än mer lyckad! Bilder på sakerna kommer nog efterhand som de kommer till användning.

Nu är jag nyss hemkommen från Biopremiären "Luftslottet som sprängdes" - galet bra! Kan nog vara den bästa i serien..? Åtminstone i klass med den första!

Nu ska jag & John se Idol som vi missade ikväll. Imorgon:
- Jobb
- Besök av Kim & Nicke
- Laga käk med vårt camp
- Förfest --> Hattkväll på Class

So long!
/B.


Mot Malmö

God dag, god dag!

Vet ni? Imorse gick jag upp 8.00 för att plugga teori och guess what? Nu har jag klarat av fas B, yes! Har dock fas A och fordon kvar... Men det struntar vi i nu, för nu har jag helg och ska därför spendera hela dagen i Malmö med mor och Danni. Ska äta upp min macka, sen drar vi!

Igår fick jag nya glas i mina bruna lindberg-bågar förrsten, shit vilken skillnad! Skillnaden är nästan lika stor som skillnaden mellan en mobilkamera och systemkamera (!).


So long!

/B.

Kinesmat

God dag!

Nu är jag människa igen, efter att ha spenderat hela förmiddagen med Alltr3 för att utvärdera gårkvällen samt fylla våra magar med kinamat, MUMS!



Fyfan vad kul jag hade på class igår förresten. Det var precis lagom mycket folk ute, man fick plats att dansa utan att dö av trängsel plus att alla var så sjukt mkt på g :)! Hoppas på en lika kul utgång på lördag ;).

Dagens planer:
- jobb till 18.00
- handla på maxi
- övningsköra
- äta och se beck!

Dagens status

God morgon, typ..

Det blev minst sagt en galen men lyckad kväll igår. Personalfesten bjöd på buz och charader, samt bacardi som satte sina spår xD. Jag stötte förövrigt på två från karlskrona som försökte köpa till sig en sovplats hos mig sen hos Alltre, men efter många nekande förstod de vinken och vände på klacken, samtidigt som de tryckte in en hundring i min halsduk med kommentaren 'förlåt fall vi stört, vi vill bara tacka för hjälpen och visa att vi inte är några farliga typer' -ooookej?!


Efter några ynka timmars sömn ser dagens status ut så här. Nu vill jag ha flottig lunch, men Alltr3 sover som en stock i min soffa.. Någon vaken själ?

Fullbokade december

God afton!

Just nu sitter jag med detta framför mig, fika och kalender. Jag går igenom december månad som ser så lovande ut, men det kräver också mycket planering.


I helgen kommer dessutom Kim och Nicke på besök, så då blir det camp hos mig och John! Förutom det bjuder helgen även på bio, shopping i Malmö med mamma samt skyltsöndags-mys med Helle i Malmö. Mycket malmö i helgen med andra ord;) -fullt upp också för den delen. Men det ska bli kul!

Sen är frågan, utgång ikväll eller ta det safe? Hmm..
/B.

Glojärn

God kväll!

Teorin till körkortet må vara det tråkigaste jag någonsin pluggat. Jag brukar inte ha problem med att plugga, men detta är ju så ointressant och tråkigt att hälften vore nog. Men jag har inget val, för min körlärare vill inte boka in uppkörningen förrän jag klarat test-proven på dator. Blööööh...

Något som är roligare är att jag ska kunna se igen, haha. Mina nya bågar ser ut som de på bilden nedan, dock skall jag ju såklart ha reflexfria glas. Snart är de klara!
- Jag kommer att få ett brett synfält om inte annat :D, hah!

Nu blir det käk!

/B.

God tisdag

God morgon gott folk!

Tidiga morgnar is the shit, har jag kommit på. Det är ju då man är som piggast! Mina planer innan jobbet 13-18 är därför följande:
- Plugga teori och ät en STOR frukost
- Pumpa med Lillevän på gymmet
- Lunch/Jobb

Förövrigt är de nya glasögonen jag beställt ASCOOLA! Det blev ett par MYKITA denna gång, lätta och vääääldigt stora ;). Längtar!

