Good feeling

God kväll!

Grupparbetet börjar arta sig nu känner ja, kul! Imorgon har vi skola med föreläsningar på förmiddagen och grupparbete på eftermiddagen, ska skoj.

Kom förövrigt nyss hem från ett box-passSATS, riktigt stolt över att jag kommit igång med träningen - man får ju trots allt en gåva om man stämplar 2 ggr/veckan ;).



Håret blev förövrigt jättebra, de var riktigt duktiga på Cardell Redken Lounge!

- TADDAH, ingen utväxt!!! Sämre bild får man ju dock leta efter :P, men aja...


NU: 2 and a half men, sen nanna sött.
/B

Grupparbete

God afton!


Nu är utväxten borta - så nu är Christopher nöjd, med tanke på att hans första kommentar var "oj, ingen utväxt!" haha. Nu är det grupparbete för fulla muggar!

Fikadags, med dumlekakor och kaffe :D


Back to work!

Frukostfavorit

Dagens frukosttips a la student-budget:

ÄGGAMACKA!!!

Varma, nykokta ägg, uppskurna på mackan med bregott... mums!


Nu ska jag till frissan... Fy vad jag saknar Beccie!

Brum Brum Saab

God kväll!

Min första dag på jobbet i Gamla Stan gick jättebra idag, trivs verkligen superbra på Bågar & Glas! Nu när jag kom hem satte jag mig för att gå igenom vad min grupp åstadkommit under dagen (medan jag varit på jobbet) med grupparbetet om Saab. USCH vad tungt detta är. Jag ser inget slut, bara en deadline jag inte förstår hur vi ska lyckas hålla...

Imorgon ska jag till frisören, sen blir det möte med hela gruppen. Blir nog en intensiv dag, så ska försöka hinna med ett träningspass på kvällen att varva ner med :).


Nu: åter till Saab...

/B

God morgon

God morgon!


Idag har vi egna studier, så jag ska passa på och jobba! Det blir min fösta dag i butiken i Gamla Stan, vilket ska bli spännande. Jag älskar Gamla Stan, där skulle jag vilja bo!

Lingongrova med avokado på, sjukt gott!
.
.. Nästan lika gott som äggamacka :D

Ha en skön dag!
/B

Handsvett

Juste!

Jag har ju glömt att berätta att vi nu fått tillbaka resultatet från vår första tenta - Jag lyckades få 34p av 36 möjliga. Jag är löjligt nöjd! Så nu känner jag mig redo att börja jobba som projektledare, höhöö.. ;).


Nu har vi dragit igång med marknadsföring, som är en akademisk kurs framtagen av Handelshögskolan i Umeå. Det ska bli riktigt kul! Läraren är dessutom hur skön som helst. Dock har vi fått en sjukt tung gruppuppgift som typ ger mig handsvett (?!). Var den tvungen till att handla om Saab? Jag har noll koll (och noll intresse) för bilar...




Stort minus är dock att litteraturen är på engelska... Helle, kom hit!!

/B

Lördagens bravader

God afton!

På Christophers begäran följer här en resumé från lördagen. Vi började då med lite förfest hos Mr Walldoff, för att sedan bege oss vidare till Sogni för billig dricka ;). Tanken var sen Pure, men efter att ha insett att vi inte skulle komma in där gick vi vidare till Ambassadeur istället - riktigt lyckat!

Inne på Ambassadeur


Richard och John har skoj

Min jobbarkompis Tobias!

Inne på Red Room (eller va det hette?)

Och sen följde kvällen detta mönster - Kungarna av Tylösand nästa ;) höhö..

Fler bilder från lördagen (och massa andra festligheter sedan jag flyttade hit) ligger uppe på facebook i mitt album "Höst'10" - enjoy :).


Ska visa er min dundermiddag sen btw, mums!

/B

Kameran gör comeback

Riktigt lyckad helg!

Igår firade jag & John våra 27månader ihop med entrecote på St Andrews och därefter biopremiären för Wallstreet. Den var riktigt grym, till och med bättre än ettan ;).

Nu fungerar kameran igen (nu när vi köpt nytt minneskort!).

Ikväll blir det förfest hos Christopher sen utgång, kameran hänger med!

So long!
/B

Good feeling

God kväll!

