Snällis

God morgon!

Helle ä världens snällaste! Kolla vad hon kom med igår:
- Hon hade varit uppe hos Sweden Models och hämtat mina bilder åt mig. TAAACK<3.

Förresten så har jag fått intervju till en utbildning i Stockholm. Så klart till ett datum jag inte kan(!). GAAH! Varför bor jag inte i Stockholm nununununu?!

Muffins och Smuts

God kväll!

Denna kväll har det varit fullt hus hos mig. Jag hade lovat min lillasyster och mamma att lära dem baka muffins :P, så de var här + Dannis bästis + Johns syster, hennes pojkvän, deras hund OCH Helle, haha. Men det var trevligt! Det heta samtalsämnet oss tjejer emellan var iaf de prickiga strumpbyxorna ;).

Det blev iaf goda muffins till slut:
Kladdkakemuffins med chokladbitar i, mmmmums! Recept är detsamma som för Kladdkaka a'la BabyBabbs, men ändra gräddningstiden till ca 7 minuter istället för 15 :).

Nu ska jag sminka av mig och sen läsa i min bok! Jag läser en bok som heter SMUTS, förresten. Väldigt bra faktiskt. Jag älskar att läsa böcker om trafficking, knark och dylikt. Dessvärre mår man ju illa stundtals gånger. Idag läste jag ett så vidrigt kapitel att jag bara ville spy över alla män. SMUTS är verkligen ett passande namn för boken!

Babbas Babbel

God dag!

Hann inte med något morgoninlägg idag, sov på tok för länge. Varför? Jo, för jag var uppe på tok för länge :P haha. Jag satt nämligen uppe och skrev personligt brev till en utbildning - kändes som om jag var back in school. Så minns jag min skolgång - sena nätter, med Alltr3 på MSN - den enda galningen som också var uppe så sent - och bollade idéer till arbetet/uppsatsen man satt och skrev, som i sin tur skulle lämnas in dagen därpå. BRA framförhållning vi hade!

Hur som helst har jag haft fullt upp på jobbet idag! Mina chefer är på semester, så då får man tid att rensa och storstäda. Jag har nu skyltat om och rensat undan allt onödigt!

Nu på lunchen ska jag ta bilen och köra iväg till Gittes tygkälla! Måste hitta tyg till klänningen min sömmerska (aka granne) ska sy upp till mig. Weeii =).

SO LONG <3

Glasögondesign

God kväll!

Jag hatar högtider, det blir alltid bara jobbigt. Man har så höga förväntningar, men ändå blir det aldrig bra. Jag tror skarpt att jag bojkottar Valborg i år. Gå i ide - check!

Förresten så skulle jag verkligen kunna tänka mig att bli glasögondesigner! Blev sjukt imponerad när jag såg framtidens formgivare (elever från Beckmans) kreationer. Här nedan är mina två favoriter:
Av Eddie Törnberg, "se livet genom en kameralins".

Av Nathalie Adenling, "retrokänsla med gedigna läder detaljer".

- Dö fräckt!

Fototajm

God dag!

Idag har jag agerat fotoassistent här på jobbet. Fotograf Dan Sköld har varit här och fotat till vår hemsida igen, ska bli kul att se resultatet sen!

På tal om foto, så ska jag & Ange göra en plåtning ihop nästa vecka :D. Hon har klurat ut några fräcka idéer som vi ska plåta i studio. Senare skall det bli någon utomhus plåtning också, när vädret tillåtet. Det ska bli riktigt roligt, längesen sist nu ju! I slutet på Maj bär det dessutom av till Stockholm igen, så då vill jag ha med mig bra bilder att visa upp. Wish me good luck :)!


Recept - Kladdkaka a'la Babybabbs

God dag!

På förfrågan bjuder jag härmed på mitt kladdkakerecept ;).

