Kladdis

Då var jag hemma igen! Fotograferingen gick väldans snabbt & lätt, nu återstår att se om jag ser normal ut med xD haha

Förövrigt så har jag nyss bakat kladdis kaka, den är i ugnen nu ;) moahah! Ska bli så svinigt gott, har varit sugen på hemmalagad kladdkaka piss länge. Jag har inte bakat på jätte länge kom jag på nu :O ..Oj, måste ju hålla uppe min Bree-image ;) haha

image220

Ikväll blir det middag/fest hos Soffan <3

Nya tag var det ja?

Hej gott folk! Jag är så jävla efter nu efter semestern... har noll skol-motivation :(, jag som hade kommit in i värsta plugghäst-humöret innan lovet!!! VAFAAAN!

Men, från och med måndag ska det bli ändring! Ny vecka, nya tag ;) ...dock börjar dessa "nya tag" med en ledighet haha :P, men jag måste! För på måndag ska jag på en fotografering i malmö, iih nervös :P kommer aldrig hitta den jävla fotostudion xD

Aja, på tal om fotografering så är det dags för en fotografering här i stan om 2-3 timmar -Nära & bra! Dock nervös, för jag är på så jävla dåligt humör xD hahaha

men vi får se hur det går =) Pusstjaaa

Min framtid är planerad!

Japp, så sant som skrivet. Idag var det utbildningsmässa på yllan som gällde. Då lyckades jag, Emma & Helle planera vår perfekta framtid ;)

1. Ta studenten.
2. åka utomlands och latja lite, haha. Nej men jobba på något roligt ställe mest för att överleva semestern.. kankse bartender? =)
3. Åka till det kalla Norge och jobba ihop massa pengar att spara...
4. Flytta upp till Göteborg i en fin lägenhet ^^ (som vi inreder med våra norge-pengar, haha)! Väl i Göteborg skall vi skaffa oss varsitt meningslöst extrajobb + plugga vidare till något vettigt på Göteborgs högskola ^^

WEEEIIII vad naaajs! (glömde nämna att vi även planerade in min kära lillevän i detta, vi tar alltså med oss Sophie med ..Vare sig hon vill eller ej ;) haha!)

image219

Vi 4 i en lägenhet i Göteborg <3 längtar!


den onda cirkeln, once again

image218Fan! Jag har hamnat i den onda cirkeln som innebär ingen sömn. Istället spenderar jag nätterna långa framför datorn, med andra avenyn för hela slanten :D haha! Jag har blivit helt besatt... var till och med hemma från skolan en sväng innan idag och såg ett avsnitt ^^. Zombie-jag vid det här laget :P

För övrigt så har haft ont i huet OCH magen hela dagen, vafaan :( !! Men nu har mammsen pysslat om mej och jag ska snart bege mig till badhuset med Emma ^^ ..Bubbelpool + bastu ftw :D



Förövrigt så längtar jag ihjäl mig till sunny beach, 12/8 bär det av igen <3
(bild på Emma & mig i sunny beach i somras<3)

Frisören

image217Har varit hos frisören hela eftermiddagen typ, mycket trevligt! Är sjukt glad över att jag inte fick någon utskällning för mitt slitage :P trodde hon skulle kapa av håret på mig xD, men icke! Det slutade med att vi endast färgade det, sen ska hon klippa & färga det gratis åt mej inför visningen i vår :)

Eftersom frisören blev billigare än väntat, så köpte jag med mej hem JOICO's svinigt braiga hårinpackning! ..Sen avslutade jag med en kebabrulle, yäy :D


Lagbok & paraply

Fyfan för detta väder, regn & storm - det borde förbjudas! Jag har en hel rad med saker som borde förbjudas, kankse ska göra upp en egen liten lagbok som projektarbete? =)

1. Man borde förbjuda fisk och svamp i pannkakor
Vi hade hälsa & kost idag, och temat var pannkakor. "mums" tänkte jag, men ack så fel jag hade! Svamp o fisk o skit.. spy!

2. Två-timmars-lektioner borde veeerkligen också förbjudas
Jag dör varje tisdag eftermiddag när jag tvingas ha spanska två timmar i sträck...!

3. Slutligen borde man även förbjuda regn & storm, såklart!
vafan är det bra för? paraply och skit, gaah! jag vill ju ha sool<3

image216

Men här är jag med mitt ultimata huvud-paraply :D -Skönt att slippa hålla det själv ;D

Andra avenyn

Jag har blivit besatt av ytterligare en serie, denna gång andra avenyn. Helt sjukt bra ju :D! Håller på med det fjärde avsnittet nu och fler ska det bli, yääy!

