Mer pic's

Eftersom jag lovat mina släktingar att dela med mig av bilderna jag tog på dopet, så kommer här några till.

Lilla fröken Isolde

Världens sötaste!

Några bilder

Lite bilder från dopet igår:

Jag & Danni innan kyrkan :)

John, mamma & Danni innan kyrkan

Mamma, pappa & barn :). Världens sötaste Isolde <3!

Kärnfamiljen, plus morföräldrar och gudmodern Carla :).
Hallontårta <3

På väg hem efter dopet: mamma, Danni, Jag, Patty och Fernando

Får lägga in fler sen.


Idag:
- 30min Promenad
- Frukost
- Jobb 10-18
- Ut och äta med mamma & bror

So long,
/B

John på Tumblr

Hej där!

Nu har vi just varit på Freeport där jag fyndat en hel del! Synd att jag inte har mer pengar (eller kanske tur?!) för jag hade kunnat handla upp hela boomerang och Filippa K annars, haha.

Förresten så har ju John Tumblr-blogg nu, så den borde ni kika in (han kan ju uppdatera lite oftare tack vare att de har en app till iPhone ;). Bloggen: Jmagner.tumblr.com

So long,
/B

Göteborg

God dag!


Dopet igår var hur trevligt som helst. Isolde är förövrigt den vackraste bebis jag någonsin skådat. En blandning mellan svensk och chilensk, kan inte bli sötare resultat ;).

Bilder kommer senare, så länge får ni en bild från mig just nu:

Sitter ute på en filt och läser :). Snart beger vi oss mot freeport (outlet :D) och därefter in till stan för fika på något mysigt café. Carlos är kaffe experten, han ska guida oss!


So long,
/B

Roadtrip!

God morgon, gott folk!

Gick upp kl 6(!!) idag. En dusch, en kanna kaffe och en resväska efter satt vi i bilen för at påbörja färden mot Göteborg! Jag har nu kört min del av stäckan dit, så nu ska jag läsa :).

Väl i Göteborg blir det dop, min kusins barn Isolde ska döpas :). Sen blir det middag och fest där hela kvällen. Ha en trevlig lördag, så hörs vi!

Förresten, kan inte någon utforma en app till blogg.se?! Det är ju bokstavligt talat PISSJOBBIGT att blogga från iPhone i nuläget. Man skulle haft Tumblr eller Wordpress, så smidigt...

So long!
/B

Sofis Snapshots

Sofi Fahrman har designat 2 par shorts för J.C, de släpps samma dag som jag reser!





Vad tycker ni? Själv gillar jag de översta mest, älskar de randiga fickorna!

Torsdags häng

God dag, gott folk!

Igår blev det som sagt grillning på vår bakgård! ...Eller ja, John grillade, Ludde kollade på och jag & Mandy blev kvar i köket med vars ett glas rött och babblade ;).

Kött-Babba var i farten och gjorde hamburgarbiffar:
- Så J-Ä-V-L-A gott!

...Det tyckte nog även Amanda & Ludde - 1,2,3 KRÄNG!

Desserten gjorde faktiskt (hör och häpna) John(!!!) denna gång. DUKTIG!

Kvällens höjdpunkt var helt klart när vi startade en blogg åt Ludde, haha

Ni hittar honom på: http://maxludwig.tumblr.com

4 av 5 toast's!

In a hurry

God morgon!


John har smygfilmat mig via photobooth på datorn en morgon för längesedan, och har nu klippt ihop det till Benny Hill's introlåt xD. "En morgon med Barbafjant"...


99 riksdaler senare

God kväll!

Idag blir det grill-tajm på vår bakgård. Tror dock vi får äta inomhus, vädret är ju inte det bästa idag tyvärr. Så länge kan jag skryta med mina nya skor för ynka 99kr!



Skall dock byta ut snörningen på dem, stör mig på att den är så glansig!


Nytt i garderoben...




Ett styck prickiga shorts med gludiga knappar, sött sött!


I Love Söder

God morgon!

Även denna morgon vart jag pigg! Klockan är inte mer än nio, men jag har redan hunnit köra igång en tvätt, bäddat, plockat i ordning och powerwalkat, great!

