Nattetid

God kväll (eller snarare natt)!
Kvällens desperate housewives avsnitt sög, besvikelse! Dessutom har jag försökt gräva up Helle ur sitt depp-hål, men det slutade med att även jag trillade ner xD.

Förövrigt fick Elin för sig att intervjua mig om bloggandet för skoltidningen Elite, haha Elin med sina galna idéer ;) -"du skulle hetat BrunettBabba.blogg.se" hahaha

image311


what's up!

Goddag!
Fick idag hem en skiva med en hel del bilder från denna fotografering, kul :). Kommer nog upp någon ny bild därifrån senare ikväll :)!

Först ska jag studera och äta Pizza (som jag själv lagat på hälsa & kost lektionen), sen blir det träning med Elin, So long mina vänner <3

Förövrigt pratade jag betyg med hälsa & kost läraren idag och det gick jättebra! Känns som om dagens individuella matlagning gav henne en bättre syn på mig. Skönt!

Mean girls + pic

God morgon gott folk!
Igår ägnade jag kvällen åt att kolla på film med Bamsketa. Det blev mean girls, vilket bara jag verkade uppskatta :P haha -Den är ju sjuuukt roligt! NÄSTAN lika rolig som "not another teen movie" ;)

Nu ska jag snart bege mig till häsla & kost lektionen, då ska jag kriga med läraren -för jag ska fan ha bättre betyg än så! Jag som är Mat-Babba och allt ju ;)

image310
Bild tagen av Todde Jönsson från visningen i lördags

Smoothie

God kväll mina vänner!
Idag satt jag & Sophie på fenix hela förmiddagen och glassade med varsinn smoothie, som dock inte var så god :(. Jag måste bara göra klart för alla: Fenix är överskattat. Om det inte vore för deras härliga uteservering och perfekta läge (nära till såväl söderport som c4 och ändå mitt i stan) så hade det nog inte varit lika poppis. Finns ju så mycket annat gott, så som house of bagels & nostalgia -Tummen upp!

Men eftersom deras Smoothie vart en besvikelse gjorde jag mig en egen här hemma, möööd godare ;)! Sedan bar det av till friskvårdshuset för lite Aerobic Moves :D!

image308

Rekord!

God morgon gott folk!
Igår hade jag lite utav ett rekord här på bloggen, hela 118 unika besökare hittade hit
-Kul :)!

Gårdagen tillbringades i Malmö. Det blev lite experimentering med smink inför fotografeirngen 11 maj, då ska det bli en "fanstasy-sminkning" -yääy :D!

Nu måste jag ta tag i mitt liv, ska snart skriva nationellt prov i engelska (dör).

image307
Här har vi hela gänget från helgens modevisningar :) -Tack till alla!

Bilder från visningen

Här följer som utlovat lite bilder från visningen :)
Sisters:
image303

Butik Z:
image305

Angeline:
image306
(Bilder tagna från Kristianstadbladet.se)

Fler bilder finns här (lösen: babybabbs.blogg.se)



 


modevisningarna + pics

Goddag :)
Gud vad roligt jag haft dessa dagar! Modevisningarna har gått jättebra, förutom det att jag försov mig EN TIMME (!) till samlingen imorse, gaah så klantigt! Annars har jag träffat massa nya härliga människor, vilket gjort det hela kalaskul :D!

Bilder från visningen kommer lite senare ikväll, måste lägga in de på datorn först
(innan dess hade jag tänkt sluta fred med mitt rum, som för tillfället ser ut som kriget!)

Här är två bilder från fotograferingen med Anne sålänge :)
image302

Förövrigt har det ju varit 3895687 kameror på plats idag, hoppas jag lyckas få tag i några av fotografernas bilder..  Låt bild-jakten börja ;) haha!

Rörlig dag

God kväll! Idag har varit en händelserik och trevlig dag.

Dagen började med att jag fick ta hand om en måttligt bakis Bamse, som klagade på värmen och solen som stekte genom mitt fönster -palla klaga på våren ;) haha!