Dagens ätbara tips:
- Kladdkaka m. grädde och fruktsallad :D

So long! /B.

Effektiv start på veckan

God dag!

Johns plan för gårdagen var ett besök på badhuset. Så dit gick vi för att plaska i vattnet och bara ta det lugnt - så mysigt! Vi hann dessutom med du kebabrulle på vägen ;).

Idag har jag varit mycket effektiv. Jag började morgonen på körskolan, vilket gick jättebra. Körning sitter där den ska, det som återstår big time nu är teorin:p ...dags att börja plugga!

...som tur är har bilden inte med min körning att göra xD

Annars har jag jobbat, tränat samt beställt nya glasögon :D - för sjukt nog har min syn försämrats radikalt senaste året :(...

17 månader med en Fjant

God morgon!

Klockan 8.00 imorse drog John upp mig ur sängen med kommentaren:
"B, vi har tvättid!" - ..Oj, så lockande xD.

Gårdagen blev mycket trevlig. Kul att träffa lite Sp3E-folk igen, och min älskade Lillevän förstås <3. Blev dock ingen utgång pga den sedvanliga kön till Class - tröttsamt!

Annars har jag & John 17 månader idag :). Han skulle planera in någon aktivitet till oss idag, så nu undrar jag vad som väntar? Ledtrådarna jag fått är att vi ska gå kl 12.00 och att jag inte behöver sminka mig. Hmm?
Jag & min fjant-John förra vintern <3.

Om ni vill se filmen och bilder på Sony Ericsson telefonen som jag var med och gjorde reklam för i våras kan ni klicka in er här. Den kom tyvärr aldrig till Sverige :(.

So long!
/B.


SmurfBabba

God dag!

Igår agerade jag servitris vilket kändes som om jag skulle till bar-b-ko och jobba igen när jag tog på mig min utstyrsel: uppsatt hår, svarta byxor och svart skjorta - jag kände mig så ful, haha! Men det blev en trevlig kväll med mycket trevliga gäster :).

Idag är jag på jobbet igen, så typiskt när det är så fint höstväder! Ikväll är det dessutom dags för servering igen :P.


Idag är jag förövrigt dressad i blåa strumpbyxor - SmurfBabba!

Babba på lunch

Tjohej!

Jag hade det hur kul som helst på träningen igår med lillevän. Nu ska jag hålla mig undan alla förkylningar och sätta igång med träningen:) ...och ta körkort ;) haha. För tillfället sitter jag på jobbet och äter lunch. Smoothie och gröt, mums!



ikväll väntas ännu mera jobb. Jag goes servitris(!).
So long!
/B.

Halkan

God dag!

Så, då var även halkan avklarad. Fy vad kul det var! Man fick sitta själv i varsin bil, kändes nästan som om man redan hade körkort ;). Dessutom var det jätte kul att köpa runt och sladda, som om man var med i ett TV-spel :)!


Nu ska jag snart iväg och träna med min lillevän. Hej så länge!

bra vibrationer

God dag!

Det här ska bli en bra dag - bra inställning va? ;)

Förutom att jag var uppe INNAN tuppen så är allt toppen:
- ska övningsköra dubbel-lektion nu (motorväg here I come :D)
- ska få Halkan överstökad (Bambi på hal is...)

Men bäst av allt, jag ska TRÄNA! Som jag saknat det. iiih!

Så länge kan ni få ett smoothie-tips:
(till 2 glas)
1 dl svarta vinbär
1 dl hallon
4 dl vaniljyoghurt
...Vinbär är underskattat!

Nu måste jag kila. So long!

/B.

En söt fjant

God eftermiddag!