Bild från promenaden imorse. I LOVE SÖDER! Centralt OCH närhet till natur <3.


Igår hjälpte jag förresten Elin med spanskan, som tack fick jag fika:
Amerikansk rabarberpaj + mjukglass = kalasgott!


Idag:
- Dusch
- Frukost med Emma & Alec
- Jobb
- Grill med A&L

So long!
/B

Språkpoliser

God kväll!

Såg en kommentar som Blondinbella fått:

Vasuma inc - Keelback

Eftersom jag numera behöver solglasögon med styrka, så har jag inte längre använding av dessa snygga solisar från Vasuma inc. Någon som vill köpa?




Nypris: 1375kr
Märke: Vasuma inc
Modell: Keelback
Färg: Tortoise
Mitt pris: 750kr
Skick: Som nya, i originalfodral, inga defekter.
Övrigt: Riktigt snygga solglasögon som kombinerar en klassisk modell a'la RayBan Wayfarer med nutidens lite större solglasögonmode. Stort plus för den snygga färgen!

För frågor, önskan om fler bilder etc får ni gärna maila mig på [email protected], eller också lämna en kommentar.


Långklännings-tips sökes!!

God dag!

Nu kan ni tro att jag är färbannad! Jag har planerat att jag idag, på min 30minuters lunch, skulle tralla in på H&M och köpa mig denna skapelse som jag såg i Sthlm & malmö:


- HUR SNYGG?!

Men, ALLT från den kollektionen är "sold out" på hemsidan, så det lär väl inte finnas ett piss kvar i butiken heller då förmodar jag. GAHH!!


NÅGON MED MAXIKLÄNNINGS-TIPS?! Behöver en snarast!

Happy morning

God morgon, gott folk!

Jag vaknade, av mig själv, innan väckarklockan idag(!) - dessutom vart jag hur pigg som helst!! Fler sådana morgnar, tack. Därför blev det en 45min promenix :)

Och nu sitter jag med en utomordentligt god frukost på bordet:

Jättegoda bullar med pumpa- och solrosfrön :)
Kaffe, 4 av 5 toasts ;)

Nu: jobb!

Hörs under dagen, /B

Brun läderväska, nästa!

God dag!

Idag invigde jag mina nya gladiatorsandaler, vilket kändes sådär lyckat i och med ösregnet. Till det hade jag i varje fall ett brunt flätat läderbälte och brun väska. Finns inget värre än att missmatcha svart skinn och brunt läder! Därför skall mitt projekt i Italien bli att hitta en brun läderväska i motsvarande storlek som mina två Tigers, för just nu äger jag bara en pytteväska i brunt(!).




So long!
/B

Indian-Babbs

God morgon!

Idag är det löning = storhandla mat! haha. Men det hinner jag inte göra förrän efter jobbet, så nu på morgonen beger jag mig till Mami för frukost & prat :).


Förrresten så hittade jag denna bild på skivan från Sweden Models! Det var typ första fotograferingen jag gjorde, sjukt cool sminkning :D. "Söt för o va en indian"



So long!
/B


Dygnkåt

God eftermiddag!

Solen tittade visst fram till slut - passande i och med att Angelica kom förbi med fika på min lunch :). Förövrigt så finns det få så sköna saker som att läsa ute i solen!


Denna bok är förresten riktigt härlig, so far. En bok om världsliga och ovärldsliga ting, med en skön touch av humor, ironi och nutid. Mia Skäringer är grym!

So long!
/B


Underverk till bullar

God dag!

Ingen stekande sol idag - skönt tycker jag, som ändå jobbar hela dagen ha ha. Igår hade vi däremot nästintill sommar! Här följer lite pic's från firandet av Johns far:



Johns mormor gör världens godaste bullar. Så snart jag & John skaffat oss en köksassistent (Kitchen Aid!!!!!) skall hon lära även mig att baka dessa underverk. GOTT!



Johns syster :)


Johnny-boy underhåller med gitarren ;)


En mycket trevlig söndag, med massa gott :).

So long!
/B.


Grillhäng hos Angelica

Igår blev det inget Lund, pga en tom plånbok. Istället bar kvällen av till Angelica för en "valborg i repris", alltså grillning med mig, henne, John & Simon :).