Ingredienser:
2 ägg
1,5dl socker
1,5dl mjöl
4msk kakao
1tsk vaniljsocker
100g margarin
50g hackad blockchoklad (mörk)

Gör så här:
1.Smält margarinet i en kastrull 2.Vispa ägg + socker poröst 3.Tillsätt de torra ingredienserna (mjöl, vaniljsocker, kakao) + det smälta margarinet och vispa samman 4.Häll smeten i en smord och bröad bakform 5. Strö över den hackade chokladen 6.Grädda slutligen i 15 minuter.



Eftersom kakan inte innehåller mer än hälften så mycket socker än vad en kladdkaka brukar, så kan den med fördel serveras med vaniljglass (=sötare än grädde ;D).

Tisdag kväll

God kväll!

Hemma hos familjen fjant just nu:

Marianne är här och klipper mig, John & Danni + att jag bakat kladdkaka!

God Tisdag

God morgon!

Igår var jag & John och storhandlade - ÄLSKAR att ha kylskåpet full med mat. Så nu äter jag världens lyxigaste frukost. Majsbörd med salami+ost+minitomater <3!

Mina köp:


Sandaler i brunt läder


Randig bomullsklänning


Dagens:
- Jobb 10-18 på Schmidt's i Kristianstad
- Lunch med Emma 13-14
- Besök av Marianne kl 18.30
(Då ska vi äta tacos och klippa av mitt ogräs till hår, just nu :P hah! Sen måste jag bli färdig till att boka frisörtid för min utväxt är inte nådig, gaahh..)

Nytt inför vår & sommar

God dag!

Weeii, idag har det trillat in nyheter i min garderob - trots att jag befunnit mig på jobbet hela dagen. Jag skickade iväg John att köpa sandalerna jag kollat ut till mig + att en klänning jag köpt på Tradera kom med posten idag. Dessutom har jag nu lagt en beställning på ett par solglasögon som jag skall få slipade med min styrka. NAJS!

Bilder får ni imorgon bitti!
(Eller ikväll? Hmm..)

So long!
/B

Älska våren!

God dag!

Här följer lite pic's från grillnigen igår:
- SINNES gott!

Recept - Mojito a la Babybabbs

anna om Class:
hur blandar du dina mojitos?


Svar:
Här följer recept på Mojito a'la Babybabbs & Babyjohn!
(Bilden visar hallon-mojito)

Ingredienser:
- Lime
- Råsocker
- Mynta
- Havana Club
- Schweppes Lemon
(- eventuellt bär om man vill smaksätta drinken)

Gör så här:
1. Pressa ca 1/2 lime + några kvistar mynta + ca 1 msk råsocker (+ eventuella bär) i ett glas med hjälp av en mortel 2. Tillsätt rom (önskad mängd, förslagsvis 4cl) 3. Fyll glaset rikligt med krossad is 4. Späd ut med Schweppes lemon - Klart!


Anledningen till att vi byter ut sodavatten mot schweppes lemon är för att förstärka lime-smaken, vilket gör den friskare. Vidare använder vi råsocker istället för sockerlag av bekväma skäl - snabbt & lätt!

Class

God dag!

Igår blev det lite förfest här med en salig blandning folkgrupp! Riktigt trevligt faktiskt. Kvällen bar av till Class, vilket var smockfullt och lite till. Marianne ägde dansgolvet och vi andra dansade med henne ;) haha. Som vanligt träffade jag på alla gamla bar-b-ko-kollegorna, som numera bara går ut med varandra tydligen. Aja, slutsats: Trevlig utgång, dock inte någon "wow" ;).

Bilder:
- från förfesten. Mojito-tajm, bigtime!

- 190 dansgolv i timmen ;)?

- Dancing queen och jag ;D


Dagen har spenderats i Balsby med grill & umgänge, bilder kommer!

Lördags jobb

God dag!

Mycket trevlig dag på jobbet idag, som jag till största del har spenderat på handelsstadens modevisning(ar). Jag assisterade med solglasögon åt modellerna :).

Barnen var så himla söta i mini-rayban's ^^.

Nu ska jag & John köra till skopunkten för att lämna tillbaka sandalerna jag köpte där för någon vecka sedan. Jag har ju nu hittat ett par mycket finare i äkta läder istället!

