Toppen helg!

Jag är så jävla glad, för jag har haft en sådan underbar helg :D -Har inte haft så roligt på länge!

Fredagen blev en nostalgi-kväll. Fest hos Emelie i "knarktorp" :)
Jag o fiiis gjorde i ordning oss tsm och tog en fördrink -SunnyBeach känsla <3
Sen var dte lite back in the days att festa med klassen, typ en sebbes-fest-2006 i repris :D

Lördag bar det av till Kibbe o Fredde, sjuukt roligt. Kvällen var fylld med djupa diskussioner om att läsa av andra människor, samt om att kunna alla världens språk xD Jag fick vara kung i spanska, sen blev jag ägd i franska :P

TACK för en toppen helg! (litet kollage, såklart :P) fler bilder finns här

image46

RÖSTA :D

Jag är så sjuuukt glad, JAG HAR GÅTT VIDARE TILL FINALEN om att bli Nova Lunds kampanj modell :O
Modevisning på Nova den 13 oktober! meeeeeeeen, först o fräsmt måste ni gå in o rösta på kristianstadborna: Simon LIndgren och JAAG :D Rösta !!

image45

Förening?

Om nån vecka är det fotografering i skolan, man kan då om man vill starta en förening, så får man vara me dpå bild med sin förening och alla dess medlemmar. Sophie föreslog då att vi skulle starta alla möjliga föreningar bara för att få va med på bild, ungefär som Seth gör i OC xD hahaha, OM jag skrattade!

Vår absoluta favorit förening heter KebabCenterFöreningen, Alexander Nilsson är vår Kebabmaster ;) Han serverar den bärsta Kebaben i stan "milddd sååss, stárk sååss, vitttlööök"  För övrigt ska jag själv starta en hata-sitt-hår.förening.

(Tim o All3 på årets roligaste mattelektion)
image44


Hår-katastrof

Igår var jag hos frisören. Blev allt annat än nöjd. Mitt hår är numera extremt kort och nästan svart, panik. Grät hela dagen igår, tills Alec o Emma kom och muntrade upp mig :) Vi åt Ben & Jerry's glass och kollade på Idol, samt Top Model. Stort grattis till Sanna som vann kläd-tävlingen! -Sannis är snyggast av dem alla :D

(Bildbevis på mitt hue.)
image43


Imagine

Hade nästan glömt hur fin denna låten var


Rosa drömmar

Hahha, detta var bland det sötaste jag sett, dessutom gör man en god gärning, för dessa produkterna stödjer rosa bandet ! :)
Funderar r'tt seriöst på att beställa den rosa plattången, men jag har precis köpt en ny :/..  köper jag den är jag uppe i att äga 4 st plattänger vilket känns lagom onödigt. Fan också :P

image42



Potatis-tema!

Idag började jag lagom tidigt: kl 10 -helt perfekt! , men inte lyckades jag komma i tid för det.. Dock var det inte mitt fel denna gång, för idag var det faktiskt Emma som var sen :) 
Hahha, och rolig som hon är så tänkte hon skjutsa på cykeln (både mej och sophie!! hahah) , det gick naturligtvis åt pipan, så vi fick så snällt kliva av cykeln och promenera. Därför blev vi lite sena till matkunskapen :P 

På matkunskapen hade vi potatis-tema xD, vi lagade lite olika potatisrätter men roligast av allt var ändå "potatisprovningen" xD ..där skulle man anteckna följande:
Utseende? doft? smak? poäng 1-5? hahahahha, lantis-varning !

image40




The sims h&m

Haha, se här vad jag har sysselsatt mej själv med de senaste tio minuterna: The sims H&M! Väldans trevligt, känns nästan som att leka med barbie ^^. Kommer riktigt ihåg hur jag kunde sitta i timmar och pyssla om alla mina barbiedockor när jag var liten :) -Testade olika kläder, frisyrer och bla bla bla

Hur som helst så var dteta på samma nivå ! hahah, jag erkänner: low life ;)

image38


Bling bling

hahaha tycker detta ser  så fruktansvärt roligt ut xD -Pimp my phone på hööög nivå,
Bling bling!


image37


Helgen

Då var helgen över, och här följer ett snabbt och litet kollage från helgen xD

image36


Malmö

Denna helg var det egentligen tänkt att jag skulle jobba, men se där, nu blir det inget jobb alls :D Istället tog jag o Helle en väldigt spontan tripp till malmö idag, mkt mys! Det blev en massa käk, shopping och prat ^^ Bland annat ett jävla tjat om smalhet ;P haha! Dagens inköp blev en jacka, klänning o väska wihiio :)

kommer bilder sen när jag får tid :)
..för övrigt blir det lund imorrn -Skåne runt för min del, men jag klagar inte =)

Rabatt?