Föreläsningen innan idag var mycket trevlig. Vi fick ju dessutom fika, så jag ska inte klaga ;), haha. Förövrigt har jag övningskört min lillisyster i sin söta röda basker till tandläkaren. Hur söt är inte denna fjant?!


Imorgon:
- 7.40-9.00 övningsköra
- 9.30-15.30 halkan
- träna med lillevän
- matlagning med Simon, Lillevän och John

So long!

/B.

Tomatsås i sin bästa form

God morgon gott folk!

Dagens mattips:

Banpasta och Tomatsås med chorizo + ruccula, parmesan och balsamico

- Olagligt gott! Krämigt, smakrikt och fylligt. Dessutom jätte enkelt!

Nu ska jag springa iväg på Handelsstadens föreläsning om försäljning, sen blir det körskolan som gäller. Förhoppningsvis hinner jag köra lite med min styvpappa också innan det är dags för jobb 14-18.

So long!
/B.

Fikasugen

God eftermiddag!
Jag är så fruktansvärt fikasugen. Åh, hemmabakad kladdkaka med florsocker och lättvispad grädde och hallon, MUMS!

Får hem och baka nu känner jag;).

Kanal5 Play

God morgon!

Hel galet, jag fyller snart år (!).

Men över till det roliga: ULLARED! HAHA, om någon nu råkat missa denna utomordentligt roliga serien så MÅSTE ni se det. Dock görs det ju inte någon höjdar-reklam om oss skåningar :P. Alla avsnitt finns på Kanal5 Play.



Idag:
- Jobb
- Lunch med Alec

Hej så länge :).
/B.

December kommer bli bra

God dag, igen!

Nu har det trillat in en hel del kul i kalendern min:
- 28/11 Julbak med lillasyster & John
- 29/11 Skyltsöndag i Malmö med Helle
- 2/12 MIN FÖDELSEDAG :D
- 5/12 ;TIVOLI i Köpenhamn med John
- 11/12 Götet m Sanna & Lillevän (vi ska på "Jul på Liseberg")
- 12/12 Slutfotografering för Anges MuA-Utbildning i Göteborg
- 13/12 Slutfotografering för Anges MuA-Utbildning i Göteborg

... Sen är det ju advent hit och dit, jul, juldag & nyår - yeey!

Jag har redan julkänsla. Jag vill baka lussekatter (aka lussefreaks, om det är Danni som bakar :P haha) och pepparkakor och dricka julmust NU!

Bild från förra årets julbak. Ser ni Dannis Lussefreak högst i högen? xD

Ny vecka, nya tag

God dag!

Idag gick jag upp 8.30 (trots att jag inte börjar jobba förrän kl 13) - Ambitiöst va? Jag har pluggat lite teori medan jag ätit frukost och nu är det snart dags för körlektion :).


So long!
/B.

Söndags aktivitet

God kväll!

Så, nu känner jag att jag fått ut något vettigt av söndagen också - jag har precis varit och övningskört. Känner mig betydligt säkrare i trafiken nu, så nu ska jag ta tag i körkortet igen efter min sjukis paus. Veckan:

- Jobb
- 4 körlektioner på körskolan
- Övningsköra privat
- Göra Halkan
- Plugga toeri

...Sen måste jag få in den sociala biten med känner jag :P. Så om någon vill ut och gå/luncha i veckan är denne välkommen att höra av sig, höhö ^^.

Förövrigt är hösten så mysig. Precis lagom kallt för en promenad:

Nu blir det Tomatsås med chorizo & pasta. So long!

/B.

Tidig söndag

Tjohej igen!

Söndagar är sköna. Dock blev det en väldigt tidig morgon idag. Kl 8.00 hade vi nämligen tvättid(!), vilket John tack och lov tog tag i. Själv bakade jag scones till frukost :) gottgott!
Scones & varmchoklad :).

Just nu fixar vi lunch: smoothie & priog!
So long!
/B.

Efterlängtad lördag

God dag gott folk!

