Invarndrarna = ett hot...?

Kenza skrev ett inlägg där hon uppmanar alla att rösta, vilket hon sen avslutar med "Jag förbjuder mina läsare att rösta på SD. Ok? Hehe. *OBS - BLINKAR MED SKÄMTLAMPORNA*"
- Alltså menar hon inget bokstavligen, det förstår väl vilken människa som helst?

Tydligen inte.

* Istället svämmar kommentarsfältet över av nästintill skrattretande kommentarer. En av de roligaste skrevs av en tjej som tänkte rösta på SD, för hon tycker att det har blivit FÖR många invandrare i Sverige. Ett exempel hon tar upp är att i skolan lägger lärarna så mycket tid åt invandrarna att det knappt finns någon tid över åt svenskarna sen, vilket gör att de halkar efter.

Jag förstår verkligen inte detta "vi och dem"-tänk. Vi är väl alla människor - svenska medborgare - som har rätt att få hjälp i skolan, oavsett bakgrund?! Om nu skolan inte hinner ge alla den hjälp de behöver, betyder detta att den är underbemannad - och då tycker jag man ska rikta sin kritik ditåt istället.


* Några andra roliga kommentarer är också att det numera finns fler icke svenskar än helsvenskar i detta land, vilket verkar vara ett enormt problem för många.

Vad ger dessa människor rätten att bestämma över vilken livspartner respektive person väljer? Om nu Sven Svensson vill dela sitt liv med en chilensk kvinna, skall han väl få göra det? Och vad spelar det då för roll om det föds en svensk/chilensk bebis, kontra en helsvensk bebis? Stör det Er? Allvarligt talat, jag förstår inte problemet.

/B

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0