Grill ute i kvällssolen:

Utomordentligt goda burgare:

Och underbart god pannacotta till dessert:


Nu ska jag se Avatar(!) - på tiden, typ?!

Golf

God dag!

Började dagen med en god frukost, för att sen bege mig till golfbanan med John. Tänkte egentligen ta tag i träningen, men har ont i halsen :/.

Riktigt härligt golf-väder =).

Nu ska jag ut med hunden, sen bär det av till brody för att fira Johns pappa. Bilder från igår (det blev grill hos Angelica) får ni se senare idag. So long!

/B.

Resplan - Italien/Frankrike

Den 11/6-10 tar jag och John vårt pick & pack och drar till Italien!


Rom
Flyget landar i Rom! Vi skall här hämta upp bilen vi hyrt och sedan blir vi här ett dygn. Ett måste på check-listan är att se Spanska trappan & Colosseum.
(klicka för förstoring)


Umbrien
Nästa stopp blir en mysig gård utanför Perugia i Umbrien. Här ska vi gå på vinprovningar, spela golf, cykla iväg på picnic's och bada i poolen som finns på gården!
(klicka för förstoring)


Toscana
Därefter bilar vi vidare till ett charmigt bed & breakfast utanför Florens i Toscana. Även här ska vi testa olika viner (ett måste om man är i Toscana ju!).
(Klicka för förstoring)

Vi ska även köra in till någon större stad någon dag för stadsliv med shopping, samt Pisa för att se Lutande Tornet i Pisa.



San remo
Efter allt bilande stadgar vi oss en vecka i San remo. Här lämnar vi bilen och hoppar på cyklarna istället. Vi bor på ett hotell med egen strand och hamnutsikt. YEY!
(Klicka för förstoring)


Nice
Vi avslutar vår resa med en weekend i Nice. Här har vi hyrt en liten lägenhet med toppenläge! Mitt i smeten, med 5 minuters promenad till stranden :).
(klicka för förstoring)



Jag längtar ihjäl mig! Så från och med den 11/6 kan ni vänta er härliga semesteruppdateringar här på bloggen med fina bilder. De flesta boenden har ju Wifi numera :).


So long!
/B

 


Yellow lips

God dag, gott folk!

Igår hade jag världens fredagsmys! Jag & John tyckte det var SÅ skönt att äntligen få vara hemma, efter två nätter på luffen. Så vi packade upp, körde igång några tvättar, duschade och sen gjorde vi ordning en stor fruktsallad och kollade på The Departed. Borta bra, men hemma bäst!

Nu har jag fått dessa bilder på datorn:


Fotograf: Dan Sköld
MakeUp & hår: Angelica Persson

So long!
/B.


Lite shopping

God kväll!

Här följer lite bilder på det jag shoppade i Stockholm...


En oversized vit skjorta
Nu kanske John kan få ha sina skjortor i fred lite mer, haha

En marinblå bikini,
med en lite högre trosa, de når upp till höftbenen typ :)

En panamahatt! Dock ska jag mest pynta John med den i Italien, så att han inte bränner sig tomatröd (+ att han blir lite Håkan Hällström-söt i den :).

Och ett linne från H&Ms Fashion Against AIDS-koll ektion:


Det vart nog det hela! Dock fanns det ju en miljon andra saker jag ville ha, som en grymt vacker vit långklänning från Fashion Against AIDS kollektionen.

Men jag måste spara mina pengar, reser ju om exakt 3 veckor :)!


So long!
/B.

Dagens fråga

klaraa om Malmö morgon:

hej! konstig fråga men hur gjorde du dom stekta äggen några inlägg ner, såg sjukt goda ut! skulle vara kul om du la ut lite recpet m.m.

tack för en bra blogg!

Svar:

Jag knäkte 4 ägg på en stekpanna, saltade lite. Sen smetade jag ut äggulorna så att den beblandade sig med vitorna lite. Lät de stekas lite, vände, sen när de hade fått tillräkligt med färg på båda sidorna delade jag den på mitten - så hade jag två supergoda stekta ägg =).

Riktigt enkelt och gott!


Klicka på bilden för förstoring


Malmö morgon

God morgon!