Igår vart det lördag, en mycket bra sådan. Spenderade förmiddagen på staden med J, därefter var vi hemma hos mamma och umgicks med henne, Anton och Danni och några glas vin.

Kvällen bjöd på bowling med ett härligt gäng:

Efter det begav vi oss till Jossan för spelkväll:

Precis vad jag behövde! En kväll med massor av umgänge men ändå paus från festandet :). Dock förlorade mitt lag i både bowling och Alias xD - MISSLYCKAD, hah!

So long!
/B.

Fredag

God dag!

Jag har under de senaste dagarna inte bara kollat igenom mina gamla inlägg på bloggen, utan även på bilddagboken. Herregud! Kan inte annat än le.

Gårdagen blev hur trevlig som helst förresten! Bror kom på spontant skånebesök, så jag han och John åt mat och drack vin samt kollade på Idol & Cirkus Möller. Senare in mot småtimmarna blev det sinnes roligt minnesprat om vår barndom (som alltid, haha!). Vilka historier vi ligger inne med. Allt från Antons rebelliska år i skolan, till vår familj som de första utlänningarna på Hammar. "Jag inte arab!" -ASGARV!

Sen måste jag avsluta med att Jazz Attacks nya låt är rätt skön:

Idag - bowling!

/B.

Gamla inlägg

God dag!

Hahah, så här på morgonkvisten satt jag och bläddrade igenom gamla inlägg på bloggen. Herregud vad jag haft kul under HELA gymnasietiden! Här är ett urdrag från när jag & Sophie blev tillfrågade att ställa upp på Öppet Hus på skolan för att prata om "vikten att läsa språk" (vilket var så ironiskt, för vi hatade det):


"Det var bara jag och sophie som INTE gick språk-linjen, av dem som skulle predika om "vikten med att läsa språk" -missanpassade till max. Men shit vad kul vi hade, vissas utlägg var ju bara FÖR skrattretande.. varför nörd-förklara sej och skrämma bort de stackars ettorna? :S 

"Språk är det bästa jag vet. på fritiden läser jag ett annat språk, utöver dem fem jag läser här på skolan. jag kollar på tysk TV o lyssnar på finsk radio. Ska man läsa språk måste man vara ambitös och fokuserad på alla läxor. Men självklart hinner man med fritid med. Jag tränar bland annat upp min kanin att skutta" -Ungefär så lät vissas liv. det är bara SÅ mkt inte mina intressen..."


Haha, jag minns så väl hur vi knappt kunde hålla oss för  skratt och kämpade med att se seriösa ut och ta alla dessa utlägg på allvar. Det var tider det!
Nu: Jobb! /B.

Monki

God kväll!

Sjukisen är på bättring, bra va? Det tycker iaf jag, för då ska jag äntligen börja leva igen! Det är så mycket man går miste om. Här är ett handplock efterlängtade saker:

- Att få gå upp på morgonen och göra sig fräsch
- Jobba
- Shoppa
- Umgås med vänner, fika på stan, babbla i timmar
- Fest
- ÖVNINGSKÖRA!!! (MÅSTE MÅSTE)
- PLUGGA TEORI!!! (MÅSTE MÅSTE)

Jag har haft mkt tid med datorn = begär. Dagens begär: Monki!
Svart är snyggt, till färgade strumpisar eller röda läppar. Yes!

So long!
/B.

Recept på Fransk Chokladkaka

God dag!

Då det har dykt upp önskemål om recept till min Franska Chokladkaka, så säger jag varsågoda! Den är enkel att göra, men det tar sin tid innan den är klar för servering.