Sjukt soft att man kan se alla avsnitt på svt.se :D

...glöm dina bekymer, imorgon kommer nya

Teneriffa i bilder

Hej & Hå! Jag har haft en helt underbar vecka nere i Teneriffa <3 Jag ska bannemej aldrig någonsinn sluta resa, för dte är det bästa som finns! Min vecka i pic's:

Första dagen gick mest till spillo.. flyg, strandpromenaden, mat,  hotellet o så :P
  


Här började semestern på riktigt! Sol & bad och goda drinkar, yäy :)!
  

Sola & bada i Piña Colada, samt lite turist-shopping ^^
  


Sedan utförde jag & Helle en evighets promenad för att utforska ön på riktigt ;). Vi fick då förstå att vi hamnat på helt fel ställe av öns festligheter! Så därefter blev det taxi all night long :P
  

aja, inte nog med den nästan 2 mil långa promenaden, nejnej! Är dte sportlov, så är det ;) Vi spelade både tennis OCH pingis, HUR BRA ÄR INTE VI?!
  

Förutom sportigheter så fann vi ju utelivet tillslut ;) Då blev det massa med drinkar & dans (och taxi, haha)
    


Jag kan inte med ord beskriva hur kul & härligt vi haft det, saknar det! Fler bilder finns som vanligt på bilddagboken (lösen är babybabbs.blogg.se -fantasifullt, javisst!)

hjälp

Tim må vara den dummaste ikväll :( ... Länkar [denna] artikeln, nu är jag ju rädd :(

Pics från helgen + besvikelse

Idag har jag bara packat o packat! Det må vara dte jobbigast som finns.. att bara utesluta massa kläder är ju sjukt jobbigt.. jag önskar man kunde trolla med sej hela garderoben till varje resa, tänk vad naajs!! Hur som helst så är jag packad o klar för ävetyr i Teneriffa :D ska snart ha spa med Helle med ^^ <3

förövrigt hade jag en fin kväll igår =) Först kalas + mat + kareoke(!) hos Alec, sedan vidare på fest hos Jimmy, för att seda dra vidare till lotus (vilket var en besvikelse). "17+" hette det ja, men det va som lillis på lotus. Aldrig mera 17+ i strindbergs stil.

image191

Nae, nu ska jag försöka få bort min resefeber med gottis & spa ^^ ... ses! <3


Alla hjärtansdag

..En dag lik alla andra? -Japp, en helt vanlig torsdag som innebär jobb :(

Jag & Sophie har beklagat oss hela veckan över den kommande torsdagen, som nu är kommen. Sophie har hoppats på en dejt a la hollywood "do you wanna be my valentines-date?" xD ..Så idag på matte lektionen skickade vi runt väldigt fina kärleksbrev, med texten: Glad alla hjärtans dag! :) ...Shut up! And sleep with me, come over here, why don't you sleep with me? Shuht up!
-Vi är SÅ romantiska :) hihi hoho haha, salt o kryddor på det.

Hur som helst så fick jag en fin presentpåse av mammsen med massa fint i ^^, sen fick jag ett paket choklad av en snäll björn igår med, så jag är väldigt glad och nöjd =) + att jag köpte nya skor igår med -glädje!

image190

För er som inte undrar så tar jag härmed sportlov. Kommer inte hinna plugga historia nu innan jobbet, så jag unnar mig en välförtjänt ledighet redan nu :) ...Imorgon blir det till att växla pengar inför resan, shoppa spa-grejer inför spa:et och luncha med Helle<3


Min dag är räddad!

Det är så sjukt. Förra terminen hade vi i uppgift att läsa Werthers (jääävla) lidande, vilket jag tyckte var väldans tråkigt och svårt. Fattar inte vitsen med att läsa böcker på så gammalmodigt språk! Så ja, jag lade ner det projektet. Men sen var det dags för de så kallade läs loggarna... jag skrev ihop dessa efter gissningar och annat flummande, vilket visade sig vara precis vad vår kära lärare ville ha :D YES på henne,VG+ på mej! -Böcker är överskattade.

Något annat som är överskattat är filmer. Det är det ultimata sömnmedlet, inget annat. Men det verkar jag vara ganska ensam om att tycka..? För hur som helst så tvingas vi ALLTID se film efter film på skoltid. Ja dte låter kul, men nej, dte är dte inte. Särkilt inte när det är hamlet, som dessutom drar över på vår lektion i typ en halvtimme(!) ..vilket jag absolut inte hade tid med. Så istället för att sitta o sova (som jag annars brukar), så tänkte jag vara aktiv :) -Jag började göra historia-instuderingsfrågorna, vilket jag tyckte var väldigt smart. Det tyckte dock inte min lärare, så jag fick en sååå himla trevig kommentar: Jag trodde ni var mogna nog att ta eget ansvar.

Förlåt för att jag är 17år och tycker hamlet är tråkig och hellre vill studera historia än att sitta och sova.