Idag bestämde jag & fiiis oss för att utnyttja hennes "Idrottshäfte" som ger en massa rabatter här o var ;) -men allt gick mot oss.
Fika på grafitti för halva priset? -Nej, endast efter kl 14.00
Fika på påtår för halva priset? -Nej, dem ade stängt (!)
Fika på mc donkan för halva priset? -Nej, gällde bara på mcdrive ute på vilan

...det hela slutade med fika på Mc Donald's för ordinarie pris. -LYCKAT!



Snart ska jag o Helle på VIP-kväll @ Nilsons, 20% rabatt på hela sortimentet är vad som gäller  -wioohoo, hoppas nu jag hittar några skor! Höstskors problemet är än inte löst.

Staden med Alec

Idag har jag varit på staden med min kära Alec :) Det blev både shopping och käk, otippat nog :P haha! Jag köpte mina så sjukt efterlängtade STICKADE LEGGINGS <3 (dock snodde nån jävel dem i skolan, så jag fick gå och köpa ytterligare ett par, jag blir så trött.) Aja, sen så köpte jag även en bh och en gul mössa ^^ 

image35

Frossa i sallad

Idag började jag skoldagen med skolans bästa kurs: Hälsa & Kost!
Det va ett tag sen sist, eftersom någon fick för sig att sätta upp en lapp om att lektionen var inställd förra veckan, så missade jag den lektionen helt enkelt! ..Men Idag så :)

Vi har fixat fram massa olika sallader, vissa lite udda :P. Jag, Angelica, Mimmi & Elin fick i uppgift att göra en räksallad... Som dock inte innehöll nån sallad :) hahah! Och Jossan & Hanna fick i uppdrag att fixa fram en kycklingsallad, som dock såg ut som kräk :) -MEEEEN god var den iaf! :D

image34

Myran & Malkolm

Har surfat runt på nätet nu ett tag (low llife, men vad gör man inte för att dra ut på läxorna?).. Hur som helst så såg jag att Myran & Malkolm (frisörsalngen där jag klipper mej) har startat en hemsida nu, trevligt trevligt.
...gissa vad man hittade där? haha jo, sej själv! hahahah fan va chockad jag blev!

 image33


Hår-ideal

Jag har just hittat det snyggaste håret man kan tänka sej!

På VEEEM om inte på Eva Longoria, såklart? Hon är syndigt snygg!

image31


Coopers

Idag var det kort dag i skolan, dock inte slapp. Packat med lektioner, inte en enda rast! + coopers test.
-How I love to be around! haha, nej men palla springa sådär utan förvarning : /.. Måste öva upp min kondis nu, vistelsen i sunny beach har satt sina spår :O ... MÅSTE få mvg på coopers annars blir det depp. Om jag springer i dagens takt får jag preeeecis mvg, och jag dog. SÅ SKA DET JU INTE VA!
Kom på att jag inte konditionstränat på 76396 år, har bara styrketärnat nuförtiden :S - BIFFEN ni vet ;) hahah

för övrigt så hörde jag årets roligaste historia idag! Det är JOSSANS hus som goes bed & breakfast, INTE Anges :P


Ny design

Som jag har slitit med den nya designen idag! Dock nästan helt förjäves, jag är så arg att jag vill slå nån. Jag fixade fram vräldens snyggaste (okej överdrift) header, meeeeeeen... sen ansåg jag själv vara blogg-master-nr-1, så jag bestämde mej för att bearbeta min design... -Det resulterade i GRÅ header :@
Jag kan inte lyckas få tillbaka Eva Longorias snygga leende på headern, så jag får nöja mej med denna sålänge.. BLÄ vad arg jag är. GE MEJ LEENDET IGEN :@

image29


Jag är kär.

Idag så har jag, Emma & Alec haft det mys hemma hos Alec! Vi har krängt pizza & godis, men även kollat på ondskan. Hade nästan glömt hur bra den filmen är. Men mest av allt hade jag glömt hur äckligt jävla skitsnygg Andreas Wilson är (!) , heeeelt sjukt. Jag har blivit kär. Jag bara ääälskar hela hans karaktär i ondskan, ett hjärta av guld är vad han har! haha.. sen är han ju syndigt snygg, så man kan ju inte annat än bli kär.

image28

Gaaah, jag smälter...

Hos Angelica

Igår bar dte av till Angelica, mycket trevligt!
Jag, Emma & Angelica fixade fram tacogratäng till vora försenade gäster: Elin, Hedda & Sophie :P
Meen vi va lika glada för det!
För övrigt så fixade Angelica fram tre Angleica-special ;) -En blandning av white russin och orgasm, men med ett litet inslag av päron -MUUMS, så gott så gott!

Sen blev det operation sminka Elin o Hedda! haha, Elin: Detta känns som "våra kusiner från landet som inte vet vad smink är! " hahaha! Hur som helst så blev dem skitsnygga! Folk droppade in och det va fest.

Sen hade vi ett annat litet problem. Hemkomsten. Vi sprang levern av oss till "sista bussen som går om en kvart" (hörde jag nån ropa).. Men tror ni dte kom nån buss? NEJ! så vi fick gå fötterna av oss till glashyttan, och sen vänta huvudet av oss på nästa buss... och sen frös vi häcken av oss med.