Ikväll blir det Class :).

Marint i vitt

God morgon!

När jag väl hittar en bikini jag kan tänka mig, är den slut i min strl. Livets ironi drabbar visst alltid mig! Kanske finns den i butik istället? Så kan man ju prova den... Hoppas!
Så snyggt med vitt och guld i kombination. Marint och fräscht!

Den lilla vita

God dag!

Sjukt att det redan är fredag(!). Dagen har iaf varit väldans trevlig. Började med frukost hos mami (före-löning-krisen består), därefter gick vi med Danni till skolan.

En runda på stan hann vi visst också med, så nu har jag lagt undan ett par SJUKT snygga lädersandaler som jag ska köpa på måndag! Så nu får det gärna bli varmt :).

Dessutom har jag ju som sagt världens bästa mami, som köpte en jättefin gräddvit klänning till mig från The Garden Collection (se bild nedan). GE MIG SOMMAR NU!


- Den lilla vita <3


22 April

22 månader med min Fjant/Johnnyboy/Johnito...
- kärt barn har många namn

Jag älskar dig mer och mer för var dag!

Världens bästa mami

God dag!

Idag har jag spenderat morgonen hos mami, hon bjöd på frukost. Det är så bra att ha henne runt hörnet såhär precis innan löning - hon räddar mig från svält, hah!

Dessutom fick jag lite nytt i garderoben av henne:
Två randiga linnen från BikBok

Ett randigt fodral från H&M

Och en puderrosa/beige blus, även den från H&M

Dagens:
- Träffa Emma för lite fika (läs, sen lunch :P)
- Hämta Danni på fritids
- Gå inom biblioteket och låna böcker

...Sen funderar jag på att skriva ihop en ansökan till en utbildning också, dagarna bara flyger iväg ju. Ikväll? Hmm, någon som vill hitta på något?

So long!
/B.

Drömmen om Italien

God kväll!

Idag har jag kollat boende i Italien, fasiken vad dyrt allt ska va. Dessutom hyr de flesta bara ut veckovis och många hotell vill att man bokar minst tre nätter - Va fan? Vi ska ju åka rundor, kan man inte få göra det eller?! Jag blir knäpp. Till råga på allt är vissa boende redan fullbokade(!).

Annars vill jag bjuda på Elins projekt att bleka sin svarta t-shirt Del 2:

"Efter en hel natt med klorin ser tröjjävel ut såhär."

Pedantiska B

God morgon!

Varför är jag så pedantisk att jag på morgonen INNAN jobbet måste börja diska årets diskhög och plocka i ordning överallt så att jag nu är PISS sen?!

Hur som helst vill jag rekommendera denna film:
- En riktigt bra film! Såg den igår med Johnito :).


So long!
/B.

Kalla henne elden

God kväll!

Elin är för rolig! Hon ringer mig i panik för att säga "Babba! Du vet det du skrev om i din blogg om att bleka en svart tröja (DETTA INLÄGGET), gör det inte. Jag MMS:ar bild"

En sekund senare har jag detta i mobilen:
Men texten "Kalla mig elden".

HAHAHA vad hände?! Hur blev den eld-röd?! Och hur fick den fyndiga tjejen den så vit-flammig och fin? Någon som vet? Vavavavava?

Bikini grubbel

God dag!


För att återgå till det här med bikini (ja, årets jobbigaste köp!)...

Jag tror att jag kommit fram till att trekants-bikini är ett rätt bra alternativ, trots allt. Den modellen kompromissar rätt bra mellan passform och bränna, eller? hmm

Hur som helst så funderar jag på denna:
(Fast hellre i marinblått...)

Och baddräkts alternativ:
Men man vill ju prova sånt här! Ingen som sett något liknande i K-stad?

Utspridd garderob

God dag!

Igår hade vi en fotograf på jobbet som plåtade butiken och lite sånt till vår nya hemsida :). Jag fick agera "modell" och låtsas sätta in linser bl.a. Trevlig arbetsdag!