Senare begav jag, Angelica, Helle & Sophie oss in till staden i jakt på de perfekta 18 års presenterna till Emma & Jossan -gah vad bra det blev :D

På eftermiddagen jobbade jag & Alec med presenterna ;), sedan gick vi till house of bagels för att fira att Alec klarat uppkörningen :D -GRATTIS ÄLSKLING!<3
Det blev massa mat & fika i eftermiddags solen -I like.
image300

Efter det kalaset var det dags för genrep inför modevisnigen som är imorgon & på lördag -ska bli ritkigt kul :D. Ska gå väldigt varierade kläder -allt från nightwear till balklänning och burberry-outfit, yäy =)!
 - Alla som ska gå modevisningen :)

Nu håller jag på att dö av stress. Måste packa 894353895 saker inför visningen imorgon, plus att jag måste hinna fixa mina naglar (de ser ut som stryk efter en kväll på jobbet), sen måste jag även hinna klart med Emmas & Jossans present(!) OCH sist men inte minst borde även samhälls-uppgiften bli klar (som skulle varit inlämnad IGÅR!!)
-snacka om att ligga efter i sitt eget liv, gaah.

ond cirkel

Mitt jobb kan gå och . Igår upptäckte jag att de hade SLÄNGT mina arbetsskor (!), gissa vem som slängt dem? Jo, samma jävla kock som klagade på min lön -SÅKLART! Lönesänkning & slängda skor, yes på det.

..förövrigt shoppade jag en blommig, vippig kjol för bara 98kr igår -det va glädje.

Glass + pics

Hejsan! Idag är en härlig dag, och morgondagen ska med bli fin -för då ska jag unna mej en ledighet ;).

Solen skiner & jag har ätit glass <3
Jag: Hej, en kula päron/mjölkchoklad och en..
Säljare: Den är tyvärr slut
Jag: Ah okej, en kula mjölkchoklad & mjölkchoklad-topping
Säljare: åh, den vi har bara mörkchoklad-topping
Jag: Vet du vad? Då dka jag inte ha nått alls!

..det slutade med en pinnglass xD.

image299

Ytterligare två bilder från fotograferingen med Jenny Bäcklin

Matdags, yäy!

Godkväll!
Nu har jag precis fyllt min tidigare hungriga mage med varma mackor & iste -Mums.
Kl 20.00 kommer dessutom Helle, då ska vi äta marrängswizz och se på DH<3
-Toppenkväll!

image298

..Ja, toppenkväll -trots samhälls uppgiften som tar livet av mig, men vet ni? Jag låter den go with the flow ett tag nu, får väl i värsta fall fortsätta imorgon eller något annat trevligt. Orkar inte stressa upp mig mer, för detta är en bra dag!

Fetto-fiesta

Goddag! Idag hade vi fetto-fest på hälsa & kost lektionen, YES på den.  

Huvudrätt(er):
- Pasta + kyckling/baconsås
- köttfärspaj
- varma mackor
- sallad

Efterrätt(er):
- Kladdkaka m. grädde
- Chokladmousse m. grädde
- Hallon/blåbärs muffins
- Chocochip cookies
- Plättar m. sylt

...Jag var i sjunde himelen <3

image297

Förövrigt är jag kär i vädret och arg på Alltr3. So long mina vänner <3!

Att gå över gränsen!

GAAAAAAAAAH, jag vill slå Alltr3!! För det första har han trakesserat mej hela dagen med att kalla mej för fåfäng & ytlig (!) och nu gick han över gränsen, han avslöjade VÄRLDENS grej som ska hända i desperate housewives! Jag är i chocktillstånd och vill typ, böla?!

Så nu är jag & Helle riktigt förbannade på Alltr3. DÖ SLYNA!

Babba goes punk!

Goddag!
Om någon är mäktig nog att stanna tiden, får den gärna göra det. Jag hinner fan inte med! Franskan & samhällen kan gå och dö (annars gör snart jag det).

Annars formulerade Sophie det väldigt fint innan idag:
"Ja detta suger, jag kommer hinna begå psykiskt självmord flera ggr innan onsdag!"

...Japp, det är typ så det ligger till!

image296
Här är förövrigt ytterligare en bild från fotograferingen med Emmie i malmö!
Måste berömma designern för sina kreativa idéer, en sladd som linne liksom?! -Great :D
Sen är det lite creepy att hårstylisten på allvar fått mitt hår att se rockigt kort ut -ballt ;D

Helgens kompensation?