Sitter och kollar igenom kalendern lite och inser att jag har så mycket kul framför mig. Torsdag till lördag ska jag jobba, vilket är skitkul! På fredag ska jag och John fira våra 27 månader ihop med att gå ut och äta, samt se den nya Wallstreet på bio :). Nästa vecka börjar vi med marknadsföring i skolan, dessutom ska jag till frisören och få bort utväxten (ÄNTLIGEN!) och om bara en månad kommer mina favorittjejer från Skåne och hälsar på (som jag saknar er!!) mm. Good feeling, helt enkelt!

Imorgon blir det dock skola, sen träning med några tjejer från klassen =).


Meeeen, först vill jag drömma mig tillbaka till Italien:





Nu: Idol!

Flygbiljetten bokad

God kväll!

Idag drog vi igång med försäljning steg 2, vilket var rätt intressant. Något jag verkligen tog till mig var prisargumentering - något jag ska applicera till verkligheten på jobbet i helgen ;).

Förresten så är flygbiljetterna hem till Skåne över jul & nyår nu bokade! Fredagen den 17/12 åker vi, direkt efter vår sista tenta för året. Jag längtar SÅ efter jul, familj, vänner & JULKLAPPSLEK!!!

Fförra julen (som spenderades hos Johns föräldrar på dagen & med min släkt på kvällen)





Nu: fortsätta tycka synd om mig och min förkylning med te, snyft.

/B

Taskig ugn

God afton!

Började denna dag med hembakta scones. "Gott", önskar jag att jag kunde säga... Men tyvärr har vi världens mest konstigaste ugn, som bara förstör mina bakverk(!!!).

Men, en bra sak är att Helle, Alec och Sophie kommer hit vecka 42 :D. FAN vad kul det ska bli! Jag har saknar dem så mycket.

So long!
/B.

Bilder från onsdagen

God kväll!

Anna är väldens snällaste, som skickade över lite pic's hon tog med sin mobil i onsdags - utan att jag ens hann påminna henne(!). Tack tack :).

Hemma hos Anna på ost & vinkväll/förfest:
Carro, Christopher, John, jag och Ange

Sofia och Sanna

På Utecompagniet:
Ange & Jag

Jag, Anna och Bengan

Jag, Bengan, Carro, Ange och Sanna


Måste förresten säga att jag & Ange är helt besatta av Stand Up(!). Igår var vi på Norra Brunn och såg David Batra (vilket bjöd på en miljon garv), och nu ska vi köpa VIP-kort dit, så att man får fri entré ända fram till juni 2011 :D. FAN VAD KUL!!

Nu: myskväll med fjanten.

So long!
/B

Idag & Igår

God kväll!

Idag hade vi "egna studier", vilket var alldeles utmärkt för vi hade en fältstudie att uträtta. Skoluppgiften är att vi ska analysera säljare och reflektera över hur väl de använder sig av olika försäljningstekniker vi lärt oss. Jag, Jompa och Christopher begav oss därför mot Nacka Forum för att provköra bilar, låtsas vilja köpa iPhone 4 (eller okej, jag låtsades inte SÅ mycket, för vill vill man ju men...) mm.

Riktigt rolig uppgift! Nu ska allt sammanställas med bara. Intressant hur vissa kan vara så dåliga på att sälja, men ändå jobba som säljare(!). Aja, synd om dem.



Igår hade vi för övrigt ost & vin "tjejkväll" hos Anna, för att sedan bege oss till ute compagniet och spybar. John & Christopher hamnade dock på Laroy, men trodde att de var på spybar haha. Värt att nämna är även att Christopher är tjejkvälls-pro, han vet precis vilka låtar vi går igång på - "Working 9 to 5" höhö..

Ska se fall Anna kan skicka över några bilder från kvällen!

/B

Höstmiddag

God kväll!

Här följer några få (dåliga) bilder jag lyckades ta på kick-offen

Dukningen med förrätten på plats!

Otroligt bra underhållning med jazz och cirkus-liknande saker, typ som han:


Glömde dessvärre kameran hemma, så mobilen fick duga :P


Denna kväll har vi för övrigt haft en riktig höstmiddag - potatis & purjolökssoppa och nybakat solrosbröd till. Så gott och så passande denna regniga dag.


Nu kollar vi på 2,5 men och äter popcorn, samtidigt som Ange flätar mitt hår ;)
/B

Invarndrarna = ett hot...?