Kolla vad jag hittade i min garderob btw: Min efterlängtade marintröja! Den har tydligen legat hos Sanna :P. Herregud vad man sprider ut sin garderob xD..

Jag kommer ihåg när jag köpte den i Karlskrona (när jag var och hälsade på Söto-Gulle-Tim), för då TAPPADE jag BORT påsen med tröjan(!) - sånt händer bara mig!

Idag blir det jobb i Åhus, 10-18.

So long!
/B.

Årets jobbigaste köp

God kväll!

Alla dagar blir bra dagar i solen. Solen är alltså nyckeln till glädje, check!

Hur som helst så vart det mycket trevligt att ge sig iväg på en promenix med Juicen. Vi diskuterade bland annat årets jobbigaste köp: bikini. Vafan ska man satsa på?! Den med bäst passform? Den som ger bäst bränna? Den snyggaste? Med band eller utan band?

Jag ska iaf ha både en baddräkt och en bikini - tips, någon?



På tal om sol så följer här lite bilder från gårdagen i Hörvik, som spenderades utomhus med solen på högsta möjliga värme. Jag fick till och med färg(!).
Grillat till frukost, plus en värme som tillåter bara ben = GLÄDJE!

Upp tidigt is the shit

God dag!

Uppe med tuppen idag - tvätt, städning och powerwalk stod på schemat ^^. Jag väntar just nu på att antingen Sanna eller Juicen ska bli redo för en promenix!

Åh! Nu skrev Juicen att hon var redo, so long!

Hörvik

God afton!


Nu är jag typ nyss hemkommen från lite äventyr i Hörvik. Richard bjöd över oss till hans stuga där, vilket var riktigt trevligt! Vi lagade löjligt god mat, hade djupa diskussioner om glasögon (of course!!!) och om allt och inget. En liten promenad hann vi visst också med :).


Plockmat till förrätt!

- Middagen! Grillad biff, klyftpotatis, sallad och fetaostkräm/sås

Fler bilder finns på Facebook. Bilder från dagen idag kommer senare!

Nu: Risotto <3

Våriga tider

God dag!

Blogg.se vägrar ladda upp EN ENDA bild åt mig. BLÄ! Så jag lånar dessa två av Helle sålänge :). Igår vart det ju grillmys hos Sanna, vilket var riktigt trevligt och vårigt. Vi spelade till och med FOTBOLL(!) - Ja hör och häpna! Dock spelade inte jag så mycket, jag mest sprang och var i vägen :/ (inga fotbolls skills här inte).


Idag bär det av till Rickards stuga utanför Sölvesborg. Där blir det lite grill, vin, spel och övernattning. Ska bli riktigt trevligt! Dock får ju solen gärna medverka...

So long!
/B.

Oh, sunny day

God dag!

Idag har det varit toppenväder! Så efter frukosten hos mami tog jag mig en promenad med hunden och Elin. Riktigt trevligt! Längesedan man träffade den damen förövrigt. Hon är go, alltid lika spontana historier ;)!


- Elin & Engi i Tivoliparken

Förutom att göra hamburgarebiffar inför ikväll och att servera John lunch med hemmalagade köttbullar, hann jag även umgås med Helle. Vi satt i solen och njöt av glass (Magnum Golden Hazelnut - SÅKLART!).

- Sötis Helle i solen :)


- Våra glassar. Sol + glass = VÅR!

Heartbreak Warfare

God morgon, gott folk!

Idag är jag ledig på förmiddagen, vilket innebär:
- Frukost hos mamma
- Powewalka runt söder
- Med John Mayer i öronen blir varje dag a good day <3

Senare skall jag göra egna hamburgar-biffar till grillningen ikväll. FYFAN vad gott det ska bli! Ska göra världens maffigaste burgare (Burger King, släng er i väggen ;D).

SO LONG <3

Grillspett a la Scoobydoo

God kväll!