Godkväll!
Denna dag har varit sjukt härlig, nästan så den kompenserar helgen ;) hah! Började med en skön joggingrunda ute i solen, sinnes skönt.. Plus att jag upptäkte att söder är väldigt mysigt. Fann bland annat mysiga stigar och HÄSTAR(!) haha, lantis-söder!

Senare blev det lunch (tacogratäng) med Helle & Sophie -Mys! Efter det såg vi Kristianstadflickornas dansuppvisning, där både Emms & Stef var med -grymma ;)!

Nu har jag precis tagit igen förlorad tid med min kära Helle<3 Vad som händer nu är dock oklart, börjar bli lite rastlös.. och faktiskt lite ensamt att vara ensamhemma nu xD!

image295
Fler bilder finns [här] (lösen: Babybabbs.blogg.se)

Party-pooper-livet sög

Godmorgon!
Nu är jag jävligt less på mitt party-pooper-life, så nästa helg ska det bannemej bli ändring! Nu är jag & Helle jääävligt laddade ;) haha <3.

Vad som bröt ut denna lesshet var gårdagen. Gissa vart jag hamnade en lördagkväll? Jo, hos pappa (!) :O. Vem trodde någonsinn att jag skulle hamna där en lördagkväll, helt frivilligt? Inte jag iaf (nej, till o med pappa vart  chockad :P).

Dagens planer:
- Ut o springa nu
- Äta frulle
- Laga tacogratäng
- Va med lillevän (och helle?)
- Sen efter maten ska vi bege oss till Emmas dansuppvisning :D

Butik Z + pics

Kort dag i skolan, minst sagt haha. Efter skolan var jag och åt mig lycklig på BK med Tim & Alltr3 -mums. Efter det var jag inne hos Patricia på butik Z för att prova ut kläder inför visningen nästa vecka =). Det blev ett nattlinne i svart spets som är sjukt snyggt (jag blev förövrigt kär i det).

Och som utlovat är här två av bilderna från fotograferingen med Emmie!
image293

image294

Sjukt balla "kläder"om du frågar mig!
-Jacka av tidningar
-Kjol av röd latextejp (som tejpats direkt på mina ben, haha)


En liten Preview

image292Fick mejl från agenturen igår, bilderna jag tog med Emmie under påsklovet är nu helt färdiga! Här är en liiiiten preview, större & fler bilder kommer sen =)!




<---Asballa kläder (gjorda på tidningar och dylikt) :D

ÅT HELVET MED ALLT!!!!!

Efter snart 2 års slit blir jag nu tackad med en ny timlön, som är 20kr lägre än den förra. Det kunde dessutom inte kommit mer olägligt, allt är upp & ner.

Where did I go wrong?

Önskar mig själv lycka till

Idag tittade solen fram, YÄY! Det blev därför till att plocka fram jeansjackan igen :D
image291
Förövrigt var jag och mina favoriter på rosegarden och åt oss lyckliga på lunchen, det va glädje det! Får se om den glädjen kan hålla i sig hela dagen?.. tveksamt. Ska nämligen snart bege mig till jobbet för att diskutera lönen -Lönesänkning på g!
Önskar härmed mig själv lycka till.


Ta din chans att påverka..? haha

image290Igår natt bröt det nervösa sammanbrottet jag fruktat hela dagen ut, det var mindre skoj. Men så kom mamsen och bjöd på massage och moraliskt stöd<3

Dagen idag har varit betydligt bätre än gårdagen. Geografiprovet slapp jag göra (?!) och matteprovet gick bättre än väntat, yes! Dessutom har jag, Sophie & Tim varit och fikat (fika = nyckeln till glädje), och som grädden på mosen har vi även kollat ut massa snygga kläder Tim borde köpa :D!

Elevrådet var förövrigt väldans roligt.. Känns som Sophie borde ta åt sej av Historialärarens tips om att "kankse tänka en gång extra innan hon räcker upp handen?!". Elina läste upp förra månadens klassrådsrapport och den innehöll endast citat från Sophie xD

"Sophie tycker att möbleringen i matsalen är dålig..."
"Sophie tycker vi borde ha pappershanddukar inne på toan.."
"Sophie tycker det är dumt att dem tagit bort saftmaskinen i matsalen.."