Då vart vi i Malmö idag! Känns som om vi åker Sverige runt, och tro det eller ej men jag saknar Kristianstad och vår lägenhet... och säng<3.

Just nu sitter vi på Espresso House och äter frukost =)

Kl 9.00 har jag intervju & test, hjääälp.
Kl 11.00 blir det lunch med Helle, yey =)

So long!
/B.

Stockholm

God dag!

Dagen i Stockholm har varit till stor belåtenhet! Mina båda ärenden gick great och jag är nu SÅ pepp på Stockholm. Ingen som ligger inne med en bostad till moi?

Förresten så såg jag Blondinbella på stan! Gissa vart? Jo, utanför Fresco - såklart! haha. John & Rickard tyckte dock att jag var fjantig som tyckte det var coolt :/...

Lite pic's:
Sallad på Fresco (Blondinbella har rätt - de har supergoda sallader, haha)


Efter alla mina ärenden sprang jag en massa rundor på stan. Denna söta klänning blev dock aldrig min, då den var för kort baktill, blää :(. kostade dessutom bara 249kr(!).

Mina köp får ni se senare, med lite bättre bilder :).

Nu ska jag & John snart käka nått, för att sedan ta tåget mot Malmö. Imorgon väntar intervju + test i Matte & Engelska för en utbildning.

So long!
/B.

Tjuvtitt

God morgon!

Klockan 6.30 anlände jag till Stockholm med nattbussen. Usch, inte många timmars sömn i streck. Jag föredrar tågluff-style ;) haha. Men men, tacka vet jag Stockholms centralstation som har dusch och uttag för plattång - nu är man fräsch igen! Ska äta lite frukost nu, sen bär det av mot Kungsholmen för lite ärenden:

- Kl 9.45 skall jag fika/träffa med en kanske framtida arbetsgivare?
- Kl 13.00 skall jag på möte med en agentur och visa upp mina bilder!

På tal om bilder, så kan ni få en liten tjuvtitt från fotograferingen med de gula läpparna. Har ej fått dem på datorn än, utan endast utskrivna:

So long!
/B

När mat är som godast

God afton!

Måste visa upp min trevliga lunch på La Cucina idag:
Pappa och bror :)

Lasagne <3, sen kunde jag inte motstå den stekta potatisen, haha.

Nu sitter jag hos Helle i Malmö, kl tio sätter jag mig på nattbussen mot Stockholm!

So long!
/B

Frukost är så jävla JÄÄ

God dag!

Vilket trevlig start på dagen! Emma kom över imorse för lite frukost:

Frallor, stekt ägg, vaniljyoghurt med bär, frukt... mums!

Nu är jag just hemkommen från en liten promenix. Vi passade även på att gå inom fotografen och kollade på retucheringen av bilderna med de gula läpparna :).

Dagens fråga

sara om Dagens fråga:

vart hittade du tyget till din balklänning? :)
Svar:

Det var Beatrice (hon som sydde upp klänningen) som köpte det någonstans i Stockholm. Själv kollade jag på GITTES Tygkälla (i Rinkaby), men hittade inget i varken stil eller färg som jag hade tänkt mig.

/B.

Del 2

God dag!


Här följer ytterligare två bilder från fotograferingen jag gjorde i Malmö i torsdags. Bilderna med de gula läpparna ska jag försöka hinna lägga upp imorrn =).


Fotograf: Stefan "Stiff" Larsson (www.stegra.com)
MakeUp och hår: Heidi Edberg (www.heidiedberg.com)

So long!
/B

Dagens fråga

elina om Dagens fråga:
Hej Babba! Jag måste bara säga att du ser så himla bra ut! Därför har jag också en fråga...
Jag vet inte vad du väger, men jag vet att du äter normalt och INTE har någon ätstörning, utan är smal i dig själv. Jag väger iaf 47 o är 1,62, vilket ger BMI 18. Enligt mätningar är det ju undervikt, men jag känner mig bara tjock o ful. Har du något tips på hur jag kan bli mer nöjd med mig själv? Du ser alltid så fräsch o snygg ut, o du äter ju gott ändå! Borde jag börja med någon diet, så blir det kanske bättre om jag går ner lite i vikt? Jag tränar ca 5 dagar i veckan, o har hört att det ju är bäst att ha någon vilodag...
Du är fantastisk! Snälla ge mig något råd! Kramar