På lunchen idag mötte jag upp tjejerna för lite käk/glass i solen, på Brödbodens uteservering. Riktigt najs! Brödboden är fan underskattat - solsida som fan!
Dagens soppa med bulle & juice för 55kr - göttans


Bild från Helle's blogg :)

Kvällen har spenderats hos min mamma. Danni har nämligen fått en elektrisk grill(!), för hon "ville göra grillspett a la Scoobydoo" så hon bjöd över oss på lite käk ;).

Nu blir det Bella & Tyra Show!

Livets ironi

En tjej kommenterade igår att jag ju kunde LÅNA böcker på biblioteket istället för att KÖPA dem. SANT! Jag glömmer bort att vi ens har ett bibliotek, för jag är aldrig där.

Men så idag tänkte jag gå dit för att låna lite böcker, vad ser jag?
Kristianstad stadsbibliotek har
STÄNGT v 15, 12-18 april
pga omflyttning
Vi öppnar åter den 19 april kl.10.00


- VAFAN! När jag väl ska dit, har de STÄNGT! Livets ironi...

Babybabbs i JEANS(!)

God morgon!

Igår kom Amanda & Ludde över på lite gin tonic's och spel, vart ju tanken... men vad hände med det? Vi är nog för pratglada hela högen! Det blev iaf en mysig kväll, som dock aldrig ledde vidare till någon grillkväll eftersom Mandy & Ludde blev lite sena och det blev därmed kallt :P.

Idag har jag jeans(!) på mig. Det händer inte allt för ofta. Och vet ni? Jag vet varför. Förutom att det är mycket snyggare med klänningar och kjolar så är det för att jag verkligen INTE vet VAD man har till jeans?! Idé-torka imorse till tusen! Fick rota fram en skjorta ur Johns garderob till slut ^^.

Nå, någon som ligger inne med jeans-tips?! ;)


Dagens planer:
- jobb 10-18
- staden med mamma på lunchen 13-14
- hem till Danni o bli bjuden på grillspett ^^

Tipselitips

God kväll!

Tusen tack för alla bra boktips! De som föll mig mest i smaken är nog "den vidunderliga kärlekens historia" och "14 år och till salu". Men då den förstnämnda är tillfälligt slut på Bokus, blir det nog till att köpa det andra alternativet :). Dock har jag ju så ont om pengar nu fram till löning, så vi får se hur Babybabbs löser detta :P.

Annars vill jag ge Er ett tips! Sommaren glass: Den nya Magnum HASSELNÖT <3! En godare version av Magnum Mandel, som dessutom smakar precis som Marabouchokladet med hackade nötter i, ni vet? GOTT!


Kvällens planer: Amanda & Ludde kommer över på spel & gin tonic, sen kanske vi joinar Grillkväll i parken? Hmm

Boktips efterlyses

Jag vill läsa en äckligt-jävla-skitbra bok!

Men vad ska jag läsa?! Någon som ligger inne med boktips?


Gillar dock inte siencefiction. Annars är jag allätare! Älskar böcker så som "Snabba Cash", "Millenium-triologin", "EGO girl", "Doktor Glas", "Bakom Stängda dörrar" mfl.

Alla tips är välkomna!


Dagens fråga

Var har du köpt shortsen?? :D


Svar:
De är från Levi's, köpta på Weekday's secondhand avdelning i Malmö. Dock var de inte så snygga när jag köpte de, utan de var typ knälånga med hål här och var. Men jag klippte av dem och rullade upp ändarna, så blev det rätt schysst till slut :).

En fyndig tjej

God kväll!

Jag har just ätit en god middag och ska snart ut och gå en runda med Johnito. Sen ska vi se massa avsnitt (Gossip Girl, How I met Your Mother, 2 1/2 men mfl).


Annars tänkte jag tipsa om en fyndig tjej, vid namn Sofia!
Hennes blogg: http://fiaeam.blogg.se/

Hon har nämligen gjort om en gammal svart T-shirt med hjälp av vanligt klorin, se bilden nedan. As coolt ju! Jag vet en som ska testa... MOI :D!