..Ja, man får ju ta sin chans att påverka när man väl får den ;) haha!

Sinnessnygg byxdress från nelly.se!


Livets ironi

Idag är jag väldigt nära ett nervöst sammanbrott, jag har samlat på mej för mkt skola.. och nu förväntas allt vara klart imorgon, dö på mej. Till råga på allt så ringde dem nyss från jobbet och undrade fall jag ville jobba ikväll :S -Livets ironi.

Men jag tror jag låter allt go with the flow, för nu ska jag ta ett bad. Sen kommer Helle och då ska vi se på desperate housewives, som har sässongspremiär & dubbelavsnitt ikväll, YÄY!

Geografiprov & MatteC-prov here I come...!
 21.00 för Engla igår <3

Två veckor är.. länge?

image288Här kommer lite bilder på det jag shoppade ^^.

Idag fick JOICO's schampoo & "smooth & blam"-produkt hänga med mej hem. Hoppas de är lika bra som resten av deras produkter (silkedropparna & hårinpackningen är ju 2 die 4!).

Nu ska jag försöka hålla mig borta från kostnader tills nästa lön, som inte kommer förrän om TVÅ veckor (!). Som sophie så fint uttryckte det idag:

Sophie: Lönen kommer ju om 2 veckor..
Jag: ja, skönt det!
Sophie: SKÖNT?! Jag kommer fan hinna gå in i ekonomisk kris flera gånger innan dess!!!

..Då slog det mig: två veckor är en lång tid. Det är lika långt kvar som det har gått sedan den senaste lönen. Ekonomisk kris väntas här med!

Radell: Vad gör du av alla dina jobb-pengar egentligen? -det är frågan.

Sjukis-livet från den glada sidan

Goddag!
Gårdagen blev något utav en sjukis-dag, dvs: massa mums + film!
x antal skålar med marrängswizz, taco-baguette + save the last dance förgyllde min dag, yäy! Och just när jag börjat gilla sjukis-livet, känner jag idag hur jag redan börjar bli bättre, haha!

image287

Förövrigt kom lillevän hem till mig tidigt imorse, det blev en lång frukost med massor av prat + matte :D, vi är så duktiga! Sedan gick vi bort till idrotten, vilken var den enda lektionen för dagen :D. Efter det gick jag & Steff på staden och jag shoppade (!).. syndigt!

Have it Greekway!

Då var helgen förbi, typ.. Men jag klagar inte =)!

I fredags blev det jobb för hela slanten + en härlig drix :D

Lördagen bjöd på träning och massor av mat <3! Först lagade jag & Emmie kycklinggrillspett + klyftpotatis + grekisksallad + tzatziki ..MUMS! Senare under kvällen fick vi besök av Jossan & Alec, då blev dte marrängswizz i stora lass, då vart jag glader!

image286

Idag hade jag & Emms tänkt träna, men vi har båda gått och blivit sjuka :( ..Vad ska jag nu göra idag?! Söndagar är ju mina träna+spa-dagar(!). Får väl lägga mej och dega xD

..Imorgon är det äntligen den 14/4! :D

Partytrixet ;)

Dagens roligaste!
Alltr3: ja, men behöver man inte bara säga några ord för att konvertera till islam, typ?
Lärare: ja, i princip. Det sker ingen döpelse iaf.
Sophie: Men oj, tänk om man råkar säga dedär orden?! Värsta partytricket ju! De borde ha det skrivet i Metro typ, så ber man nån läsa högt och så vips drar man fram slöjan & koranen! :D
Lärare: viktigt att tillägga är att orden måste menas...

-Nya partytricket ;)

Förövrigt måste jag säga att detta halsbandet från A by A är sinnes snyggt :Dimage285

Heldag i Malmö!

Godkväll gott folk!
Måste säga att jag haft en super härlig dag idag, humöret har dessutom varit på topp och gårdagens hemska utvecklingssamtal har varit glömt och begravt heeela dagen! :)

Började dagen med en ansiktsmask + långt bad, och vid ett-tiden begav jag mig till tåget.

Väl framme på agenturen träffade jag efter en stunds väntan agenten från Milano och Torgnhy från Sweden Models. Vi kollade igenom mitt portfolio och tog några bilder, annars pratade vi mest om desperate houswives och matlagning -härliga samtalsämnen!