Svar:

Jag tycker sånt här är jättesvårt, eftersom jag själv aldrig haft dessa tankar. Men jag skall göra mitt bästa! Till att börja med tror jag inte att ditt egentliga "problem" ligger i din vikt, jag tror därför inte att några kilo mindre kommer att göra livet mer underbart. Allt sitter i huvudet! Det gäller att acceptera sig själv och sitt utseende. Hur många år av mitt liv har jag inte ägnat åt att klaga över min längd, mina stora fötter, min spinkiga kroppsbyggnad etc etc? Men till vilken nytta? Man blir knappast snyggare för att man vantrivs i sig själv, tvärtom! För då utstrålar man ingenting - man blir en grå mus.

Men för att få bort känslan av att känna sig tjock tror jag att regelbundna mattider är ett alternativ. För svälter man sig en hel dag, och sedan äter som häst på kvällen svullnar automatiskt magen upp. Och nej, då känner man sig inget vidare snygg. Dessutom mår man illa och ångrar att man åt så mkt, inte sant? Fördela därför maten jämt över dagen och hoppa inte över någon måltid.

En annan viktig sak: välj med omsorg vad du vill lägga ner Din energi på. Orkar du stå framför spegeln varje dag och lägga fokus på dina "brister"? Själv insåg jag för längesedan att det inte tjänade någonting till. När jag ser på mig själv i spegeln idag ser jag inte längre en spinkig, för lång kropp med enorma fötter. Jag ser en lång och smal tjej, med skinn på näsan som är så lyckligt lottad att hon kan äta vad hon vill och ändå hålla sig i form! - Det gäller att vända det negativa till någon positivt, vi måste lära oss att älska oss själva. Vad är fint på just Dig? Kanske har du otroligt vackra stora ögon? Fint hår? En lagom längd, som tillåter dig att ha riktigt höga klackar utan att bli längre än killarna? Vilken lyx!

Se det Du har, inte det du saknar.

Kort och gott:
1. Acceptera dig själv - med det kommer det mesta på köpet!
2. Koppla inte mat/träning till vikt.
- Ät för att det är gott och träna för att det är kul!
3. Ät regelbundet!
4. Lägg fokus på det fina i dig!

...Hoppas det är till någon hjälp. Lycka till!


Fotografering med Stiff

God morgon!

Det är så skönt när jag jobbar i stan, för då kan jag sova ut lite mer och äta en lååång frukost i morgonrock utan stress. Frukost är det bästa jag vet!


Här följer två bilder från fotograferingen i torsdags, i Malmö:

Fotograf: Stefan "Stiff" Larsson (www.stegra.com)
MakeUp och hår: Heidi Edberg (www.heidiedberg.com)

Vad tycker ni? Jag slutar aldrig att imponeras av Heidi! Hon är så kreativ och sprudlar alltid av idéer. Vid denna fotografering blev allting lite hastigt och lustigt, så hon hade bara packat med sig en säck med coola saker, sen körde vi utifrån det. Senare idag kommer två bilder till, där Heidi lekte loss lite mer ;). Det var riktigt roligt att jobba ihop med Stefan (fotografen) också. Även fast det var första gången ihop, så kändes det bekvämt med en gång! Han är bra på att peppa, se bra poseringar "håll den, håll den!!", ge feedback och framför allt är han en jäkel på det här med ljussättning. De två bilderna som kommer senare idag har grym ljussättning!



More to come, so long!
/B.


Nya solglasögon

God kväll!

Nu har jag äntligen fått mina solglasögon med styrka. Ni anar inte vilken lycka det är att slippa linser varje gång man ska ha solglasögon, U-N-D-E-R-B-A-R-T-!

Det blev ett par svarta från Persol:



Så dessa skall göra mig sällskap i Stockholm på torsdag! Sjukt vad tiden gått snabbt BTW, jag har en miljon saker att fixa innan jag sätter mig på tåget dit. Gaah!

Senare ikväll ska jag förresten visa sak "kreativa Babba" gjort, höhö

So long!
/B.

Dagens fråga

Anonym om Balen...:

vem har sytt din klänning? Vad kostade den allt som allt med tyg och så? :) Väldigt vacker!