Hennes bruksanvisning:
"Lägger den fuktiga tröjan i en slå/spann/handfatet och häller lite klorin över hela tröjan,Det brukar sköta sig själv så svårare än så är det inte ;) 

Det går dock ganska fort så var beredd på att skölja av plagget fort!"


Några fler som ligger inne med pyssel-tips? :)

Ur Arkivet

För nästan exakt ett år sedan, hade vi vår på riktigt. Jag & John köpte vår bärbara grill + massa grillmat och viktigast av allt: jag var BARBENT(!).

April-09:
- Barbent och redo för grillkväll!

April-10:
- Trots att solen skiner får man fortfarande dras min STRUMPBYXOR!!!

När ska VÄRMEN komma?!

Dagens fråga

vilken typ av interrail-kort köpte ni? hade ni fritt m resdagar under vistelsen?


Svar:
Vi hade obegränsat med resdagar under vistelsen, ja. Vi köpte ett för ca 20 dagar om jag inte minns fel. kostade runt 3500kr iaf! Dock tillkom ju reservationsavgifter på diverse tåg.

ALLA borde tågluffa :D - as kul!

lördag i bilder

God dag!


I lördags hade ju Emma & Jossan 20års fest:
- Festfixarna!

- John + Uddevallarna + Simon (som böjer sig för att försäkra sig om att komma med)

- FÖRRA veckans fulaste par ;)

"Om det kommer fram en fotograf - glöm för HELVETE inte att göra peace-tecken"

Och så två vimmelbilder:

Bloggen segar, så jag ger upp. Fler bilder finns som sagt på min Facebook. Och slutsats: Mycket rolig kväll (och helg för den delen). Uddvallarna kan underhålla dem!

Nu: Maaaaat <3.

Söndags-häng

God dag!

Riktigt trevligt 20års galaj för Emma & Jossan igår. Kärt återseende med många, man inte träffat på år och dar. Dessutom hade ju Uddevallarna slagit camp här, så det var fullt hus. Resumé från kvällen kommer senare :), så länge återfinns bilder på min Facebook!

Bilder från dagen med Uddevallarna:

"Dagens Outfit med Kim" ;)
"Jacka & Skjorta från Gekås, Skor från Skopunkten, Byxor från ICA, hund: privat"

Boysen ute med hunden :)

När Uddevallarna lämnat oss (efter Pizza-kalas med Helle), körde vi och hämtade Danni som vi ska passa till ikväll. Det blev en liten picnic i parken:
GRILLAD KORV <3


Nu: Uggly Betty och fika!

BK kalas

God dag!

Herregud, jag är redan trött! Dagen blir på tok för lång när man går upp 7.30(!). Förutom städning har jag hunnit baka scones och haft Helle här på brunch. Dessutom har Uddevallarna anlänt, vilket innebar en måltid på Burger King. Sen hade boysen myror i brallan, så jag & Helle dumpade dem på badhuset :P.

Pic's från BK-kalaset:
Kim posar in the dark

John laddar upp med pommes innan högskoleprovets nästa del

Dale, hmm.. äter?

Och slutligen Nicke, som filosoferar?


Nu är de här, trötta som aldrig för och grymtar något om att vårt badhus var det tråkigaste de varit med om. Droppen var att varmvattenbassängen kostade extra, usch!

Världens bästa fjant?

God morgon!

Idag fick jag så snällt stiga upp 7.30(!), för att göra frukost till John. Ja, vad gör man inte för att behålla sin titel som världens bästa flickvän (eller fjant, som John skulle sagt)? Johnnyboy skulle upp och göra högskoleprovet, själv skippar jag det denna gång. Jag får ändå aldrig ens i närheten av vad mina betyg motsvarar. Fast tanken "TÄNK OM" jag hade fått svinbra just denna gång finns ju... gah!

Aja, jag har iaf agerat housewife hela morgonen - lägenheten är nu glänsande ren och doftar ljuvligt! Om några timmar kommer Kim, Nicke & Dale ner från Uddevalla, så då ska vi göra stan höhö. Ikväll blir det party för Emma & Jossan och jag är taggad till TUSEN :D.

Hörs sen!