Efter mötet med dem blev jag och två andra iväg skickade till affären ABCD för att en snubbe skulle kolla på våra anklar xD. Tydligen behövde dem en modell med smala ben, för en reklam av en sko som tydligen ska vara det fulaste dem någonsin sett, haha! Men stylisten ska nämligen vara väldigt begåvad, så helheten blir nog fin :) ..förmodligen får jag vara medverka i detta, hoppas! :D -vem tackar nej till att ha på sej världens fulaste skor, som tydligen ska få benen att se ut som stockar? Inte jag iaf! :D

Efter alla dessa bravader begav jag & Anne (som också var med i Nova Lund tävlingen) oss iväg på en liten shoppingrunda, inhandlade lite nya underkläder :D. Senare blev det kvällsmat @ greekway (nya favorit matstället i malmö!!) med Ludde, för att sedan avsluta kvällen med en massa godis & prat -Trevligt :)!

Förutom att alla tågen vart försenade hela dagen, så är jag helnöjd! :D
So long<3

deep depp

image283Fyfan vilken äcklig jävla skitdag. Hade utvecklingssamtal och bröt ihop. Mina betyg suger och jag vill slå nån, helst alla idiotiska lärare!

Jag är så arg och besviken att inte ens vädret glädjer mig.


Förövrigt ska jag till Sweden Models imorgon och träffa en agentur från Milano :O! Hoppas det kan få mej på bättre humör...


Men nej, nu ska jag plugga,
dock helt i onödan, för vadjag än gör når jag ju faaan aldrig upp till mvg länge -Agressionsutbrott ! :@






lite kul är det allt

Måste säga att jag hittat en minst sagt rolig blogg. den är som att läsa en skvallertidning om Sveriges största bloggorskor, i huvudsak Kenza. Enjoy: http://kinzakenza.blogspot.com

Ledighet med aktiviteter

Goddag!
Idag var jag nästan helt ledig från skolan, bortsett från spanskalektionen vilken jag faktiskt unnade mig ledigt från :P -skööönt!

Det blev minst sagt en aktiv dag! Först träning med Emms redan 9.30 (!), sedan vidare ner till bassängerna för lite simning med Sophie :). Det stora hela avslutades med lunch på Zeke's & lite nyttig shopping (Rött te, naturgodis & bananer, haha).

Nu hade jag tänkt studera huvudet av mig ihop med mitt te och gottis ^^  -So long! <3
image282

Förövrigt måste jag erkänna att det är väldans roligt att blogga om mat :D
(därav den nya kategorin "matblogg")

Madonna - 4 minutes video feat J.T

...Sinnes bra!

Bäst är slutet då Madonna & Justin Timberlake dansar galet bra :D

Babba goes nyttig?

..ja, jag tror faktiskt det! Se bara vad jag ätit den senaste tiden ^^ haha

image279
Dagens mellanmål :D -fruuuukt<3                    Gårdagens ärtsoppa -underskattat!



Dagens planering:
- Plugga
- ut och gå med hunden
- kolla på film
(FAAAAN dö på hockey! Det ställer bara till det i tv tablåerna, HATA! :@)

Tur att Helle håller med mej om detta:
image280

Helgens uppdate

Bloggtorka till tusen (!)
Detta då jag bara jobbat som ett jävla djur heeela helgen, plus att mitt internet inte har fungerat som det borde -gaaah!

Jag har kommit fram till att jag blivit lite utav en arbetsnarkoman, har nu frivilligt erbjudigt mig till att jobba nu på fredag (då jag egentligen skulle varit ledig), göttiga pengar :) ...dessutom kommer ska väl alla lyckliga 18åringar ut och ha roligt, då kan man likväl jobba :P haha!

Igår hade jag en härlig dag.
1. Träning -ojoj vad jag biffade mej!
2. hade SPA med mej själv :D
3. Lagade ärtsoppa (!) med lillevän, mums! (sjukt underskattad maträtt)
4. Kollade på Clueless, en rolig film detdär!