Svar:
Det var en bekant som sydde upp det till mig, Beatrice Söderberg heter hon. Hon hade nämligen sytt upp sin egen balklänning som jag tyckte var grymt vacker, så jag fågade henne om hon kunde tänka sig att sy upp även min balklänning :).

Totalt sett tror jag det hela landade på ca 4500kr. Bea tog dock absolut inget överpris, utan den största utgiften var faktiskt tyget. Vi använde oss av äkta sidenchifong till nederdelen, vilken gick på hela 5 meter i bredd(!) för att få ett så livfullt fall.

Tack så mycket!


Byxdag

God morgon!

Äter rostade mackor med ost & gurka. Gurka är underskattat!

Ska snart cykla bort till biblioteket en snabbis och låna en bok. Det står mellan "Ego Woman", "Tyskungen" och "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Hmm..

Förresten bär Babybabbs byxor(!) idag:
Hade helt glömt bort att jag ägde dessa blåa chinos!

Förresten får jag nog bilderna (m. de gula läpparna, ni vet?) idag!

So long ,
/B

Boktips, läs den!

Då var ytterligare en bok utläst...


"14 år till salu", skriven av Caroline Engvall


Otroligt gripande och bra bok! Den handlar om Tessan som blir våldtagen av en lite äldre kille som hon känner till. Hon tappar därefter totalt respekten för sin kropp, lägger skulden på sig själv, och hamnar så snart i en destruktiv prostitution. Att boken dessutom bygger på en sann historia och innehåller massvis med kursiverade texter och dikter som är skrivna av den "riktiga" Tessan, gör den än mer gripande. Här följer en av dikterna:

"Torkar mina tårar och
trycker ner händerna som
fastnat i halsen


tiden läker
inte alla sår
jag insåg det
för länge sen


det lättar men
minnen och
mardrömmar
går inte att sudda ut


en lukt
en sak
ett ord
är allt som behövs
för att kastas tillbaka


till det man helst vill glömma"



- Imorgon bär det av till Biblioteket igen för en ny bok. Tips?

Balen...

God afton!

Tänkte på en sak, jag missar ju studenten eftersom jag reser iväg just då. Men balen, när är den? Hoppas den är innan studenten, vill verkligen dit och kolla :).


...Eller dit och få hoppa i min balklänning och gå på bal igeeen :D
- Helt klart en oförglömlig dag/kväll/natt!

En spontanare

God morgon!

Igår fick jag & John lite myror i brallorna och kände för att hitta på något, men ingen kunde typ. Så vi sattes oss i bilen och körde mot Haket i HBG, goooott!!

Enorma Gourmetpizzor <3

Ute på lite "sightseeing" haha ;D

En park full av tulpaner - John dog, "JAG ÄLSKAR VITA TULPANER!!!" /J

Mycket trevlig och mysig kväll!

Det vankas mysfredag!

God dag!

Alltså... jag har träningsvärk efter plåtningen igår(!) - jag tror det är ett tecken på att jag borde börja träna. Det blev en hel del akrobatiska poseringar igår, haha!


Jag längtar till ikväll...
Jag ska hem och bara mysa! Det blir lasagne + hallon/björnbärspaj. Sen ska jag & John hem till mina föräldrar som inte är hemma för ett långt skumbad<3. Mys!



So long!
/B

Lediga dagar

God kväll!

Otroligt najs att va ledig två dagar i rad! Gårdagen spenderades med Helle i Malmö. Vi hade djupa diskussioner om allt och inget, några glas vin på det och vi avslutade sedan kvällen på lilla torg med nachos och rose (Ja, Helle skulle ju såklart envisas med en white russian). Riktigt trevligt!

Idag tog vi sovmorgon - allt för sällan att jag sover till 10.30(!). Sen blev det en sub på stan innan jag skulle bege mig till en fotografering ihop med Heidi och Stiff. Det ser ut att ha blivit grymma bilder! Jag är supernöjd, ytterligare en lyckad fotografering med ett bra team :).

Efter plåtningen tog jag mig en bit käk på BK (då passande, inte sant? Haha).


Nu sitter jag på tåget hem till min Johnnyboy som jag saknar!

