The Office

God kväll!

Blev en lång dag på jobbet idag, men kul. Ja, typ så här kul har vi haft:
- Härliga Apriqot-tjejer ;).

Vi har spenderat halva dagen på stan, där vi shoppat inför plåtningen med den nya kollektionen. Kunde förstås inte låta bli att handla till mig själv..


Förresten så har vi nu fått proverna på Apriqots nya kollektion och de är SÅ snygga. Kan knappt hålla mig tills pressdagen och tills vi fått upp den nya hemsidan mm. så att jag äntligen kan få visa er! Tills dess får jag spricka för mig själv.

NYC i röda stövlar?

Hej gott folk!

Jag har nu äntligen tömt min kamera på bilder, så nu har jag massor att ladda upp. Så länge tipsar jag om en rolig tävling som crocs.se ordnar, under namnet "Har du Sveriges modigaste modeblogg?". Här ska man ladda upp en outfit på sig själv, som man matchar med ett par av deras skor. Sen är man med och tävlar om en resa till NYC för två.

Så nu tycker jag att ni röstar på mig, så att jag kan få åka till NYC!
- Som några av er säkert redan vet, så älskar jag rött!


Tävlingen, samt alla bidrag hittar ni här: modigastemodebloggen.se

Colorful

Hej där!

Min praktik har dragit igång med raketfart och jag stormtrivs. Det är verkligen full rulle på kontoret nu inför allt som kommer att hända med varumärket Apriqot. Så kul!

Hittade för övrigt en bild från pressvisningen för Brush with Fashion:

En minst sagt färgsprakande visning :).

/B

Sylt & grädde, tack!

God morgon!

Det blev en nykter, men mycket trevlig kväll igår med middag, marrängswizz och sällskap. Medan de andra pimplade vin, sippade jag på min utomordentligt smarta "drink": transbärskoncentrat + tonicwater och lime. Bästa nykterhets-tipset!


Idag har jag för övrigt bakat scones:
Scones med sylt och grädde kan vara bland det godaste. Prova!


I morgon börjar jag förresten min praktik(!). Önskar mig själv lycka till!

Fettis-tisdag

God dag!

Igår boxades jag med Aleks, det var skönt att äntligen träna igen. Därefter begav vi oss till Jasmin med semlor och morotsmuffins som jag hade bakat, gott!


Hembakta semlor går inte ens att jämföras med de man köper - så mkt godare!


- En riktig myskväll!

Styleby i min brevlåda

God dag!

Styleby-tidningen trillade visst ner i brevlådan idag, kul! Ska bli spännande att se vad fröken Kling har att erbjuda, so far so good iaf!Förresten så tar mina studier slut för denna termin på fredag(!). Måndag morgon är det praktiken som väntar, vilken ska bli SÅ kul. Känns som en alldeles utmärkt paus från skolan, att få komma ut i arbetslivet och "testa på" branschen man är på väg att utbilda sig till. Spännande!

Nu ska jag planera massa roliga inlägg till Bonocle, so long!

/B

Prisa våren!

Heeeej!

Det var sannerligen inte igår! Men jag lever. Jag lever på väldigt bra till och med. Nu har våren äntligen kommit till Stockholm OCH jag har haft en ledig dag från jobbet!

Detta har jag firat med en lång promenad i solen till stan, där jag shoppat färg till min garderob (hejdå svart!), samt nya jeans och ...nya glasögon ;).

Bågarna är från Bågar & Glas vintage-hörna som vi nu fått upp - en riktig fyndhörna! Ett par guldiga Beau Monde i "mönstrad" metall. Ett bra komplement till mina andra!


Ikväll blir det fest, med intern dresscode "färgglatt". Se upp, Babba kommer komma i en självlysande klänning (typ), haha. Trevlig lördag på er och glad vår!

/B

RSS 2.0