...Tog igen hela helgen altiviteter ;) (typ, haha)

När jag kommer hem skall jag bjuda på bilder av gårdagens finfina soppa ;) + lite annat!
So long<3

Fredag med blåbärspaj

Goddag! Idag har varit en trevlig fredag. Jag & Sophie övertalade Tim & Alltr3 att för en gångs skull äta i matan, dock höll Alltr3 på att spy av äckel :P haha, men  vi andra tyckte det var gott -potatismoussaka ftw ^^

Efter maten blev det blåbärspaj @ trendie ^^ följt av shopping! (-FASTÄN jag & Sophie försöker trotsa våra beroenden som består av:  FIKA, skräpmat, shopping, datorn). Men hur som helst så intalade vi oss själva att paj var nyttigt och bra för hälsan... eller iaf för humöret, haha!

Nu är det helg och då ska jag bara jobba och låta mig ryckas med av alla mina beroenden.
1,2,3 -KRÄNG!

Kom på att jag inte lagt in denna bild på bloggen än, så jag gör det nu :)
 image278
Tänkte att jag skulle samla iaf de flesta av mina modellbilder i just kategorin Modellbilder, så det kommer att komma några fler inom kort!

Minimal shopping & födelsedag

Goddag! Det blev en lång dag i malmö igår, med massor av mat och minimal shopping :P (vilket min ekonomi var glad för, haha)! Men jag fick iaf med mej hem ett par stjärn-örhängen :D, vilka nog kan bli fina ihop med min svarta kjol med dragkedja & min blåa body ^^
 +  = fint, haha!

Förövrigt så var hela Sunny Beach tjejgänget ute och åt på Lunchen,
för idag fyller Emma 18år :D!!
image277

Citat + pic

Hallå! Då har jag skrattat mig igenom ytterligare en skoldag, weii så kul jag har! Idag hade vi en föreläsning om politik, så plötsligt frågar dem ut i luften:

Föreläsare; Ser ni skåne som ett ställe att stanna och jobba på, eller vill ni fly?
Jag; FLY !!
Föreläsare; Jaha, vart vill du fly?
Jag; Till Göteborg kanske..
Föreläsare; vad sa du, Polen?!
...sen innan jag gick önskade han mig "lycka till i Polen". Yes!

Fler roliga citat sades under den timmen. T.ex. så tyckte Dionis att vi skulle haft en mer aggressiv politik, det är nämligen det som hade fått ungdomar att må psykiskt bättre menar han... Intressant tanke det där!

Förövrigt fick jag en liten bild på mailen idag :)
Hår & Make up: Anne Hanson
Fotograf: Lambis
image272

..Snart tar jag tåget till Malmö :), So long!

Stjärnigt & vippigt + Malmö i ett hörn

image271Godkväll! Måste bara ta och dela med mej av denna go'bit fårn asos.com
- Stjärnigt & vippigt, kan det bli bättre nu såhär till våren? Knappt.


Påtal om kläder och shopping så kan jag ju meddela att jag redan imorgon skall besöka Malmö, igen. Haha, jag borde nog flytta dit, eller också gifta mej med tåget.. för detta blir fanimej inte billigt i längden :P


Förövrigt så har jag varit och svettats ihop med Elin på friskvårdshuset -Step/mage stod på schemat, det va najs! Längesen jag överhuvudtaget pratade med Elin, så det blev lite utav en nostalgi-kväll med massor av snack efter passet ute i kylan ^^
I like!

Sunny-snacket

Och ÄNTLIGEN fungerar bloggen som den ska igen! Har haft blogg-abstinens hela helgen :O

Idag var det skola, det var faktiskt kul (har ju saknat mitt fantastic 4 under lovet, vilket har lett till x antal chatt-sms haha). Förövrigt så rullar vår mathistoria på i skolan, vi skall nu utföra ett fördjupnings arbete i form av redovisning (och jag & sophie har redan planerat vår master-plan moahaha)

Sophie: kan man göra det i form av powerpoint?
Lärare: ja
Sophie: så du kommer ha med dej alla dem grejsimojserna?
Lärare: ja
Alltr3: oooh nej, ni kommer säkert säga "såhär såg maten ut i sunny beach bla bla"

hahahah, jag tror folk börjar bli lagom trötta på vårt sunny-snack nu :)
Här är en härlig gruppbild från Johannas tjejmiddag i lördags iaf  :D
image269

RSS 2.0