Sun maid <3

Idag hade jag sovmorgon till 12.30 -yes på det. Jag hade planerat in träning vid 9-tiden, men upptäckte till min besvikelse att jag blivit förkyld över natten :( -NO på det!

Aja, det blev slappe-morgon (vilket jag inte har tid med, borde pluggat!!!), sen blev det lunch med Helle<3 Teneriffa blev det heta samtalsämnet :D ...snaart bär det av!

Förövrigt har mamma köpt russin till mig, i såna små tablett-ask-format ni vet? weii vad söta dem är ^^ 

image189

...Nu ska jag fortsätta med min jämförelse av i(talien)-land respektive u(ganda)-land

ÄNLIGEN KLAR

YES! YES! YES! Jag är ääääääntligen KLAR med min samhällsvetenskapliga undersökning<3 Nu återstår bara ytterligare en helvetes vecka i skolan, sen blir dte roligt :D
Fredag - middag + förfest hos Alec, sen Lotus
Lördag - packa det sista, sen ska jag o Helle ha spa ^^
Söndag - RESA till varmare trakter :D Teneriffa <3

image188

...För på fredag blir vi samlad liga <3

Då var det dags igen -Hej!

Helgen har bjudit på en jävla massa jobb, vilket jag var ganska sur över.. Tills söndag morgon, för då var jag färdig-jobbad för hela veckan, plus att solen sken (YES, nu kan jag ha min "nya" skinnjacka utan att frysa :D)

i lördags var jag förövrigt hos pappa och visade lite bilder och åt pizza -smarrigt. Dessutom berättade han om när han gick på SFI (Svenska för invandrare), då när han precis kommit till Sverige, haha shit vad jag garvade! Han berättade då att där va en helt IQ-befriad kines som verkligen inte kunde fatta vad ägg var. Läraren försökte allt vad hon kunde förklara vad ett förbaskad ägg var, men den stackars kinesen kunde inte begripa det. Pappa fick tillslut panik, och ställde sej därför upp på stolen (!) och började härma en höna (han tjoade och flaxade med armarna) och så låtsades han få ut ett ägg och skrek "DET! DEEEET ÄR ETT ÄGG!" hahhahaa, först DÅ förstod kinesen vad ett ägg var xD

Söndag- Igår var jag & Sophie hos Jimmy och lagade mat, han lever  ju fan bara på pizza nu sedan dess att han flyttade hemifrån xD ..Men så kom vi och bjöd på tacogratäng & kladdkaka :D

image187
jag, min lillasyster i sin kalas-outfit ^^ och den hjärtformade tacogratängen :D

Flyttad resa + hårproblem + tacos = min fredag

Idag serverades det tacos i matsalen :D:D -det gjorde min dag! (även fast alla klagade på att köttfärsen innehöll majs o ris :P haha).

Förövrigt så har vår sunny beach resa blivit flyttad... Vi skulle rest den 9/8 -för att INTE missa skolan denna gången, eftersom det var måttligt jobbigt att kasta sej in i skolbördorna en vecka efter alla andra förra året. Men så blev inte fallet. Ving meddelade igår att dte tydligen inte går att resa den 9e, varav dem flyttat vår resa till den 12/8! Helt sjukt :S ..Så nu kommer vi missa två skoldagar, fast dte gör mig inget :) Skönt att få liiite mer sommarlov, plus att vi förhoppningsvis slipper massa kristianstadbor :D ..Jag åker ju trots allt inte till Bulgarien för att träffa på massa mnniksor man redan känner :P

Nu ska jag leka forskare ett tag, sen blir dte till att sova, för att sedan avsluta kvällen med jobb :(. Något annat som inte heller är så kul är mitt hår. Jag behöver till frisören, men det är knappt lönt nu innan Teneriffa.. så det får vänta och jag får lida mig igenom det -Blööh
image186


Pro-ana-sajter

Min ambitösa vecka rullar på! Även idag var i skolan en timme innan skolstart ;) Alla läxorna är nu gjorda, dock väntar min samhällsvetenskapliga undersökning fortfarande på att bli färdigskriven :P ..Ska jobba på dne lite nu innan jobbet! Hahha jag känner mej som en seriös forskare när jag skriver den xD!

Förövrigt är det faktiskt himla lärorikt. Var inne på en pro-ana-sajt igår för att samla inforamtion till min undersökning, jag d-o-g av häpnad! Visst har jag vetat att där finns sajter där anorektiker peppar varandra att gå ner i vikt, men detta var ju helt galet! Dem annordnade TÄVLINGAR om vem som kunde gå ner mest i vikt på en vecka... Deras ideal är bland andra Nicole Richie(!) och deras mål är att väga så lite som möjligt... Skrämmande! Dessutom tolkar dem alla kommentarerna fel. Skulle nån säga till dem att dem är äckligt smala skulle dem bara tro att man var avundsjuk(!) ..Det är så hemskt att jag inte vet vad.