/B.

Upphovsmännen?

God morgon!

Kommentar på bloggen igår:
Postat av:
Nadja Andersson o Daniél Nilsson är det...
2010-04-08 @ 23:12:32

Jaha ja, kan man lita på det? Isf tycker jag att de själva kan ta och vara veckans fulaste par ;). Förövrigt verkar det som om bloggen blivit anmäld igen, alla inlägg är borta.

BTW!
Jag tror jag vet vad jag ska ha för solbrillor nu. Hittade ett par grymt snygga från Persol igår på jobbet, så ska prova de ordentligt idag sen kanske de är mina :).

So long!
/B.

ÄNTLIGEN

Idag körde John hem till Anna för att hämta min efterlängtade klänning från The Garden Collection, som hon köpt till mig i Norge! På lördag ska jag & den sätta klackarna i taket ;)

Vem där

Godmorgon!

Blev en trevlig kväll här igår. Min & Matildas afterwork på Taste modifierades till en kväll hos mig istället (ekonomin krisade :P). Först åt jag, Ange, Matilda & John panini's o drack vin. Därefter droppade Emma, Sofia, Mie och Hence också in. Förutom massa roliga samtalsämnen, som t.ex. VEM som kan ligga bakom http://finest.se/horrorikristianstad.se, blev det även ett jävla tjat om dippan som ingen köpte :(.

Förövrigt tror jag skarpt att det är en kille som ligger bakom bloggen. Den är skriven med en sådan humor-touch som verkligen känns "killig". Dock väldigt rolig läsning, när det inte handlar om personliga påhopp på folk vill säga. Resumén om Kristianstads uteliv var t.ex. ganska rolig, även då personen i fråga verkar väldigt bitter på livet.

BTW! Kanske är det någon TIDIGARE kristianstadbor-kille, som nu är så tuff att han "gått vidare" men tycks sig veta ALLT om stan och tog därför på sig uppgiften? ;)



Har NI någon fundering på vem/vilka det kan vara?

Elakheter nr2, (typ?)

God dag!

Antar att ni Kristianstadbor redan hört den stora nyheten om bloggen "Horor i Kristianstad"? Själv hann jag aldrig se den förrän den blev lösenordsskyddad, tyvärr. Däremot fick jag två samtal av kompisar som skulle informera om den och säga att jag & John var utnämnda till "Veckans fulaste par"(!). Hmm... undra om den fina bemärkelsen håller i sig till nästa veckas nominering? - HOPPAS VI BLIR ÅRETS FULASTE PAR!!!!! ;).

Nej men ärligt, vilket påhopp! Och av namnet att tyda låter inte fortsättningen så lovande. Stackars alla som blir drabbade... Hoppas jag får reda på vilka de är!

"Veckans fulaste par", enligt HororiKristianstad.blogg.se

Johns kommentar: Va?! Vadå fulaste par?! Du är ju SKITSNYGG!!

Original Sin

Jag & John kollade nyss på en syndigt bra film:

Original Sin, med Angelina Jolie & Antonio Banderas

MÅSTE ses. Vacker, gripande, mystisk, sjuk, het... - Kanonfilm!

Fel av mig...

...Tur man har läsare med koll ;). Jag som trodde vi hade plockat vitsippor, men det hade vi tydligen inte. Någon "S!" hade bättre koll på läget! Skillnaden:

Vitsippor:

Snödroppar:

Blommor

God kväll!

Ni förstår inte hur bra det är att ha "sömmerskan" runt hörnet 24/7? Hon är bäst! Hon ska nämligen sy upp en jättefin klänning åt mig, så nu måste jag hitta tyg!

Annars tog jag & John en liten trip till bl.a. Landön, där John såklart fick för sig att plocka blommor ;). Han ville dock inte va med på bild, men jag lyckades ändå:

John plockar vitsippor ^^

Nu: söka in på Studera.nu + Glass & kaffe ;).

Sova ut, check

God dag!

Gud vad skönt det var att sova ut idag!