Men sen kom vi hem (TJUGO I FEM!!!!!!)

image27

Idag bjuder jag på ett litet kollage, det va ju ett tag sne sist :) fler bilder finns här

En fredag

Idag är det fredag och jag är sjukt festsugen :D
Ska till Ange ikväll, där ska det krängast tacogratäng och festas lite =) najsnajs.

Hur som helst så har jar hunnit med massor med saker idag!
Har vatt i skolan,
vatt på stan och bytt min mascara (råkade köpa brun, dum som jag är.)
vatt på banken och betalt in mitt högskoleprov :P
sen har jag även vatt uppe hos frisören och bokat tid :) -På mån ska dte fixas, ÄNTLIGEN.
seeen va jag faktiskt på gymmet med, jappjapp creds i massor till mej!

image26

Kalgomål nr 1

Hallaoo, idag har jag haft världens längsta skoldag! Slutade kvart i fem, GAAHH det borde förbjudas. Skolan hade till och med stängt, men nejnej, vi stackars samhällselever i sp2e skulle minsann va kvar :@ !!! Aja nu är jag hemma, men det är inte mkt o hurra för, för nu ska jag nämligen ge mej av till jobbet -GAH jag orkar inte, inte idag =( ... see ya!

gladare vibrationer på min bilddagbok idag =) http://Babba.Bilddagboken.se

H&M's online-shop

Snokade igenom H&M's hemsida. Funderar på att beställa detta, det var billigt och bra ;) - 337kr för hela köret !
Hahah, löjligt billigt ju. Dock är det ganska jobbigt med shopping via postorder... Tar ju flera dagar innan man får sakerna, plus att sen ska man asa sig iväg till posten för att hämta ut dem. Dessutom har H&M den lääängsta leveranstiden jag varit med om. I slutet av november skulle jag få mina varor menar dem. SNÄLLA NÅÅN, hur lång tid kan det ta ?!?!?! GNÄÄÄÄLL...

image25

Ballt & urläckert

HAHAH såg precis världens coolaste skor från marc jakobs, fan va balla xD -särskillt dem till vänster! haha, att ens få tanken på att designa en sko så =) , As balla !


image23


KJOOOLEN<3

För övrigt så är jag totalt kär i den kjolen! VILL HA! Den har lixom alla rätt.. Hög i midjan, svart skinn, Dragkedja ... GAH GE MEEJ <3 (men såklart vet jag inte ens vart den kommer ifårn :( -böööl)

image24

Beslutsångest...

Usch jag har beslutsångest.. Vet inte om jag ska anmäla mej till högskoleprovet eller ej. Sista anmälnings dagen är den 15:e, dvs på lördag -GAH !! Dessutom vet jag inte ens var/hur man anmäler sej?
Vafaaan, jag måste göra det.. det är ju likabra, man blir ju dessutom bättre o bättre för varje gång. MEEEN, det finns ett problem. Provtiden ligger på en lördag, i åtta timmar. ÅTTA TIMMAR!?! -självmord. 
-Beslutsångest till tusen :(

Besatt

Jag är helt syndigt besatt av denna låt, helt sjukt. Justin Timberlake är så jävla JÄÄ! <3


Idauug

Snart ska jag bege mej ut på min gård för att träffa Emma, sen ska vi ha följe till den bästa kursen någonsinn: Häsla & Kost :D -Idag ska vi firra fram frukostbuffé ;) Så man behöve rinte käka nån frulle :D... Men jag va så hungrig så jag fick trycka i mig två mackor o en morrot, men men, sen blir det frukost igen =)

Hahha, för övrigt så är mimmi sööd, sms:ar mej nu på morgonen och är helt panikslagen: Babba, du MÅSTE va med mej på matkunskapen idag, annars dör jag!
haha, så idag ska jag ta väl hand om Mimmsan =) jappjapp! Sen ikväll ska jag o emma baka franskchokladkaka inför morgonsdagens helkväll ;P haha

nae, nu ska jag föna/platta håret o sen hitta kläder, sminka mej och hela den visan :/


Top model

iiih, på onsdag börjar top model stockholm <3 -Det pirrar i hela mej av längtan!
Ska bli så satans kul o se vackra Sanna, inte bara i verkligheten utan nu även i TV-rutan :D Heja heja heja ^^

Så på Onsdag blir det helkväll hos mej ^^. Först kebab-käk från center, sen fransk chokladkaka samt Idol och slutilgen TOP MODEL :D

image22

En helt ny värld

Jag har upptäckt en helt ny värld på mitt gym. Igår tvingade Elin mej till en sån "personlig tränare"/"instruktör"... så nu har jag fått upp ett eget litet träningsschema som jag ska följa nu framöver! haha, ska faktiskt bli kul :) Vet dock inte hur jag ska hinna med det träningsschemat plus konditionsträning.. aja, övernattning @ gymmet ftw!

-för en gångs skull VET jag vad som ska göras på de olika maskinerna :P

RSS 2.0