Onsdag a'la BabyBabbs

God dag!

Effektiv dag idag:
Kl. 8-12, tvätt + städa hemma
Kl. 12-13, dusch + packa
Kl. 13-14, lunch med Anton
Kl. 15.23, tåg mot Malmö

... Väl där blir det till att umgås m Helle + utgång m hennes malmöbrudar!


Två jeans-bilder till:
Fotograf: Amanda Stiverius (www.stiverius.com)
MakeUp & Hår: Heidi Edberg (www.heidiedberg.com)

2 more to go

God kväll!

Vet ni? Idag är det exakt en månad kvar tills jag reser bort, yey!


Här följer för övrigt två bilder till från plåtningen med Heidi & Amanda:
Fotograf: Amanda Stiverius (www.stiverius.com)
MakeUp och Hår: Heidi Edberg (www.heidiedberg.com)

Jag har några fler jeans-bilder på lager med, samt några i bikini - men de vet jag inte fall jag vågar visa, haha. Lite väl vågat för en Babybabbs kanske höhö

Black & White

God morgon!

Jag har nu fått alla färdigretucherade bilderna av Amanda, här är en till:

Fotograf: Amanda Stiverius (www.stiverius.com)
MakeUp & Hår: Heidi Edberg (www.heidiedberg.com)

... More to come, håll utkik!

Preview

God dag!

Här bjuder jag på en liten preview från fotograferingen igår:

Fotograf: Amanda Stiverius (http://stiverius.com)
MakeUp & hår: Heidi Edberg (http://heidiedberg.com)

Personligen tycker jag att hela konceptet är ascoolt, love it!

Fler pic's

God morgon!


Fotograferingen igår gick riktigt bra. Amanda är verkligen en grym fotograf, som bara sprudlar av idéer - jag blev galet imponerad! Heidi, som sminkade och fixade håret var grymt duktig på det också! Resultatet ser inte ut att bli annat än gryyymt :).


Här är iaf lite fler bilder från Sofias 20år fest:
Pizza till middag <3

Marrängswizz OCH chokladkaka till efterrätt, mmmmums!

Fullt ös efter middagen :D

Fullt ös i taxin in till stan med, med Kareoke till  "800grader" xD

Nu: Jobb!

/B.

Sofia 20år

God morgon, typ!

Jävlar vilken kväll det blev igår! Tanken var först att jag skulle vara nykter, eftersom jag idag skulle upp tidigt för en fotografering i Malmö. Men efter att ha bestämt en senare tid med fotografen och att Sofia öste på med vin åt gästerna, blev fallet allt annat än nyktert. Resultatet blev en sjukt lyckad kväll - och en mindre lyckad morgon idag :P. Så nu sitter jag på tåget och kämpar för att hålla ögonen öppna, men lite kaffe på det och allt blir priiiiima ;).

Lite pic's från igår:
Födelsedagsbarnet i egen hög person!

Inte alls könsuppdelat ;)

Nu vill inte blogg.se ladda upp fler bilder, suck. Fler får komma sen!

Babybabbs @ Frissan

God dag!

Dagen har varit mycket trevlig än så länge! Den fortsätter nog i det spåret med tanke på att vi ikväll firar Sofia med mat & fest. (och mat är ju fest, så de e kanonas)!

Förutom jobb har jag även varit hos frissan:
Alltid lika snygg frilla i väntan på att färgen ska verka :P

Min frisör Beccie - snyygggo ;) haha

Aaaw hårmassage ;D

Johnito tittade förbi med lite fika, snällis!

Förövrigt så har jag fått skivan med alla bilder vi tog i tisdags (ni vet, med de gula läpparna?). De ser sjukt balla ut, så nu ska jag & Ange välja ut de vi önskar få redigerade. Kanske lägger upp någon oredigerad imorgon söndag, när jag ändå bara ska sitta i ett tåg till malmö :).

So long!
/B.

Smuts att rekommendera

God dag!

Det är en lugn dag på jobbet idag. Kanske inte så konstigt med tanke på det motbjudande vädret. Hade jag varit leldig idag hade jag minsann inte heller ränt på stan, jag hade legat hemma i myskläder och läst eller kollat på TV. Precis vad jag ska göra ikväll - Ha en riktig HEMMAKVÄLL :)!