Kenza skrev ett inlägg där hon uppmanar alla att rösta, vilket hon sen avslutar med "Jag förbjuder mina läsare att rösta på SD. Ok? Hehe. *OBS - BLINKAR MED SKÄMTLAMPORNA*"
- Alltså menar hon inget bokstavligen, det förstår väl vilken människa som helst?

Tydligen inte.

* Istället svämmar kommentarsfältet över av nästintill skrattretande kommentarer. En av de roligaste skrevs av en tjej som tänkte rösta på SD, för hon tycker att det har blivit FÖR många invandrare i Sverige. Ett exempel hon tar upp är att i skolan lägger lärarna så mycket tid åt invandrarna att det knappt finns någon tid över åt svenskarna sen, vilket gör att de halkar efter.

Jag förstår verkligen inte detta "vi och dem"-tänk. Vi är väl alla människor - svenska medborgare - som har rätt att få hjälp i skolan, oavsett bakgrund?! Om nu skolan inte hinner ge alla den hjälp de behöver, betyder detta att den är underbemannad - och då tycker jag man ska rikta sin kritik ditåt istället.


* Några andra roliga kommentarer är också att det numera finns fler icke svenskar än helsvenskar i detta land, vilket verkar vara ett enormt problem för många.

Vad ger dessa människor rätten att bestämma över vilken livspartner respektive person väljer? Om nu Sven Svensson vill dela sitt liv med en chilensk kvinna, skall han väl få göra det? Och vad spelar det då för roll om det föds en svensk/chilensk bebis, kontra en helsvensk bebis? Stör det Er? Allvarligt talat, jag förstår inte problemet.

/B

 


Egoboost - en riktig komedi!

God kväll!

Jag sitter här och läser Blondinbellas bok "Egoboost" - vilken härlig tjej hon är! Likaväl som den är nyttig och bra är den också otroligt rolig. Jag älskar den humoristiska, lätt ironiska skrivtekniken - med glimten i ögat, helt enkelt! Måste dela med mig av ett urdrag som fick mig att skratta högt:



"Är du en dramaqueen? Låtsas du som om ditt förhållande är som taget ur en high school-serie? Eller en Hollywoodfilm? Bara för att man bråkar behöver man inte springa ut på gatan i strumplästen och tycka synd om sig själv och hoppas på regn så att mascaran ska börja rinna. För i verkligheten följer inte killen efter (jag har provat ett antal gånger och i nästan samtliga fall får man stå där utan skor och se dum ut)."
(Ur Egoboost, Isabella Löwengrip s.57)

- Här snackar vi självdistans på hög nivå. Love it!

/B

Kickade off

Tjohej!

Nyss hemokmmen från kick-off med jobbet, som hölls på Arlanda. Riktigt trevligt! Det blev en heldag igår med lunch, inköp, föreläsningar mm. för att sedan avsluta med en trerätters middag med jazz-underhållning och "disco-dans" med liveband ;). Vid 1-tiden kilade jag & Elli upp på hotellet för att sova, men ändå vart vi helt döda imorse(!). För sköna sängar, helt enkelt! Dagens höjdpunkt idag var lätt frukostbuffén <3.

Bilder o lite annat kul får komma senare, nu: bara vara.

/B

Rolf AB

God kväll!

Gud vad roligt det var med projektredovisningarna i skolan idag! Tyvärr hade vi problem med tekniken, så vi fick visa vår presentation på laptopen(!) för hela klassen, haha.

Här har ni förresten min grupp, aka Rolf AB



Modigliani (aka "Rolf"), Verkställande Direktör


Barbara, Teamleader


Jona, Art Director


Victor, Teamcoach

Seriösa gruppen här vaaa ;)

Nya skor

Hej där!

Jag känner verkligen att jag hittat de perfekta vardagsskorna att ha i höst, nämligen dessa boots från Parisienne som jag köpte i söndags. Ledorden i min skojakt var "ett par snygga, lite mer dressade skor, att ha till vardags utan klack" - som klippt och skuret ju!




Passade även på att köpa en lädersula att ha i dem, skokräm och putsduk :).

Message to myself: sluta inbilla dig själv att du kommer att använda klackar till vardags!!!

"En dag på jobbet"

God afton!