Ugn: 200 grader

Ingredienser:
200g mörk blockchoklad (Fazer's är bäst)
200g smör
4 ägg
2 dl mjöl
2 dl socker

Till glasyren:
50g mörk blockchoklad
50g smör

Gör så här:
1. Smält blockchokladen + smöret (gärna i ett vattenbad).
2. Vispa ihop ägg + socker (lääänge, så det blir nästan vitt).
3. Tillsätt mjölet + den smälta chokladen i äggsmeten och blanda ihop
4. Smörj och bröa en form med löstagbara kanter
5. Grädda i exakt 12 minuter
6. Låt svalna och frys sedan in
7. Smält smör + blockchoklad till gasyren och häll över den frusna kakan. Låt den därefter stå i kylen några timmar... Sen är det bara till att hugga in :D.

Här är bild på kakan när jag & Alec serverade den på vårt 38 års kalas. Lillevän & Helle hugger in ;). Grädde & hallon till är MUMS!


So long!
/B.

Bortglömda LP

God kväll!

Har legat hemma och varit sjuk hela dagen, John likaså. Rätt så mysigt att vara sjuka samtidigt ^^, slipper man göra frukost/lunch/middag/fika själv :D. Vi har förövrigt sett tre mycket bra filmer: "Wicker Park", "500 days of summer" och "The boondock saints"
- att rekommendera!

Kollade nyss igenom bilderna vi tog för LP secondhand med Elinkan. Härliga höstbilder! Hade helt glömt LP secondhand, borde nog ta mig dit för lite fynd inom kort!

Nu ska jag slå skiten ur John i Tekken 5 :D, so long!

/B.

Lägenhet i storstaden

God afton!

Till att börja med: dumma vaccin. Jag har blivit sjuk IGEN! Feber + hosta + ont i armen :(. Fick sjukledigt imorgon från jobbet, skönt med vila...

Annars har jag & John börjat titta på lägenheter i Stockholm, eftersom vi planerar att flytta dit till hösten :). Vi hittade galet fina bostadsrätter, som t.ex. denna:
Och dessutom jättebra planlösning:

Dock hade jag önskat större kök, det är ju där jag håller hus ;) haha, skämt å sido. Hur som helst hade jag inte tackat nej till denna, trots att det är galet dyrt. Fasen vad billigt det är här i Kristianstad när man tänker efter... men här vill man ju inte bo ändå så ;).

Nej, nu ska jag drömma vidare och se på How I Met Your Mother.

/B.

Måndags-tråk

Tjobalo!

Nu är jag riktigt trött på denna sega förkylning/influensa som inte vill ge sig. Jag har hostat sönder mig hela natten och fick därför avboka min körlektion. Detta ställer bara till det för mitt körkort och träning - VAFAN!

Dagens planer:
- äta hemmalagade köttbullar till lunch
- vaccinera mig mot svininfluensan
- jobba några timmar hos Schmidt's i Åhus
- hem och vila vila vila vila...

Förövrigt är jag livrädd för vaccineringen idag. Jag hatar sprutor!!!


So long! /B.

Farsdag i all ära

God afton!

Full rulle idag med alla dessa pappor som skulle firas ^^. Jag gick upp redan vid 9 imorse för att göra i ordning en sats scones, därefter begav vi oss till "BarbraPappa" (som John så fyndigt kallar min pappa) för lite brunch med nybakta scones a la Babba - Gott!

John & Jag

Bror Anton, Pappa Antonio, Jag & John.

På kvällen bar det av till Johns pappa, med en Fransk Chokladkaka a la Babba i högsta hugg ;). Väl där bjöds det på utomordentligt god middag - vilt med vinbärsgele är MUMS! Trevlig dag allt som allt. Tur att man har farsdag/morsdag och allt vad det är,  det blir så sällan att man samlas såhär annars :/.

Nu ska jag kolla på Ullared!
/B.

Lördag på Tbaren

God afton!

Igår blev det T-baren trots allt. Lite förfest här och sedan dans och modevisning på T-baren, dock hade jag inte så överdrivet kul. Sådär! Men Linnea kickade ass på scenen iaf, riktigt snygg och duktig! ...Fanny likaså!
Lite bilder från förfesten:

...Lillevän var söt i sina bruna ögon :).