Dagens planer:
- Söka in på Studera.nu
- Kolla lägenheter i Stockholm
- Gå till sömmerskan och se fall hon kan sy upp en klänning

+ Göra nått kul..? Hmm..

Galen utgång

God kväll!

Vilken seg dag jag haft idag! Jag har varit helt död, men annars har det varit en trevlig dag. Mina kusiner från Göteborg kom över på lite fika vid 12-tiden, sen åkte jag & John till hans föräldrar för att fira Joel. Ytterst trevligt :).

Igår var vi som sagt på förfest hos Emma och sen T-baren, vilket var helt galet kul. Det var fullproppat med folk (eftersom typ alla hade plankat in pga den låååånga kön) och sjukt bra tryck på båda dansgolven. Det kändes verkligen som om alla var där, galet lyckad utgång!

Hos Emma:

På T-baren:

...Som ni kankse märker blev det inte så mkt fotande. Jag hade tydligen för kul för att ens tänka på kameran, haha.

Lördag

God dag!

Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp idag! Jag sov inte mer än 5 timmar, jobbade från 10-14 och slutligen vart jag på min lillasysters kalas på Andy's lekland. Kajta & Carl-Rickard var där (barnen jag passade för några somrar sedan), så det var riktigt roligt. Dessutom spelade jag, min bror, John & Helle bandy där på fullaste allvar - jag blev helt andfådd och svettig(!), hur pallar barn leka så non stop?!

Igår hade vi iaf påskmiddag här som var mycket god!
Fler bilder finns på min Facebook :)


Lite bilder från Andy's lekland:

Elakheter

Ibland får man ju tyvärr stå ut med elaka människor här på bloggen också, som förstås alltid är anonyma. Undrar vad de får ut av det? Se exemplet nedan...


Postat av Charlie:
I just looked at all your photos and i have to say, what? you have absolutely no personality at all, your smile is fake your eyes are dead and you have no energy in the pictures, averyone thinks that they are a model, bur few actually are, and that my dear is unfortunately you.

Svar:
Okay, and thanks for your opinion (even though nobody asked for yours). Besides I have never called me or presented myself as a model. I'm new in the branch and don't have much experience at all. It's not my fault that you don't like it, but the people who I've worked with likes it and actually that's the most important thing for me.

But once again, thank you little Charlie for taking you time to write a hole novel about how bad I'm. I always love when people tries to break me down, because they are just loosing their time. I don't care if anonymous people don't like what I do, thats your problem and not mine :).

Good luck with your criticizing!


Det är tydligen sånt folk lägger ner sin tid på: kolla igenom alla mina bilder för att sen skriva hur dålig jag är. Hah! Då han man för mycket fritid ;). Över till något trevligare:

- Det är påsk och jag har därför min påskiga kjol på mig, höhö :)!

Glad påsk!

Och så var påsken äntligen här. Sol, glädje och ledighet - kärlek!

Dessutom fick jag ett påskägg av mina chefer PLUS att min efterlängtade tunika kom på posten. Ja, ni fattar hur glad jag är va?! Den är lika underbar i verkligheten!


Helgen bjuder dessutom på massa roligheter:
Fredag - Påskbuffé med vänner här hemma
Lördag - Dannis kalas på Andy's lekland, följt av tjejkväll hos Emma (som fyller 20år!!!) + T-baren. Kommer bli grymt kul, taggad till MAX :D!
Söndag - Släktkalas hos Johns föräldrar (Joel fyller 16år, gratulerar!).

Hoppas ni får en lika fin påskhelg, gott folk :)!

/B.

Dags för påsk

God dag!

Det blev inget partande igår, vilket nog var lika bra det. Jag fick nämligen jobba hela dagen idag, istället för bara efetrmiddagen. Så idag har jag haft en effektiv start:

- Upp 7.00
- Köra Danni till skolan 8.00
- Köra till Maxi och handla PÅSKPYNT


Så ikväll ska påskriset och fjärdrarna fram + att det ska pyntas kinderägg!

Dagens: Jobb 10-18!

...So long!


RSS 2.0