Ytterligare en intensiv dag avklarad (snart iaf). Var i skolan till klockan 18(!) idag. Imorgon skall vi nämligen ha våra projektredovisningar i grupp, samt lämna lämna in projektplanen. Vår reklambyrå heter Rolf AB och kommer att kicka ass imorgon ;). Jag ska försöka visa upp delar av vårt projekt imorgon (vår logotype är så jääävla snygg!!).

Här får ni lite bilder på Rolf AB's "kontor" höhö..


Min grupp, som vid det här laget började tappa motivationen :P

Nu ska jag bara chilla, efter ett hårt box-pass. Babba = död.

So long!
/B

Rea när den är som bäst

Hej där!

Jag har ju varit duktig och skaffat mig både gymkort och nya träningskläder, bra va? Men bäst av allt är att Stadium haft sjukt bra priser nu, så jag har verkligen fyndat!

Köpte dessa träningsskor från Reebok för 599kr (ord.pris 1199kr)

Och denna träningstopp från Reebok för 99kr (ord.pris 299kr)

Detta blir kanon till mina svarta träningsleggings och min rosa sport-bh! Så fort man köpt nya träningskläder känns träningen mycket mer motiverande, varför är man så löjlig?

So long!
/B

Plugg

God kväll!

Usch, jag är helt såsig i huvudet efter en intensiv skoldag i dålig luft. Vi har grymt mycket plugg nu - gruppredovisning och inlämning på torsdag + tenta på fredag.


Pluggis, check!


Nu blir det Pizza!

Welcome to my crib...

God kväll!

Idag gjorde jag comeback på gymmet - riktigt kul faktiskt. Jag drog även med mig John (ja hör och häpna), men han är numera ägare av ett SATS guldkort OCH en hel uppsättning träningskläder - yesbox. Jag är mycket stolt över mitt inflytande! Höjdpunkten idag var dock att just det SATS vi var på idag även hade tillgång till spa-avdelning- perfekt avkoppling!


Här följer förresten som utlovat lite bilder på lägenheten!

Hallen:

Vardagsrummet:

Vårt lilla retro-kök:

Sovrummet:

Toaletten:
So long!
/B

Jag tror han vill ha en kaka

God morgon, gott folk!

Jag & John gick upp kl 8(!) idag. Tvätt stod på schemat! Sen åt vi en dunder-frulle och kort därefter fick vi ett ryck och storstädade lägenheten - så nu är här strålande rent ;). Jag passade även på att ta kort på vår lilla lya eftersom jag fått lite förfrågningar på det, så ikväll skall jag visa upp vårt crib!


Nu sitter jag med kakorna jag & Ange bakade + massa plugg.

Sen blir det träning + spa!

So long,
/B

Resumé

God morgon!

Jag har fått skäll av Helle över min dåliga uppdatering, men kombinationen av för mycket att göra och dåligt internet är ingen bra kombo. En liten resumé följer här!


Tisdag:
Jag skulle köpa träningsskor, men kom hem med en tröja istället :P
Från H&M för 249kr, perfekt!

På kvällen var jag, Ange och John på Underbara Bar och kollade på stand-up. Per-Robin från "Anna Anka söker assistent" och Kojo var två av de alla som uppträdde.
Kojo, Angelicas idol typ :P haha


Onsdag:
På kvällen hade vi klassträff. Några var hemma hos oss innan och drack lite, samt dansade lite cha cha slide (tydligen är det inte vara vi Kristianstadbor som kört den, utan även Carolin i min klass haha :D).

Efter vår mini-förfest drog vi till Hällströms och mötte upp resten av klassen!
En del av klassen (skulle gjort en Helle och tagit "på hela sällskapet" haha)


Torsdag:
Lite halvt bakis tog jag och Angelica oss i kragen och bakade(!). Vid 1-tiden mötte jag upp min grupp för grupparbete med hembakad fika och "lyx-korv". På kvällen var jag på queen-musikalen "We will rock you" med Vasuma inc. som bjudit in hela personalligan på det, samt lite förmingel och käk i deras showroom. Riktigt trevligt!


Fredag:
Jobbade jag på Bågar&Glas hela dagen. På kvällen hade jag kvalitetstid med John. Han lagade god middag och sen åt vi Ben&Jerry's till en bra film :). Mys!


Lördag:
Idag har jag & John haft världens mysigaste morgon. Vi tog en promenad bort till Bondegatan och köpte världens bästa bröd som vi nu ätit till frukost. Gott!

RSS 2.0