Innan idag var Stefanie, Sophie, Emma, Helle, Jossan, Angelica och jag en lååång stund på Tea Pot och fikade fransk chokladkaka -syndigt gott!
image185

framtidsplanen gick nyss i kras

Igår hade jag världens gräl med mamma, (inte allt för ovanligt i för sej) men igår handlade det inte om att "gå ut med hunden" som det till 99% av alla andra gånger gör!!! ..Utan nej, det handlade om att mina föräldrar på allvar tänker flytta till lund eller malmö(!).. När vet dem inte, men dem står uppskrivna på lägenheter i båda städerna nu. GAH! Inte för att jag gillar kristianstad, men jag har ju ändå min trygghet här. Min framtidsplan såg ut som så att JAG skulle vara den som flyttade hemifrån till nån ball stad och sen om jag ångrade mej så hade jag familjen här i hemtrakterna... men icke!

Jag sov på saken iaf, och vaknade upp på aningen bättre tankar än gårdagens :P Kom fram till att om vi skulle flytta innan jag hunnit ta studenten, så ska jag skaffa mej en etta här i stan, o sen så har jag föräldrarna (förhoppningsvis) i Lund, vilket är bra om jag sedan ska läsa vidare där :) -Då var det löst.

dessutom tyckte mamma synd om mej och köpte därför nya lakan till mig ^^, Så nu ska jag lämna mitt smockfulla skrivbord och krypa ner under duntäcket och se på TV och bara ta det lugnt<3

image184

Mitt samhällsvetenskapliga-skrivbord (höhö) Och mina nya lakan :) Sov gott!

Att gå in i väggen!

image183Jag har varit så sjukt flitig dessa tre dagar, har inte ens anslutit min dator till internet (!) -Allt för att hinna med allt mög i skolan... Varje dag har jag makat mej till skolan en timme innan vi börjar för att plugga. Dessutom har jag utnyttjat vartenda rast åt pluggning med, jag är helt chockad över min ambition!

I måndags var jag , Emma och Sophie på tea pot och fikade, samt pluggade inför matte c provet som var idag -Inte det lättaste jag gjort om man säger så.. derivera derivera och åter igen derivera -Kommer drömma mardrömmar om alla dessa funktioners derivator och tangenter !

Men den största bördan just nu är min samhällsvetenskapliga undersökning på typ.. högskolenivå(!?) paniiiik.. Sicket trevligt litet inlägg detta blev -BARA om skolbördor, haha! Men tragiskt nog har jag inte gjort nått annat xD

Hejdå, nu ska jag gå in i väggen!


fettohelgen <3

Fettohelg # 1 för min del :D haha! Igår blev det kebab, godis, film o trevligt sällskap hos Alec -mys. Filmen var skabbig, men bra :P (vad Helle än säger!! haha) Resten av kvällen bjöd på massor med ultimatum, bland andra:

"Vad hade du helst gjort: rakat av håret eller dragit bort båda framtänderna?" -Som att välja mellan skit & bajs! hahah, fast jag hade fanimej rakat av håret... tänk vad skönt ändå :D

..nej nu ska jag återgå till min samhällsvetenskapliga undersökning om det är farligt för tidigare anorektiker att läsa respektive tidningar: Aftonbladet, Vecko Revyn & Svenska Dagbladet (snart kommer mammsen med pizza med, mums på det!)


Guitar hero & Lejon-Alec

Igår bar dte av till Jimmy's nya lägenhet, sjuuukt fin och minst liga fint läge -In my hood ;D! Guitar hero blev kvällens huvudaktivitet :D saatan vad kul dte var (dock svårt :P Sophie diggade mer än att prickade in noterna xD)

Senare bagav jag, tim och stenis oss iväg mot Lotus för att möta djungeln! haha, Lejon-Alec var mycket sööt i sin egenkomponerade dräkt ^^ -Sy är veerkligen Alec's dolda talang(!) ..jag ska med lära mej sy riktigt bra en dag :P

image182


Härlig fredag,

image181Dagen började vääldigt segt, då jag var fjantigt trött.. men efter min dagliga kaffedos var tröttheten glömd och begravd! :D Efter skolan blev det lunch på stan med fantastic 4 =) Sedan blev det ett jävla massa hatt-provningar på tim xD

Dessutom har jag även hunnit med träning OCH simning OCH bastu OCH skitsnack på friskvårdshuset/tivolibadet med Jossan <3 - back in the days!

Förövrigt sitter jag nu och smaskar i mej en hallon-smoothie :), snart kommer lillevän och då ska vi bege oss till Jimmy's nya lägenhet :)

Adjö!

RSS 2.0