Nu ska jag se film, sen fortsätter farsdag äventyrerna :P haha

/B.

Underbara lördag

God dag!

Vilken härlig känsla det är att få vakna upp utan att behöva skynda iväg till jobb eller vara bakis - underbara lördag! Jag är nu nyss hemkommen från en runda på stan med John. Hah, löjligt vad mycket folk man träffar en lördag på stan (!).

Jag har nu handlat snacks till förfesten ikväll, bakingredienser till farsdag-bakandet och min första julklapp(!). Sjukt, men jag kunde inte låta bli. Hittade nämligen världens sötaste present till min Danni <3. Får visa inom kort, för det är SÅ sött och hon läser ju ändå inte bloggar ;) haha.

Höst/vinterkänsla ute, så vi tog en fika på TeaPot :).

T-baren ikväll, ses!
/B.

En dag på jobbet

Hallå där! Idag är jag i Åhus och jobbar, det var ett tag sedan. Jag har därför passat på att skylta om, för sen är det julskyltning som väntar:)! Ikväll blir det hur som helst idolkväll med Sanna och John. Imorgon blir det antingen Tbaren eller bio, time will tell:). Hej så länge! /B.

Mobilbloggande

God dag!

Nu har jag just haft min halvtimmes paus från jobbet, då jag brukar springa massa ärenden på stan. På dagens schema stod: omklackade skor, äntligen! Vad hade man gjort utan skomakarn i stan? Jag tar nämligen död på mina skor vid varje utekväll, haha!



Frågan är vad jag vill göra i helgen? Hade varit skönt att ta det safe, men Tbaren hade också varit skoj.. Hmm..

/B.

Grönsakssoppa är underskattat

God kväll!

Vet ni? Idag har allting varit mycket bättre. Febern har gått ner och aptiten kommit tillbaka - yes! Dessutom har jag blivit gästad av inga mindre än: Danni, Alec & Lillevän.
..De har legat och myst här hos mig med tända ljus och skvaller ^^.

Själv höll jag till i köket ;). Dagens kvällsmat: Klar grönsakssoppa!
- Så himla gott, enkelt och dessutom nyttigt!

Recept i korta drag:
Skala & tärna grönsaker efter smak och säsong (i detta fall: Zuchini, lök, morrötter, potatis, persilja och basilika). Koka upp i lagom mängd vatten med buljong. Ca en buljongtärning per liter vatten ;). Klart!

Till efterrätt blev det kladdkaka :D

Nu ska jag se Johan Falk film. Imorgon blir det back to work. Skönt!

So long!
/B.

Dagens status: sjuk

God dag!

Tacka vet jag mina chefer som gav mig ledigt idag, för min feber är inte nådig! Tur jag köpte Jens Lapidus bok igår, den står för underhållningen idag :).

Även Emmie tog bilder i lördags, här är två av dem:
Vet ni vad som är det värsta med att vara sjuk? Jo, att jag har tappat aptiten och smaken - Mat-Babbas mardröm! Dessutom är jag inte så pigg på att gå ner i vikt som efter körtelfebern... Så snälla någon, gör mig frisk NU!!!!

So long!

/B.

Sjukis tröst

Hallå gott folk! Här sitter jag på jobbet och tycker synd om mig själv för att jag är så fruktansvärt förkyld, blä:(.. Men som tröst köpte jag mig Jens Lapidus nya bok, ska bli spännande att läsa! Hoppas den är lika bra som snabba cash;).

Happy Halloween

God dag!


Igår vart det Halloween, vilket firades med halloween inspirerat snacks och många bra utklädningar. Emma & Alec var riktigt vassa, men även Felicia, Amanda & company. Och juste, Feddi med - inte att förglömma! jag & Lillevän körde på crazy lenses istället :D

Riktigt lyckad kväll!
Idag är det dock inte lika lyckat... Jar har feber och svinont i halsen. Fan!
/B.


RSS 2.0