På tal om läsning, så läste jag just ut min bok:


Smuts, skriven av Katatina Wennstam. Gud vad bra den var! Som jag tidigare nämt handlar den om trafficking. Dock med målet att redogöra svenska mäns välvilja att köpa andra kvinnors kroppar, i detta fall män med juridiska positioner. Katarina vill med denna bok belysa frågan om rättsväsendets syn på prostitution. Hur skall man kunna lita på en domares beslut i en bordellhärva om han själv är en torsk, som tycker det är okej att köpa andra kvinnors kroppar eftersom de "ju bara är horor och får ju betalt för det"? Riktigt bra och lärorik bok, som verkligen tar upp problematiken med prostitution och våra lagar. Rekommenderas!

Gifts

God kväll!

Nu närmar sig klockan nio och därmed Bella & Tyra Show - yey! Men först tänkte jag visa upp vilka fina saker jag fått de senaste dagarna:

- De efterlängtade prickiga strumpbyxorna, av Johnito :)

- Nya vita tygskor av Mami (bara för att hon velat tvätta min skitiga gamla converse, men inte fått för mig eftersom jag lever i dem haha).

- Solpuder och borste av Mami :)

Nu börjar showen, so long! /B

Söndagar är INTE = ångest

God kväll!

Just nu sitter jag här, hungrig som bara den, med en spenat & fetaostpaj i ugnen... mmm vad gott det ska bli! Till den är klar bjuder jag på bilder från söndagen:

- En tripp till centralskolan med massa gungande :D

- Självklart blev det två omgångar av 21:an, vilka jag vann BÅDA TVÅ ;)


När vi kom hem åt vi goda italienska baguetter till kvällsmat:
Gott filonebröd fylld med godsaker som salami, pesto, parmesan, tomat, ruccula mm.

So long!
/B.

Goda starten

God dag!

Vaknade vid 8 och låg och göttade mig i sängen. Blev dock tråkigt till slut, så jag dukade fram världens frukost till mig själv. God start på dagen <3.
Lantbröd, havregrynsgröt och kaffe. GOTT!


Snart kommer Emma. Ska servera den sömntutan en sen frukost, sen ska vi ut o gå lite :). Klockan ett skall jag jobba. So long!

/B.

Tisdags aktivitet

God kväll!

Sorry för dålig uppdatering, inte likt Babybabbs ;). Hur som helst så har jag haft en mycket bra dag idag! Började med lite jobb 10-13, därefter bar det av till staden med Angelica. Vi handlade lite kläder till plåtningen vi hade i eftermiddags. Blev GRYMT bra bilder! Mycket helkropps bilder, men även ansiktsbilder.

Det var en trendfotografering med överdrivna poser, stram knut och extremt smink. Till detta höga klackar och body, varvat med cykelbyxa och kavaj. Asballt!

Så här ser jag ut nu, utan lösfransar och tusen bilder senare:
De gula läpparna kom verkligen till sin rätt i plåtningen!

Bilderna får ni se när vi valt ut och redigerat. Nu: MAT <3.

Fetaostsallad

God kväll!

Dagen har varit superhärlig. Efter frukost gjorde jag comeback på gymmet, haha. Kände mig minst sagt otränad, skall försöka få igång en muskel eller två ;).

Väl hemma gjorde Johnito i ordning en sallad till lunch:
- Gott och fräscht!

Annars har vi spelat basket och ätit glass. Nu blir det italienska mackor och film. Men jag ska även försöka hinna läsa lite... Boken är beroendeframkallande!!!!

Valborg

God afton!

Valborg löste sig väldans bra till slut. Vi började med lite grill och umgänge hos Angelica, för att därefter åka vidare mot Öllsjö till Therese som hade fest :). Jag fick agera chaffis, men det är ju så kul att köra bil så det var det lätt värt ^^, haha.

Hos Angelica:
John & Simon fick för sig att tävla i armbrytning (!) John förlorade :/..

Hos Therese:

Det var det, ja! Sen ska jag lägga upp världens godaste lunch som jag åt idag. Halelulja-söndag säger jag bara! Nu: Basket med John (jag klår honom bigtime ;D).

RSS 2.0